Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wiem o tym doskonale, ale często też ludzie widząc takie zdanie od razu rezygnują, bo tak naprawdę dużo ludzi nie wie o co chodzi z tą wizytą, a jak czytają o umowie to zaraz myślą.że będą tam nie wiadomo jakie zapisy. Dlatego ja tego nie pisze, poprzez rozmowę można takiej osobie uświadomi, że wizyta to nic strasznego a czasami tylko formalności, a i w umowie cudów nie ma. Ja tak robiłam zawsze i przynosiło to dobry efekt. Jedynie w ogłoszeniach psiaków gdzie wiadomo było, że tel się będą urywały od razu robiłam taki zapis, żeby od razu ograniczyć liczbę chętnych. Quote
Igiełka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 To prawda Niektórzy rezygnują z adopcji ale z drugiej strony jak Ktoś chce naprawdę dać dom to się dostosuje. Myslę że i jedna i druga forma jest dobra. Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 czyli mam mowic o wizycie przedadopcyjnej i umowie... ok Quote
kamilqax95x Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Atomowka napisał(a):Kamila jaki jest tytuł tej piosenki co zamieściłaś ją w filmiku z Abim? Bo bardzo mi się podoba. Sorry, że nie edytuje ale dogo oczywiście szaleje James Morrison- please don't stop the rain :) Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Morrison.. wiedziałam, że skądś znam ten głos :) też sobie ściągnę. Quote
kamilqax95x Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Estrella napisał(a):Morrison.. wiedziałam, że skądś znam ten głos :) też sobie ściągnę. Piękny ma głos <3 Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 oooooj... ja wolę głos E. Iglesiasa :evil_lol: to tak zza granicy lub też z zagranicy :oops: a Polska to... Volver :) Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kamila dzięki za tytuł, jak będę słuchała to będę myślała o Abim Tak Beata mów o wizycie i umowie, nawet jak to jest w ogłoszeniu to trzeba to podkreślać w rozmowie, wiadomo jak to ludzie czytają a nie rozumieją Estrella wybacz jak wczoraj rozmawiałyśmy, chyba jestem jednak typową blondynką nie umiem tego plakatu zamienić na format jpg. Może ktoś mądrzejszy pomoże ?? Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 jesteś naturalną blondynką, czy farbowaną ? Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Blondynka naturalną ale teraz zrobioną na brąz, żeby ukryć swoje prawdziwe ja:eviltong: Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 aaaaa.. ale to przecież blondynki są najseksowniejsze :diabloti: w sumie to też chciałam się przefarbować na brąz, ale jednak wstrzymałam się. A co myślicie o takim kolorku ? no może troszkę jaśniejszym, delikatniejszym... Quote
Estrella Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 nie podoba się Wam :shake: wiedziałam!! Quote
beataczl Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Estrella napisał(a):nie podoba się Wam :shake: wiedziałam!! no, szalu nie ma :evil_lol: ;) ale inny kolor bluzki i efekt o niebo lepszy :-) Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nie wiem czy to Ty, nie patrze na osobę, ale kolor włosów fajny, mi się podoba ale nie wime czy mi by pasował. Wiesz co ja w sumie chciałam od dawna cos zmienic, więc zawsze jak przychodził na zmiany to po prostu obcinałam włosy, a że zawsze miałam długie takie do pasa to obcięcie to ramion też było dużą zmianą. Ale kiedyś wstałam i mówię, teraz albo nigdy. Poszłam do sklepu kupiłam farbę i tak oto jestem brunetką. W między czasie będąc rudą i fioletową ale w końcu jakoś wyszło. A to ogromna zmiana bo ja miałam blond taki jasny, tleniony :) Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA Zobaczcie jaka bida :( Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Są może jakieś nowe zdjęcia Abusia :D Quote
Estrella Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Dzień dobry :loveu: Atomowka napisał(a):Nie wiem czy to Ty, nieee, to nie ja :evil_lol: to aktorka Ada Fijał :diabloti: To właśnie na niej spodobał mi się ten kolor włosów, dlatego wstawiłam jej fotkę. beataczl napisał(a):ale inny kolor bluzki i efekt o niebo lepszy :smile: mi chodziło tylko o włoski, ale z bluzką rzeczywiście masz rację. Atomowka, ja też chcę ściąć włosy - tak do ramion i robić sobie fale (mam proste) więc pomyślałam też o zmianie koloru... :razz: Quote
Atomowka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No to kochana do odważnych świat należy :) A co z tym plakatem, udało Ci się coś wymyślić? Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Estrella']aaaaa.. ale to przecież blondynki są najseksowniejsze :diabloti: w sumie to też chciałam się przefarbować na brąz, ale jednak wstrzymałam się. A co myślicie o takim kolorku ? no może troszkę jaśniejszym, delikatniejszym... Ja też chce takie włosy:loveu::iloveyou: Quote
Estrella Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Atomowka napisał(a):A co z tym plakatem, udało Ci się coś wymyślić? nie, próbowałam, ale nic.. nie wiem jak to zrobić :shake: postaram się przekopiować wszystko i zrobić w innym programie. Może się uda :) kamilqax95x napisał(a):Ja też chce takie włosy:loveu::iloveyou:A Ty też blondynka ? :evil_lol: Quote
Atomowka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To próbuj, ja napisałam do koosiek ona robi plakaty i wrzuca je w jpg może nam pomoże? Quote
Estrella Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 dzięki, mam nadzieję, że pomoże. Abi kochanie moje :loveu: zabiorę Twoje cioteczki na momencik :diabloti: ZAPRASZAM W IMIENIU MYSZY1 :loveu: Quote
Estrella Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Atomowka przepraszam, ale wprowadziłam małe zmiany w wyglądzie plakatu :oops: Nie żeby Twój mi się nie podobał, ale tak jakoś zaczęłam :lol: to tylko czcionkę zmieniłam i kolor... Tych, który będą chcieli wydrukować plakat proszę o maila, żebym mogła przesłać w oryginalnych rozmiarach. Zmniejszony jest mniej wyraźny :shake: Quote
Atomowka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Madra z Ciebie dziewczynka :) Teraz mi wytłumacz jak to tu wstawiłaś? A co do zmian nie ma absolutnie problemu, po to tu jest Nas tyle, żeby udoskonalać nasze projekty i pomysły. Aha i jak możesz wyślij mi na maila w oryginalnych rozmiarach ten Quote
Recommended Posts