Atomowka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 hej hej. Estrella jak dziś samopoczucie? Lepiej? Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Atomowka napisał(a):Estrella jak dziś samopoczucie? Lepiej?ojej, to do mnie :errrr: dziękuję, miło, że pytasz :loveu: dziś już lepiej niż wczoraj, ale czekam na pewne wieści... mam nadzieję, że będą choć odrobinkę pozytywne. Quote
beataczl Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 jestesmy ciagle na watku Soni, tej z banerka w moim i Estrelli podpisie...:-( Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 do Abiego też zaglądam, ale że tu nikt nic nie pisze... :roll: wypiłam kawę, zjadłam lody :loveu: na razie mykam, wracam za... 2 godziny ? może troszkę później.. aaa Atomowka, a Ty napisz gdzie byłaś przez te kilka dni!! fajnie było, udał się wyjazd ? :multi: Quote
Atomowka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A ja byłam w Łebie. Fajowsko było ale pogoda słaba. Na plaży poleżałam, na dyskoteki pochodziłam, dobrego jedzonka się najadłam, w wesołym miasteczku byłam.:) Wypoczęłam strasznie przede wszystkim psychicznie. Jedyna nieprzyjemna opcja to że wszystkie dokumenty straciłam :angryy: w ferworze wchodzenia na statek wpadły do wody. Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Atomowka']A ja byłam w Łebie. Fajowsko było ale pogoda słaba. Na plaży poleżałam, na dyskoteki pochodziłam, dobrego jedzonka się najadłam, w wesołym miasteczku byłam.:) Wypoczęłam strasznie przede wszystkim psychicznie.aa no tak, wakacje - plaża, morze, słońce... :loveu: ja to mam na co dzień :evil_lol: bliziutko do Ustki. a z pogodą to do doopy, w ogóle słońce nie grzeje, a chciałam się jeszcze poopalać, żeby mieć nogi jak Lazy :diabloti: Jedyna nieprzyjemna opcja to że wszystkie dokumenty straciłam :angryy: w ferworze wchodzenia na statek wpadły do wody.ojej, to rzeczywiście nie za fajnie.. ale straciłaś je na początku pobytu w Łebie, czy pod koniec ? Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 dobra, ja już idę spać - dobranoc Abi :loveu: dobranoc cioteczki :) Quote
Atomowka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No pod koniec na szczęście po dwa dni przed powrotem do domu. No ale jak to się mówi za gapowe się płaci. Ahh teraz miesiąc na dowód muszę czekać i jestem bezosobowa bo żadnego innego dokumentu też nie mam, wszystko pływa w Bałtyku. Dobranoc Abi i fanki Abiego Quote
Livka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Livka napisał(a):Witaj Abi :) Poproszę o nr konta, chciałabym przelać pieniążki z bazarku ;) Ponawiam moją prośbę - hallo hallo !!! Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dzień dobry :) Livko, już wysyłam Quote
Igiełka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jak tam Nasz Abi?:lol: Estrella patrzy w ekran i czeka na podpowiedz -Zgaduj Zgadula. :evil_lol: Bedzie nagroda. Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 poczekaj, pomyślę.. 2 kółka i armatka... Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 :thinkerg: nożyczki!! Bedzie nagroda. ...:diabloti: Livka, furciaczkowa już możecie mi wysłać pw :lol: Muszę zrobić porządki w skrzynce, bo za szybko się zapycha :shake: Quote
furciaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ja to chcialam tylko link do tego bazarku z ktorego robilam zakupy :) Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 furciaczek napisał(a):Ja to chcialam tylko link do tego bazarku z ktorego robilam zakupy :)a chcesz go jeszcze ? :cool1: Atomowka napisał(a):i jestem bezosobowai jak się czujesz będąc bezosobową oso... kobietą ? jej, ale my tu głupoty tworzymy :diabloti: Quote
Igiełka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tak a co tak wolno? No nie wiem.. czy zasłuzyłaś.. Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='furciaczek']No chce dlatego pisze hihihidobra, to w nast. poście podam Ci linka :) [quote name='Igiełka']Tak a co tak wolno? No nie wiem.. czy zasłuzyłaś.. a zauważ, że w moim poście jest ta emotka z żarówką na głowie - zanim ją znalazłam minęły 2 minuty. Chwila minęła też na zacytowanie Twoich słów. Oraz na napisanie ostatniego zdania. Chcę nagrodę pod warunkiem, że to nie KOT. Nie lubię kotów. :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Estrella napisał(a):dobra, to w nast. poście podam Ci linka :) Nie lubię kotów. :diabloti: A czemu w nastepnym?? hahahaha Koty sa suuuper!! Quote
Estrella Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='furciaczek']A czemu w nastepnym?? hahahahaBo... aaah, sama nie wiem. http://www.dogomania.pl/threads/189382-ZAKO%C5%83CZONY-letnie-ciuchy-eyeliner-depilator-ramka-I-INNE-!-Do-27.07 zaraz zaznaczę, że paczka doszła.. :oops: Koty sa suuuper!!no niby są fajne... ale ja mam kota i dlatego nie lubię kotów :) Quote
Recommended Posts