Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='kamilqax95x']Mi też wysłać proszę :D xkamilqax95x@wp.pl albo kaamilato@wp.plza minutkę wyślę :) dzięki! [quote name='Livka']Witajcie cioteczki !!! :loveu: Ciężko za wami nadążyć, a ja na domiar złego miałam problemy z netem :shake: ale już ok ;) Gratuluję zdobycia miejsca na podium, przyda się trochę kaski psiakom :multi::multi::multi:Cześć :multi: Dziękujemy, ale i Tobie muszę podziękować za oddanie głosu i namówienie męża na oddanie głosu :loveu: A podoba Ci się piesek some ? :evil_lol: [quote name='Igiełka']Tylko nie będzie miał tak łatwo- nadzór wielu Ciotek. :evil_lol:Nie zazdroszczę przyszłym opiekunom Abiego :diabloti: [quote name='Enigma79']Zz obietnicą wpłaciłam dzisiaj dla Abiego 27,50 zł :smile: $ powinna dotrzeć na czwartek (----> wpłata na poczcie) Powodzenia piesku. dziękujemy!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 dudson13 napisał(a):Abi, psiaczku, buziaki przesyłam, Trzymam kciuki za domektrzymaj mocno, bo jakby cicho było, to na Ciebie zwalimy, że puściłaś :evil_lol: Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Estrella napisał(a): A podoba Ci się piesek some ? :evil_lol: Nie bardzo rozumiem :niewiem::hmmmm::help1: Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 tu masz zdjęcie http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-ju%C5%BC-w-hotelu-ale-brakuje-120z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-!!-gt-Szuka-domku-%29/page100 w 998 poście :) 997 też przeczytaj.... :) :) Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 a tak ... nie załapałam - piesek śliczny ( tatuaże nieziemskie ) i co z nim ? mam na myśli pieska nie właściciela tatuaży ... ;) Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Livka napisał(a):a tak ... nie załapałam - piesek śliczny ( tatuaże nieziemskie ) i co z nim ? mam na myśli pieska nie właściciela tatuaży ... ;)jak some wróci, to pewnie założy mu wątek. Mi napisała, że wróciła z kundelkiem, był przywiązany w lesie obok sali. Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ja zaraz idę spać, dzisiaj trochę wcześniej.. :) dobranoc :) Quote
some Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 hej Cioteczki!! matko ile do nadrobienia.. no ale szybciutko: Abiś nasz jest po prostu prześliczny, jest tak słodki że dziw bierze że nikt go jeszcze nie wypatrzył w Szczecinku . Dziękuję serdecznie za pamięć i życzenia- wszystko chyba się udało ;). no ale jak już wcześniej wspomniałyście wróciłam z Muszkiem.... ( jadł muchy jak go mój mąż pierwszy raz zobaczył).no i teraz mam dwa psiaki :) zobaczymy może psinka zamieszka a u mojego szwagra w Poznaniu a jeśli nie to zostanie już z nami ;) Muszek został znaleziony w lesie- był przywiązany do drzewa w okolicach Gryfina. No i tak urzędował z nami przez 3 dni wesela. i na sam koniec mimo tego że moja Labka goniła go z zazdrości położył się pod kołami samochodu i nie było mowy żeby go odciągnąc., spojrzał na nas smutnymi oczami i bez zastanowienia wzielam go na rece i wsiadlam do auta. no i mamy kolejną psinkę :) Dziś byliśmy u weta. Muszek ma ok 11 miesięcy. jest po prostu przesłodki. Tylko je spi i mruczy :) no i teraz kwestia puszki... uzbieraliśmy ok 1050 zł- szczerze to myślałam że będzie trochę więcej ale to zawsze coś. i terz moje pytanie jakie kroki podejmujemy? czy przelać na jedno konto je i będziemy je wydawac w miare potrzeb czy mam je trzymac i robic przelewy na bieząco. jakie są najpilniejsze sprawy? dlugo mnie nie bylo i troche wypadlamz tematow. poza tym jutro wyjezdzam w krotka podroz do niedzieli. Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 sommme!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Cześć :) Super, że Muszek już znalazł DS :loveu: wiedział gdzie szukać :evil_lol: odn. pieniążków - Abi wciąż ma sporo na koncie, od Twoich ostatnich odwiedzin trochę grosików znowu wpłynęło :multi: Ale jest w trakcie kosztownego leczenia. Tyle, że stowarzyszenie (nie nam nazwy) mariamc/w którym jest mariamc w razie problemów finansowych opłaci nam leki. No i czeka nas kastracja. Przepraszam, Abiego czeka kastracja :diabloti: Także u naszego przystojniaka jest jak najbardziej OK. Obecnie.. ale co będzie jak zaczną się wydatki ? czy przelać na jedno konto je i będziemy je wydawac w miare potrzeb czy mam je trzymac i robic przelewy na bieząco.jak dla mnie, to chyba pierwsza opcja jest lepsza. A co wy-ciotki Abiego myślicie ? :razz: Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Estrella']A co wy-ciotki Abiego myślicie ? :razz:Wy* :oops: dobra, teraz idę - dobranoc! :loveu: cicho tu i pusto :mad: Quote
Igiełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witaj Abi i Cioteczki. :loveu: Some fajnie że Jesteś z Nami. :lol: Muszek podążał właściwym tropem. :evil_lol: Ta ra ta tam teraz głośno. :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No i jak tam Biały Książę :loveu: klik w mój czerwony link :cool3: Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Pyszczek roześmiany- Abuś bardzo zadowolony. :loveu::loveu: Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Pięknie,oj pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Akcja dla schronisk: http://www.dogomania.pl/threads/191129-I-Ty-mo%C5%BCesz-pom%C3%B3c....?p=15213760#post15213760 Quote
Igiełka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Moznaby tak siedzieć i ogladać Abiego godzinami. :loveu::loveu: Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ale zmiana!!!! Chlopak z dnia na dzien przystojniejszy!!! I jakos pieknych kolorkow nabral czy mi sie zdaje? :cool3: Quote
Estrella Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 mariamc po raz kolejny dziękujemy za tak wspaniałą opiekę nad Abim!!! :modla: ageralion napisał(a): I jakos pieknych kolorkow nabral czy mi sie zdaje? :cool3:masz rację, Abi po prostu promienieje :multi: I taki uśmiechnięty pychol ma...... :loveu: Kamila on nie jest biały, on jest ecru :razz: Quote
kamilqax95x Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Estrella napisał(a):Kamila on nie jest biały, on jest ecru :razz: hahaha :eviltong: byłam pewna na 100% ze ktos coś takiego napisze :D no ko niech będzie Ecru Książę :D Quote
Recommended Posts