kamilqax95x Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 FILMIK ABI'EGO :) http://www.youtube.com/watch?v=snE_Pt-lNBw mam nadzieje ze się spodoba :) jeśli coś jest źle to piszcie by w przyszłości nie popełnić 2 raz tego błędu:roll: Quote
Estrella Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Dzięki za filmik! Jest naprawdę super :) Podoba mi się muzyka. Fajnie ją dobrałaś. Tylko Abi nie jest już z koleżanką, bo nie dopuszczał jej do miski - ale to taki zbędny szczegół :) Quote
beataczl Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 na 1 min o3 filmik sie zatrzymal, moze pozniej uda sie caly obejrzec ..:placz: ale juz widze , ze jest bardzo OK :-):-) dzieki Kamila ! :loveu: Quote
kamilqax95x Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Nie ma za co, ja jak każdy chce mu pomóc w jakimś stopniu Quote
beataczl Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Estrella masz niepodlinkowany banerek Prado ? Quote
Estrella Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ja pierdziele... znowu to samo :shake: idę podlinkować Quote
Estrella Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 kamilqax95x napisał(a):kamilqax95x napisał(a):a właśnie cioteczki jest możliwość że abi ma mniej niż 6 lat ??? Bo młodziej wygląda :dpodnoszę moje pytanie żeby nie było Kamila - ja Cię nie olewam, tylko nie potrafię ocenić wieku psa po zdjęciach. Nie wiem po prostu :shake: Quote
furciaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No najmlodszy to on raczej nie jest, mysle ze mariamc najlepiej odpowie na to pytanie bo ma z chlopakiem kontakt na codzien. Quote
beataczl Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 tylko ja dzis nie widzialam i nie zobacze filmiku z Abim? :placz: zaraz ide spac !:diabloti: Quote
Estrella Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Nie martw się, nie jesteś sama - Igiełka obejrzy dopiero pod koniec tygodnia, Atomówka jak wróci..:razz: zaraz ide spac !:diabloti:czyżby ? :evil_lol: Quote
beataczl Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Estrella napisał(a):Nie martw się, nie jesteś sama - Igiełka obejrzy dopiero pod koniec tygodnia, Atomówka jak wróci..:razz: czyżby ? :evil_lol: ano, ... jeszcze jestem, :roll: ale juz ide :evil_lol: dobrej nocy ! :loveu: Quote
Estrella Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 idę spać, muszę wstać trochę wcześniej.. :sleep: dobranoc Abi i cioteczki :):) jeej, pies znowu zajął mi miejsce na poduszce :shake: Quote
LAZY Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Na tym zdjęciu bardzo dobrze widać jak mocno "siadły" mu tylne łapy (dokładnie stopki). Quote
beataczl Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Estrella napisał(a):idę spać, muszę wstać trochę wcześniej.. :sleep: dobranoc Abi i cioteczki :):) jeej, pies znowu zajął mi miejsce na poduszce :shake: a mi 2 psy :evil_lol: to i tak masz lepiej ;) Quote
beataczl Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 co z tymi lapkami , to jest do wyleczenia? :-( Quote
Estrella Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 cześć :multi: Ja już prysznic wzięłam, teraz sobie posiedzę na dogo.. wcześniej cały dzień na mieście :shake: I na pocztę nie zdążyłam, bo do 19 otwarte. A chciałam odebrać paczkę z bazarku :loveu: beataczl napisał(a):a mi 2 psy :evil_lol: to i tak masz lepiej ;-)oj, widzę, że rozpieszczasz Sonię.. :) Quote
some Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cioteczki 60% weselników poinformowanych o puszce ;) coś tam bredzą że pokupowali żelazka ;)już itp ale są w stanie gotowości a ja im nie odpuszczę tak łatwo:diabloti: Quote
Estrella Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 super :loveu: ...to już niedługo - 16.08 :multi: Quote
beataczl Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 w koncu to Panna Mloda rzadzi na weselu nie kto inny :evil_lol: Quote
Recommended Posts