Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilqax95x']Mi też wysłać proszę :D xkamilqax95x@wp.pl albo kaamilato@wp.plza minutkę wyślę :) dzięki!

[quote name='Livka']Witajcie cioteczki !!! :loveu:
Ciężko za wami nadążyć, a ja na domiar złego miałam problemy z netem :shake:
ale już ok ;)

Gratuluję zdobycia miejsca na podium, przyda się trochę kaski psiakom :multi::multi::multi:Cześć :multi:
Dziękujemy, ale i Tobie muszę podziękować za oddanie głosu i namówienie męża na oddanie głosu :loveu:
A podoba Ci się piesek some ? :evil_lol:

[quote name='Igiełka']Tylko nie będzie miał tak łatwo- nadzór wielu Ciotek. :evil_lol:Nie zazdroszczę przyszłym opiekunom Abiego :diabloti:
[quote name='Enigma79']Zz obietnicą wpłaciłam dzisiaj dla Abiego 27,50 zł :smile: $ powinna dotrzeć na czwartek (----> wpłata na poczcie) Powodzenia piesku. dziękujemy!!!! :multi::multi::multi::multi:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livka napisał(a):
a tak ... nie załapałam - piesek śliczny ( tatuaże nieziemskie ) i co z nim ? mam na myśli pieska nie właściciela tatuaży ... ;)
jak some wróci, to pewnie założy mu wątek. Mi napisała, że wróciła z kundelkiem, był przywiązany w lesie obok sali.

Posted

hej Cioteczki!! matko ile do nadrobienia.. no ale szybciutko: Abiś nasz jest po prostu prześliczny, jest tak słodki że dziw bierze że nikt go jeszcze nie wypatrzył w Szczecinku . Dziękuję serdecznie za pamięć i życzenia- wszystko chyba się udało ;). no ale jak już wcześniej wspomniałyście wróciłam z Muszkiem.... ( jadł muchy jak go mój mąż pierwszy raz zobaczył).no i teraz mam dwa psiaki :) zobaczymy może psinka zamieszka a u mojego szwagra w Poznaniu a jeśli nie to zostanie już z nami ;) Muszek został znaleziony w lesie- był przywiązany do drzewa w okolicach Gryfina. No i tak urzędował z nami przez 3 dni wesela. i na sam koniec mimo tego że moja Labka goniła go z zazdrości położył się pod kołami samochodu i nie było mowy żeby go odciągnąc., spojrzał na nas smutnymi oczami i bez zastanowienia wzielam go na rece i wsiadlam do auta. no i mamy kolejną psinkę :) Dziś byliśmy u weta. Muszek ma ok 11 miesięcy. jest po prostu przesłodki. Tylko je spi i mruczy :) no i teraz kwestia puszki... uzbieraliśmy ok 1050 zł- szczerze to myślałam że będzie trochę więcej ale to zawsze coś. i terz moje pytanie jakie kroki podejmujemy? czy przelać na jedno konto je i będziemy je wydawac w miare potrzeb czy mam je trzymac i robic przelewy na bieząco. jakie są najpilniejsze sprawy? dlugo mnie nie bylo i troche wypadlamz tematow. poza tym jutro wyjezdzam w krotka podroz do niedzieli.

Posted

sommme!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Cześć :)
Super, że Muszek już znalazł DS :loveu: wiedział gdzie szukać :evil_lol:

odn. pieniążków - Abi wciąż ma sporo na koncie, od Twoich ostatnich odwiedzin trochę grosików znowu wpłynęło :multi: Ale jest w trakcie kosztownego leczenia. Tyle, że stowarzyszenie (nie nam nazwy) mariamc/w którym jest mariamc w razie problemów finansowych opłaci nam leki.
No i czeka nas kastracja. Przepraszam, Abiego czeka kastracja :diabloti:
Także u naszego przystojniaka jest jak najbardziej OK. Obecnie.. ale co będzie jak zaczną się wydatki ?

czy przelać na jedno konto je i będziemy je wydawac w miare potrzeb czy mam je trzymac i robic przelewy na bieząco.
jak dla mnie, to chyba pierwsza opcja jest lepsza. A co wy-ciotki Abiego myślicie ? :razz:

Posted

mariamc po raz kolejny dziękujemy za tak wspaniałą opiekę nad Abim!!! :modla:

ageralion napisał(a):
I jakos pieknych kolorkow nabral czy mi sie zdaje? :cool3:
masz rację, Abi po prostu promienieje :multi: I taki uśmiechnięty pychol ma...... :loveu:

Kamila on nie jest biały, on jest ecru :razz: