agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):ojej, ale śliczności :loveu: ja mmsów nie mogę odbierać "usługa niedostępna" :shake: A ja odebrałam :cool3: -niuniek jest prześliczny :loveu: Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='ageralion']No wlasnie, ktora?:mad: ktora zrobila taki super prezent? chwalic sie zaraz... śliczny maluch, cudenko ! :loveu::loveu: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 niuniekwidać, że chłopak :) macie jeszcze jakieś fotki ? Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):some napisała mi smsa - z puszki wyszło ok 1050zł :multi: a teraz przyznać się ciotki - która podrzuciła Oli kundelka do lasu obok sali ? :diabloti: ale ladna kwota :crazyeye: :multi: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Takie zwykłe bardziej mi się podobają..... :lol: Zaraz sobie wstawię. Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 bardzo ladne , wezme jeden... jak sie uda podmienic :smile: Quote
Atomowka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Kurde ciotki jak zawsze poszalały. Nie było mnie dziś cały dzień, wczoraj byłam tylko rano a tu chyba z 5 stron napisałyście. A więc beataczl wysłałam plakat Ci na maila, mam nadzieję, że dotrze. Po drugie some wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia, wiele uśmiechu i pomyślności :) a ten mały psiutek słodziak, ale to nie moja sprawka Estrella za....e, że udało się wygrac konkurs foto:happy1: jesteście cudne Banerki świetne, ale oczywiście ja mam jakiś błąd i żadnego banera ruszyć nie mogę A jak tam Abi? Ktoś ma nowe wieści? Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='Atomowka']a ten mały psiutek słodziak, ale to nie moja sprawka:evil_lol: Estrella za....e, że udało się wygrac konkurs foto:happy1: jesteście cudneWygrałyśmy m.in. dzięki Tobie :multi: Banerki świetne, ale oczywiście ja mam jakiś błąd i żadnego banera ruszyć nie mogęWażne, że masz Abiego :) Ty prosisz o deklaracje, my o domek :multi: Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dzień Doberek Po wczorajszej eskapadzie zaglądam do Abiego i Cioteczek. :loveu: Some wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. :loveu: Estrella gratulacje za zdobyte trzecie miejce. :multi::multi: Ale tu się u Was działo.:evil_lol: Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Cześć ciotka :) Estrella gratulacje za zdobyte trzecie miejce. :multi::multi::multi:dziękuję, ja też się bardzo cieszę, nie spodziewałam się wygranej :loveu: jeszcze raz podziękuję za oddane przez Was głosy na fotkę donacji :multi: i trzeba szykować kolejne zdjęcie - już niedługo następna edycja :diabloti: Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To dobrze wiedzieć stawimy się w całym składzie. :evil_lol::evil_lol: Quote
beataczl Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 hej :smile: mam plakat Abisia , jutro pochodze rozwiesze :loveu: Quote
kamilqax95x Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pisze tą wiadomość Tu i na wątku szczecińskich TTB: Mam fanty na bazarek dla szczecińskich TTB i Abiego. Możecie zrobić na 1 bazarku albo się podzielić. Mogę to komuś dać tylko komu ?? Jak chcecie to ustalcie miedzy sobą :) Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 beataczl napisał(a):hej :smile: mam plakat Abisia , jutro pochodze rozwiesze :loveu:super :multi::multi: ja też drukuję i porozwieszam kilka. Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Podeslijcie mi plakacik na maila: adopcjecc@ymail.com tez porozwieszam :) Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='kamilqax95x']Pisze tą wiadomość Tu i na wątku szczecińskich TTB: Mam fanty na bazarek dla szczecińskich TTB i Abiego. Możecie zrobić na 1 bazarku albo się podzielić. Mogę to komuś dać tylko komu ?? Jak chcecie to ustalcie miedzy sobą :)dziękujemy :loveu: :multi::multi::multi: Ja i Beatka mamy w planach drugi bazarek dla Abiego i Bastera - fanty ode mnie i Beatki, a może ktoś jeszcze coś dołoży :razz: To bazarek z fantami od Ciebie zrobimy osobno. Dla mnie/nas to bez różnicy, czy zrobimy wspólny dla Abiego i TTB, czy się podzielimy i wtedy naszą część dołączymy do bazarku Abiego i Bastera. Mogę to komuś dać tylko komu ??na mnie nie licz, ja ze Słupska jestem :shake: Quote
Estrella Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Podeslijcie mi plakacik na maila: adopcjecc@ymail.com tez porozwieszam :)wysłane, dzięki :multi: Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No to teraz domek dla Abiego znajdzie się migiem. :lol: Tylko nie będzie miał tak łatwo- nadzór wielu Ciotek. :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mi też wysłać proszę :D xkamilqax95x@wp.pl albo kaamilato@wp.pl Quote
dudson13 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Abi, psiaczku, buziaki przesyłam, Trzymam kciuki za domek Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witajcie cioteczki !!! :loveu: Ciężko za wami nadążyć, a ja na domiar złego miałam problemy z netem :shake: ale już ok ;) Gratuluję zdobycia miejsca na podium, przyda się trochę kaski psiakom :multi::multi::multi: no i Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia dla some i jej męża !!!! :iloveyou::Rose::Rose::Rose::iloveyou: Quote
Enigma79 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zz obietnicą wpłaciłam dzisiaj dla Abiego 27,50 zł :) $ powinna dotrzeć na czwartek (----> wpłata na poczcie) Powodzenia piesku. Quote
kamilqax95x Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='kamilqax95x']Mi też wysłać proszę :D xkamilqax95x@wp.pl albo kaamilato@wp.pl to co wyśle mi ktoś ?? Quote
Recommended Posts