Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 mariamc musi wysłać fakturkę Beatce i wtedy opłacimy. Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 furciaczek napisał(a):Beatko dzwonilam przed chwilka i znowu poczta ( nawet sie nagralam hihi ale bardzo nieudolnie :P), nr sprawdzilam jest ok hmm nic nie mam kompletnie, nic ...komorka mam przy sobie corka przyslala sms to odebralam normalnie, nie wiem co jest....? Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Atomowka napisał(a):Może Beata zasięgu nie masz? ale w domu jestem... Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Estrella napisał(a):mariamc musi wysłać fakturkę Beatce i wtedy opłacimy. nie mam fakturki jeszcze , jak bedzie od razu dam znac, nie martwcie sie Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 beataczl napisał(a):nic nie mam kompletnie, nic ...komorka mam przy sobie corka przyslala sms to odebralam normalnie, nie wiem co jest....? Moze Twoja kom mnie nie lubi:evil_lol::evil_lol: Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 furciaczek napisał(a):Moze Twoja kom mnie nie lubi:evil_lol::evil_lol: no ja jej pokaze :mad:;) Estrella zadzwon, tez masz z Ery , nie bede podnosic - zobaczymy tylko czy sie wyswietli Twoj nr, bo ja naprawde nie wiem co jest :roll: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Fur co ta Ciotka ma za podstępny tel :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja tez mam z Ery:diabloti: A moze po prostu leniwa komorka cos jest? kawy jej daj albo cos:evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 beataczl napisał(a):Estrella zadzwon, tez masz z Ery , nie bede podnosic - zobaczymy tylko czy sie wyswietli Twoj nr, bo ja naprawde nie wiem co jest :roll:przed chwilą dzwoniłam, było coś ? Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 kurcze, to nie jest smieszne... a jak domek Abiego dzwonil??? ktos zainteresowany naszym cudem:placz: dobrze, ze drugi nr podany ... i w tej chwili bylo polaczenie od Estrelli pieknie sie wyswietlilo :multi: fur - to cos u Ciebie nie tak - na bank :eviltong: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='beataczl']nie bede podnosicpodnieść możesz, tylko nie odbieraj :evil_lol: i w tej chwili bylo polaczenie od Estrelli pieknie sie wyswietlilo :multi:super!! :multi::multi::multi::multi: Ja dzisiaj rozmawiałam z furciaczkową i wszystko było w porządku.. Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No to sie juz wydało. :eviltong::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Do mnie dzwonia, ja dzwonie do innych i dziala...dzwonilam znowu i znowu poczta hihi mam ten nr: 78 4133 233 Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Buhahaha mialam zly nr:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beataczl Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 oj, Ciotka - teraz sie dodzwonilas, dlatego podalam wczesniej nr zebys sprawdzila , sama sie kawy napij :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 beataczl napisał(a):oj, Ciotka - teraz sie dodzwonilas, dlatego podalam wczesniej nr zebys sprawdzila , sama sie kawy napij :eviltong::evil_lol::evil_lol: No ale najdziwniejsze ze ja ten nr mialam zapisany od poczatku i kiedys dzwonilam do Ciebie wlasnie na ten bo zapisany w fonie byl a raczej bym go nie edytowala....z archiwum X normalnie:evil_lol: Ide po kaw:evil_lol: Ciekawe komu nagralam sie na poczte:lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 hihi Fur Nasza zakręcona Cioteczka kawę wypić obowiązkowo :evil_lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Hihi Fur Nasza zakręcona Cioteczka kawę wypić obowiązkowo :evil_lol::evil_lol: Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ależ się uśmiałam :):) hahaha kawa wskazana jak najbardziej. Quote
Livka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witajcie :loveu::loveu::loveu: cioteczki !!! Jak się miewa śliczny Abi ? :cool3: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witamy Livkę :loveu: Na wątku Abiego wesoło :evil_lol: Quote
Livka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A widzę , widzę jak nie super ogórki :evil_lol: to dziwne telefony :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Livka :multi::multi::multi: Abi z pewnością ma się dobrze, u mariamc nie może być inaczej, wszyscy o niego dbają i kochają :loveu: Wiecie co ? Brakuje mi na wątku jakiegoś wujka. Tutaj od początku pełno offujących bab i ciągle się śmiejemy, płaczemy, cieszymy, żartujemy, pocieszamy itd. itp. :diabloti: Quote
Recommended Posts