Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Estrella jak dziś samopoczucie? Lepiej?
ojej, to do mnie :errrr: dziękuję, miło, że pytasz :loveu:
dziś już lepiej niż wczoraj, ale czekam na pewne wieści... mam nadzieję, że będą choć odrobinkę pozytywne.

Posted

do Abiego też zaglądam, ale że tu nikt nic nie pisze... :roll:

wypiłam kawę, zjadłam lody :loveu: na razie mykam, wracam za... 2 godziny ? może troszkę później..
aaa Atomowka, a Ty napisz gdzie byłaś przez te kilka dni!! fajnie było, udał się wyjazd ? :multi:

Posted

A ja byłam w Łebie. Fajowsko było ale pogoda słaba. Na plaży poleżałam, na dyskoteki pochodziłam, dobrego jedzonka się najadłam, w wesołym miasteczku byłam.:) Wypoczęłam strasznie przede wszystkim psychicznie. Jedyna nieprzyjemna opcja to że wszystkie dokumenty straciłam :angryy: w ferworze wchodzenia na statek wpadły do wody.

Posted

[quote name='Atomowka']A ja byłam w Łebie. Fajowsko było ale pogoda słaba. Na plaży poleżałam, na dyskoteki pochodziłam, dobrego jedzonka się najadłam, w wesołym miasteczku byłam.:) Wypoczęłam strasznie przede wszystkim psychicznie.aa no tak, wakacje - plaża, morze, słońce... :loveu: ja to mam na co dzień :evil_lol: bliziutko do Ustki.
a z pogodą to do doopy, w ogóle słońce nie grzeje, a chciałam się jeszcze poopalać, żeby mieć nogi jak Lazy :diabloti:

Jedyna nieprzyjemna opcja to że wszystkie dokumenty straciłam :angryy: w ferworze wchodzenia na statek wpadły do wody.
ojej, to rzeczywiście nie za fajnie.. ale straciłaś je na początku pobytu w Łebie, czy pod koniec ?

Posted

No pod koniec na szczęście po dwa dni przed powrotem do domu. No ale jak to się mówi za gapowe się płaci. Ahh teraz miesiąc na dowód muszę czekać i jestem bezosobowa bo żadnego innego dokumentu też nie mam, wszystko pływa w Bałtyku. Dobranoc Abi i fanki Abiego

Posted

:thinkerg: nożyczki!!

Bedzie nagroda.
...:diabloti:

Livka, furciaczkowa już możecie mi wysłać pw :lol: Muszę zrobić porządki w skrzynce, bo za szybko się zapycha :shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja to chcialam tylko link do tego bazarku z ktorego robilam zakupy :)
a chcesz go jeszcze ? :cool1:
Atomowka napisał(a):
i jestem bezosobowa
i jak się czujesz będąc bezosobową oso... kobietą ?
jej, ale my tu głupoty tworzymy :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']No chce dlatego pisze hihihidobra, to w nast. poście podam Ci linka :)

[quote name='Igiełka']Tak a co tak wolno? No nie wiem.. czy zasłuzyłaś.. a zauważ, że w moim poście jest ta emotka z żarówką na głowie - zanim ją znalazłam minęły 2 minuty. Chwila minęła też na zacytowanie Twoich słów. Oraz na napisanie ostatniego zdania.
Chcę nagrodę pod warunkiem, że to nie KOT. Nie lubię kotów. :diabloti: