Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dziś miałam dzień pełen nerwów, stresów i ciągle w biegu. Byłam po pracy u Pedra, potem na chwilę w domku i potem do weta prędko, mam niestety problemy z moją sunieczką
Dobranoc Abik i ciotki

Posted

Niestety bidulka trochę cierpi. Ma zerwane więzadło krzyżowe w kolanie w tylnej łapce, niestety nie używa jej wcale, więc skaczę na 3 łapach. Do tego na tym zerwaniu robią jej się jakiś narośla czy bruzdy ( nie pamiętam określenia dokładnego, a nie chce mi się iść po opis weta) co jeszcze bardziej pogarsza sytuację. Dziś miala robiony rentgen oczywiście przy pełnym uśpieniu. Boże co ja przeżyłam, tak bardzo się bałam, że się nie wybudzi. Tym bardziej, że ona ma problemy z oddychaniem ale to jak większość płasko-nosych psiaków. Pół dnia w pracy myślałam tylko o niej, nie mogłam pozbierać myśli.
Od pewnego czasu leczyliśmy jej oczko( było podejrzenia zapalenia spojówki i dostawała antybiotyk) dziś się okazało, że nie widzi na nie. Więc powodów do radości zero.
A nie przepraszam powód do radości ogromnej mam, jak odwrócę głowę w prawo i właśnie widzę jak słodko śpi i chrapie u mnie na łóżku

Posted

Estrella napisał(a):
sam bazarek mogę poprowadzić ja (ale tylko poprowadzić) gdyby był z tym problem.

no ja tez mogę poprowadzić tylko że ja nie chce fantów wysyłać od siebie i w tym jest problem

Posted

Atomówka... strasznie mi przykro :-( Pamiętaj, że na tym wątku zawsze możesz się wyżalić, wtedy razem sobie popłaczemy. Ale ja wierzę, że niunia wyjdzie z tego, bo Twoja miłość do niej dodaje jej wiele, wiele sił do życia.
Trzymaj się kochana.

fur, już Ci mówiłam, ale jeszcze raz powtórzę, że naprawdę się martwiłyśmy i bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :)

mariamc pewnie jest bardzo zajęta, pod opieką ma masę psów, jak znajdzie czas, to na pewno wejdzie i coś napisze. Ale proszę Was, nie poganiajmy jej.

Posted

Witajcie :lol: I mizianko przesyłam dla Abiego :lol:

Fur fajnie że Jesteś już się martwiliśmy. :lol:

Atomówka życzę Twojej Niuni szybkiego powrotu do zdrowia-zobaczysz będzie dobrze.
Popieram Estrellę jak Ci kiedyś będzie smutno lub będziesz czegoś potrzebować zawsze możesz tu napisać. Paczka Abiego trzyma się razem pamiętaj o tym. :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Estrella...no zyje zyje ale mi nie starcza czasu zeby na kazdy watek codziennie zajzec ;)
Beatko czy Ty nr zmienialas telefonu?? Dzwonilam pare dni temu i dzisiaj i poczta jest.

hej Cioteczki! :smile:

fur - nr ten sam - sprawdz 784 133 223
nie mam zadnego polaczenia dzis :shake: komorke mam przy sobie wlaczona
ani wczesniej zadnego od Ciebie , dziwne nie?