Livka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella super ogórek musi Ci wystarczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Livka napisał(a):Estrella super ogórek musi Ci wystarczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on nawet nie ma.... jaj :-( :diabloti: fur napisał(a):O nie, zadnych samcow!!:evil_lol::mad: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cioteczka to tylko o jednym myśli... o tej męskości... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 nieee... :evil_lol: ja poprostu - osobno, po prostu uważam, że przydałby się jakiś wujek na wątku, gdzie roi się od bab, bo.. to zmieni atmosferę, chociaż i na obecną nie narzekam, bo jest wspaniała :multi: ale wujek nie zaszkodzi, a może i jeszcze bardziej umili naszą rozmowę. Będzie razem z Abim płakał, kiedy te jakże okrutne ciotki będą chciały go... wykastrować :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Podejzewam ze zaden samiec tu sie nie zjawi bo bedzie sie bal ze zechcemy go wykastrowac:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Tak w temacie jajek... http://www.dogomania.pl/threads/191683-Świeże-jajuszka-ceglaste-prosto-od-dostawcy-promocja-do-7.09.-godz-22-)))) Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 hahaha :evil_lol: I nic tu po Wujaszku.........:diabloti: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='fur']bo bedzie sie bal ze zechcemy go wykastrowac:evil_lol:kto? my?! hmmm.. ja nawet o tym nie pomyślałam :saint1: :chainsaw: reklama bazarku bardzo kusząca...:evil_lol: [quote name='Igiełka']I nic tu po Wujaszku.........:diabloti:oooooo :-( Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cioteczki co tu robić Estrella chce Wujaszka. Quote
Livka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Szukamy na gwałt wujaszka dla Estrelli :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 no, ale chyba nie jestem jedyna, co chce wujka na wątku ? co ? :razz: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Livka napisał(a):Szukamy na gwałt wujaszka dla Estrelli :diabloti::diabloti::diabloti: Eee po co go szukamy? Ja nie jestem pewna ze Estreli o to chodzi:oops: :evil_lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 hihihi :evil_lol::evil_lol: No to teraz wszystko jasne :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 fur napisał(a):Ja nie jestem pewna ze Estreli o to chodzi:oops:a o co ? :crazyeye: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella napisał(a):a o co ? :crazyeye: A to przepraszam....nie spodziewalam sie:evil_lol::evil_lol: Poszukam na allegro...moze sie jakis taki oglasza hahaha Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 furciaczek napisał(a):Poszukam na allegro...moze sie jakis taki oglasza hahahaniebieskooki blondyn, wysoki, umięśniony, najlepiej niemiecki piłkarz polskiego pochodzenia. I SIĘ BABY ZNOWU ROZPISAŁY :shake: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella napisał(a):niebieskooki blondyn, wysoki, umięśniony, najlepiej niemiecki piłkarz polskiego pochodzenia. I SIĘ BABY ZNOWU ROZPISAŁY :shake: Nie masz za wysokich wymagan??:diabloti: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 No co Ty... do charakteru mam dużo dłuższą listę :evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella szuka prawie ideału :evil_lol: Ciotka nie wie że 3w1 to tylko jest w reklamie :evil_lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella szuka prawie ideału :evil_lol: A 3w1 to tylko jest w reklamie :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella napisał(a):No co Ty... do charakteru mam dużo dłuższą listę :evil_lol: Igiełka napisał(a):Estrella szuka prawie ideału :evil_lol: Ciotka nie wie że 3w1 to tylko jest w reklamie :evil_lol::evil_lol: Takie czasy...ja to szukalam i mialam jedno wymaganie a wlasciwie dwa....musi kochac zwierzaczki i tolerowac duza liczbe futer w domu:loveu: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Fur patrzyła przyziemnie :lol: A Estrella szuka ideału :evil_lol: Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ciotki jak zawsze Wam głupotki w głowach:lol: Estrella może jakiegoś znajdziesz na Euro jak pojedziemy?:cool3: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 fur i znalazłaś ? :razz: Igiełka napisał(a):Ciotka nie wie że 3w1 to tylko jest w reklamie :evil_lol::evil_lol:tak ? to jeszcze się zdziwicie jak wstawię fotkę wysokiego, umięśnionego, niemieckiego piłkarza polskiego pochodzenia o niebieskich oczach i blond włosach :diabloti: Atomowka napisał(a):Estrella może jakiegoś znajdziesz na Euro jak pojedziemy?:cool3:haha, dobra myśl :evil_lol: pomożesz mi takiego znaleźć :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts