beataczl Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Estrella napisał(a):helloooow, nikt się nie cieszy ? :( ja juz od wczoraj sie ciesze, bo policzylam w nocy glosy! :evil_lol: :multi::multi::multi: gratulacje Estrella i podziekowania, ze pamietasz o Abisiu !:loveu::Rose: Ciocie jutro beda sie cieszyc...od poniedzialku dobre wiesci ;) Quote
Estrella Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='beataczl']ja juz od wczoraj sie ciesze, bo policzylam w nocy glosy! :evil_lol: :multi::multi::multi:haha :diabloti: gratulacje Estrella i podziekowania, ze pamietasz o Abisiu !:loveu::Rose: no wiesz co ?!! jak mogłabym nie pamiętać o Abim ? Przecież, to moje, no dobra nasze słoneczko :loveu::loveu: a poza tym, to na pewno nie darowałybyście mi gdybym nie przeznaczyła z wygranej choćby złotóweczki dla Abiego... :cool1: ale podziękowania należą się też donacji, bo to przecież jej fotka zwyciężyła :multi: [quote name='furciaczek']Suuuper!!! no! :) Quote
Estrella Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='beataczl']gratulacje Estrellaznowu coś pominęłam - bardzo dziękuję :) dobranoc :) Quote
blacky. Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 I ja gratuluje i jestem szczęśliwa że Abi dostanie część wygranej :loveu: Dzisiaj ja jestem pierwsza, to podrzucę Abiego z rana ;) Quote
LAZY Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ale z Was ciotki gaduły! Nadrobić parę dni nie bycia na dogo to horror ;) Plakat extra! No i widzę, ze i konkurs foto ładnie nam wyszedł (nam-bo w końcu tez głosowałam:)). Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 dzień dobry Abi, cześć Lazy :multi: - długo Cie nie było! LAZY napisał(a):No i widzę, ze i konkurs foto ładnie nam wyszedł (nam-bo w końcu tez głosowałam:smile:). Tak i bardzo dziękuję za głosy, bo dużo ciotek od Abiego zagłosowało na moją i donacji fotkę :loveu: bez Was na pewno nie byłoby wygranej :) Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):dzień dobry Abi, cześć Lazy :multi: - długo Cie nie było! Tak i bardzo dziękuję za głosy, bo dużo ciotek od Abiego zagłosowało na moją i donacji fotkę :loveu: bez Was na pewno nie byłoby wygranej :) dziekujemy , ze nas docenilas ;):eviltong::loveu: ale kurcze , ten fajny plakat Abisia do dzis do mnie nie doszedl :roll: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ciotki a moze potrzebujecie obrozek dla swoich zwierzow? :cool3: Sama szylam :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/190999 Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Beatko wysyłałam 2 razy, nie wiem co się dzieje :( może Atomówka niech Ci wyśle od siebie ? :razz: ageralion śliczne te obróżki, zmierzę obwód szyi mojej suki i się odezwę :loveu: szkoda, że nie ma różowej :evil_lol: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):ageralion śliczne te obróżki, zmierzę obwód szyi mojej suki i się odezwę :loveu: szkoda, że nie ma różowej :evil_lol: Rozowe juz niemodne :eviltong: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 a no taak, teraz wszedł styl marynarski :cool1: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):a no taak, teraz wszedł styl marynarski :cool1: Obroza z kolnierzykiem:crazyeye::diabloti: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 hahaha :evil_lol: ale może spróbuj takie coś uszyć, a zobaczysz - za kilka miesięcy będzie hitem :razz: a który dzisiaj mamy ? 16 ? :cool1: sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):hahaha :evil_lol: ale może spróbuj takie coś uszyć, a zobaczysz - za kilka miesięcy będzie hitem :razz: :evil_lol: Estrella napisał(a):a który dzisiaj mamy ? 16 ? :cool1: sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Wlaaaaaaaaaaasnie :multi: Sto lat!!!!! Quote
kamilqax95x Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='ageralion']Ciotki a moze potrzebujecie obrozek dla swoich zwierzow? :cool3: Sama szylam :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/190999 Jeszcze ciepłe :evil_lol: [quote name='Estrella']a który dzisiaj mamy ? 16 ? :cool1: sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Szczęścia :multi: Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Estrella']Beatko wysyłałam 2 razy, nie wiem co się dzieje :( może Atomówka niech Ci wyśle od siebie ? :razz: tez nie wiem... to podam maila: beataczl@tlen.pl Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Estrella napisał(a):hahaha :evil_lol: ale może spróbuj takie coś uszyć, a zobaczysz - za kilka miesięcy będzie hitem :razz: a który dzisiaj mamy ? 16 ? :cool1: sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: dolaczam sie do zyczen, some tylko samych szczesliwych chwil :loveu::loveu::loveu: Quote
beataczl Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 no i mamy 100 stronke! stuknela nam setka... :multi::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Od kilku stron czekałam na ten moment. Uczcijmy to minutą ciszy. Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 beataczl napisał(a):no i mamy 100 stronke! stuknela nam setka... :multi::evil_lol: U mnie są tylko 34 strony :eviltong::diabloti: A some zapewne w podróży poślubnej :loveu: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 some napisała mi smsa - z puszki wyszło ok 1050zł :multi: a teraz przyznać się ciotki - która podrzuciła Oli kundelka do lasu obok sali ? :diabloti: Quote
ageralion Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Estrella']some napisała mi smsa - z puszki wyszło ok 1050zł :multi: a teraz przyznać się ciotki - która podrzuciła Oli kundelka do lasu obok sali ? :diabloti: No wlasnie, ktora?:mad: Quote
Estrella Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 ojej, ale śliczności :loveu: ja mmsów nie mogę odbierać "usługa niedostępna" :shake: Quote
Recommended Posts