Igiełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ciotka napisze Ci kawał- trochę bedzie śmiechu Mam nadzieję że Abi się nie obrazi. Pyta hrabia kierowcę Janie czy kupiłem nowy samochód i nic nie wiem. Nie jaśnie Panie byłeś tak pijany że jechałeś w bagażniku. :lol::lol: Quote
Estrella Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 poczekaj, zaraz jeszcze raz przeczytam, to zrozumiem :diabloti: Quote
Estrella Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 aaa hahaha :evil_lol: ha no... to co jeszcze powiesz ciotka ? :loveu: Quote
Igiełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ciotka teraz się skup: Jest w każdym domu -wygodne-pięknie przyodziane- cieszy dwie połóweczki? :lol::lol: Quote
Igiełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ha ha teraz to Ci szybko poszło. :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 wooow, ale jestem mądra :loveu::multi: Quote
Igiełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Gratuluję.:lol: Co to za zagadka dwa kółka i armatka? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc!! Quote
Igiełka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Furciaczek dziękujemy za info. Pomyślimy jak pomóc. Koszmar. :-(:-( Quote
Estrella Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 jestem znowu http://www.dogomania.pl/threads/1477...lagamy-o-pomoc!! wejdę :( Quote
Estrella Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Igiełka napisał(a):Co to za zagadka dwa kółka i armatka? :evil_lol:oo shit.. no tego to nie odgadnę :shake: Dzień dobry Abi! :loveu: Quote
Estrella Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Abi i gdzie te nasze ciotki ? :-( Wiesz co kochaniutki ? Moja komórka razi prądem, boję się jej dotykać :shake: I nie napiszę smsa do Igiełki, że ma zapchaną skrzynkę. :loveu::loveu: Quote
Atomowka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Wreszcie jestem. Tęskniłam za Wami dziąchy i za Abim :) Oglądałam foty, Abi jest cudowny ma takie wyjątkowe oczka. Widać, że ma ładniejszą sierść, ucieszony pyszczek no i rany się goją.Same cudowne wieści.:multi::multi:Kamila filmik był świetny, muza, słowa, foty wszytko razem robi niezłe wrażenie. Cieszę się, że już jestem. ale muszę lecieć jeszcze nadrobić zaległości na innych wątkach. Quote
beataczl Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 i ja wrocilam do swiata, jak mi prad przywrocili.... mowie wam bez pradu ani rusz:evil_lol: i mamy Cioteczke spowrotem :multi: Quote
Estrella Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Atomówka - bardzo się cieszę, że już jesteś. Naprawdę brakowało nam Cie tutaj.. przepraszam, ale nie potrafię teraz okazać swojej radości. :-( Quote
Igiełka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Fajnie że już są Wszystkie Ciotki. :lol: Estrella tel parzy - skrzynka wyczyszczona. ;) Quote
Atomowka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No to skoro jesteśmy w komplecie to się bardzo cieszę. EStrella możesz mi podesłać link do bazarku co Abi miał z Basterem? Nie mogę go znaleźć w subskrypcjach Quote
Estrella Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 proszę bardzo http://www.dogomania.pl/threads/189382-ZAKO%C5%83CZONY-letnie-ciuchy-eyeliner-depilator-ramka-I-INNE-!-Do-27.07 Quote
Estrella Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dobranoc Abi. eeh, Ty wiesz, że ciotka Estrella mocno Cię kocha.. i reszta Twoich cioteczek też :kiss_2: trzymaj się kochaniutki, słodkich snów... Quote
Livka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Witaj Abi :) Poproszę o nr konta, chciałabym przelać pieniążki z bazarku ;) Ciocia Livka pozdrawia wszystkich wielbicieli słodkiego białaska :loveu: Quote
Recommended Posts