Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej Cioteczki wróciłam :) mnóstwo pracy ale zaglądam już teraz na bieżąco ;) czy jest jakaś decyzja co z pieniążkami? Muszek jest przesłodki i rozrabiaka :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wziął wziął/. chyba muszę mu założyć wątek bo mam parę problemów wychowawczych np obsikuje rzeczy tj piłkę legowisko mojej suni :(

Posted

Ja nic nigdy nie naprawiam, bo nie mam cierpliwości do fachowców :roll: :evil_lol: (no, poza samochodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
Wczoraj zepsuła mi się pralka i dzisiaj mąż musi kupić nową, bo stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić i powiedziałam mu, że wybieram się na zakupy, jeśli po powrocie do domu nie będzie nowej pralki :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

W życiu trzeba iść na kompromis :diabloti:
Ciotka nie nastawiaj się już na zakupy bo trafi Ci studiować funkcje nowej pralki. :evil_lol: :evil_lol:
I nici już z wyjścia na miasto poszaleć. :evil_lol::evil_lol:

Posted

Igiełka napisał(a):
W życiu trzeba iść na kompromis :diabloti:
Ciotka nie nastawiaj się już na zakupy bo trafi Ci studiować funkcje nowej pralki. :evil_lol: :evil_lol:
I nici już z wyjścia na miasto poszaleć. :evil_lol::evil_lol:

Eee tam, kazałam TZowi kupić taki sam model, jak poprzednio, żebym się uczyć od początku nie musiała :diabloti: Trzeba sobie w życiu radzić :evil_lol:

Posted

Dzień dobry :multi:

Igiełka napisał(a):
Lazy masz rację- nic tylko te Kobitki gadać by chciały. :evil_lol:
połowa postów z tego wątku jest Twojego autorstwa Igiełko. :diabloti:

Posted

Agnieszka32 nie ma jak to być operatywnym. :evil_lol::evil_lol: Ciotka nie lubi się uczyć-upss wydało się :evil_lol::eviltong:
Estrella -odezwała się Kobitka co mało pisała. :diabloti:

Posted

estrella wczesniej nie mogla ode mnie odebrac nawet mmsa. wysle do ageralion z prosba o wstawienie. ale na razie tylko wysle jak spią moje slodziaki, wieczorkiem zrobie jakies lepsze ujecie

Posted

ale słodziaki!!!

ageralion napisał(a):
I mam pytanko nie na temat zupelnie. Czy ktoras z Was jest moze z Koszalina?
Potrzebujesz do wizyty ? Mogłabym popytać na miau - Karena i ktoś jeszcze..