Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estrella napisał(a):
helloooow, nikt się nie cieszy ? :(

ja juz od wczoraj sie ciesze, bo policzylam w nocy glosy! :evil_lol: :multi::multi::multi:

gratulacje Estrella i podziekowania, ze pamietasz o Abisiu !:loveu::Rose:
Ciocie jutro beda sie cieszyc...od poniedzialku dobre wiesci ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']ja juz od wczoraj sie ciesze, bo policzylam w nocy glosy! :evil_lol: :multi::multi::multi:haha :diabloti:

gratulacje Estrella i podziekowania, ze pamietasz o Abisiu !:loveu::Rose:

no wiesz co ?!! jak mogłabym nie pamiętać o Abim ? Przecież, to moje, no dobra nasze słoneczko :loveu::loveu: a poza tym, to na pewno nie darowałybyście mi gdybym nie przeznaczyła z wygranej choćby złotóweczki dla Abiego... :cool1:
ale podziękowania należą się też donacji, bo to przecież jej fotka zwyciężyła :multi:
[quote name='furciaczek']Suuuper!!! no! :)

Posted

Ale z Was ciotki gaduły! Nadrobić parę dni nie bycia na dogo to horror ;)

Plakat extra! No i widzę, ze i konkurs foto ładnie nam wyszedł (nam-bo w końcu tez głosowałam:)).

Posted

dzień dobry Abi, cześć Lazy :multi: - długo Cie nie było!

LAZY napisał(a):
No i widzę, ze i konkurs foto ładnie nam wyszedł (nam-bo w końcu tez głosowałam:smile:).
Tak i bardzo dziękuję za głosy, bo dużo ciotek od Abiego zagłosowało na moją i donacji fotkę :loveu: bez Was na pewno nie byłoby wygranej :)

Posted

Estrella napisał(a):
dzień dobry Abi, cześć Lazy :multi: - długo Cie nie było!
Tak i bardzo dziękuję za głosy, bo dużo ciotek od Abiego zagłosowało na moją i donacji fotkę :loveu: bez Was na pewno nie byłoby wygranej :)

dziekujemy , ze nas docenilas ;):eviltong::loveu:

ale kurcze , ten fajny plakat Abisia do dzis do mnie nie doszedl :roll:

Posted

Beatko wysyłałam 2 razy, nie wiem co się dzieje :( może Atomówka niech Ci wyśle od siebie ? :razz:

ageralion śliczne te obróżki, zmierzę obwód szyi mojej suki i się odezwę :loveu: szkoda, że nie ma różowej :evil_lol:

Posted

hahaha :evil_lol:
ale może spróbuj takie coś uszyć, a zobaczysz - za kilka miesięcy będzie hitem :razz:

a który dzisiaj mamy ? 16 ? :cool1:
sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Posted

Estrella napisał(a):
ale może spróbuj takie coś uszyć, a zobaczysz - za kilka miesięcy będzie hitem :razz:

:evil_lol:

Estrella napisał(a):
sooome - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :multi: bądź szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Wlaaaaaaaaaaasnie :multi: Sto lat!!!!!

Posted

Estrella napisał(a):

dolaczam sie do zyczen, some tylko samych szczesliwych chwil :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Estrella']some napisała mi smsa - z puszki wyszło ok 1050zł :multi:
a teraz przyznać się ciotki - która podrzuciła Oli kundelka do lasu obok sali ? :diabloti:
No wlasnie, ktora?:mad: