Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blacky764 napisał(a):
O nie wszyscy śpią ;) Idę poodbijać bazarki ;)

chyba bazarek, jeden skonczyl sie wczoraj...;)

ale super - po 99 zł. dla Abisia i Basterka! :multi::multi::multi:

Posted

hej, hej, hej.. :)
Będzie drugi bazarek, będzie, ale najpierw musimy zgrać zdjęcia - ja, beataczl i judita. judita, to w ogóle musi znaleźć te fanty, bo ma popakowane (remont) :lol:

Posted

matko dziewczyny ja na pewno bym znalazła coś na bazarek ale zastrzelcie mnie nie mam kiedy sie tym zając. niedawno dopiero wróciłam do domu. no wiecie... robię sie na bóstwo pprzed ślubem... acha! część gości już poinformowana o puszce dla naszych słodziaków i są bardzo za!więc może bedą hojni ?;)

Posted

Rozumiemy oczywiście :) a to nie będzie ostatni bazarek, więc jeszcze zdążysz coś wygrzebać dla Abiego i Bastera :)
Teraz to zajmuj się tylko sobą! Masz być najpiękniejsza i wszystkich oczarować, a zwłaszcza męża :loveu:

Super, że goście są za puszką, u mnie w rodzinie nie ma takich prozwierzęcych duszyczek :shake:

Posted

dziewczyny... ja tam będę osobiście zerkać na ręce ile kto wrzuca... jak uznam że za mało to na pewno się upomnę o więcej ;) uciekam spać, dobranoc

Posted

Tak właśnie myślałam, ze koło Akity to on nie stał, ale ja go tylko wiozłam, wiec sie nie wtrącałam. Skoro jednak już ktoś zaangazowany to sprostował to może zmienić ten typ z Akity na coś innego (może husky albo bez podobieństwa konkretnego?).

A jak chłopak się miewa? Więcej informacji proszę! ;)

Posted

No za wiele to ja nie napisze, odwozilam Hektorka do hotelu i bylam lekko hmmm no ryczec mi sie chcialo, do tego ogladalismy kazdy zakamarek tego cudownego miejsca:loveu:

Jeszcze na zdieciach to on moze i jakos tam przypomina Akite ale w takim kontakcie nic mi nie przypomina, do hasiora tez mu daleko:evil_lol:
Ale jest przeuroczy!! Ladny, zadbany, czysciutki, wesoly:loveu: Dal sie pomiziac i w ogole.
O lapki nie zapytalam ale bede dzisiaj rozmawiac z Danusia i sie dowiem...wczoraj glowy do tego nie mialam. Jeszcze aparat mi sie zepsul- myslalam ze sie powiesze:angryy:

Posted

Tytuł zmieni Kamila jak wróci.

furciaczek napisał(a):
Ale jest przeuroczy!! Ladny, zadbany, czysciutki, wesoly:loveu: Dal sie pomiziac i w ogole.
jeeej, ale Ci zazdroszczę :lol: :loveu:

Posted

Nie jest wylewny.Daje się miziać ale z umiarem.
Strasznie zazdrosny o jedzenie , nadal nie może uwierzyć ,że żarcia nie zabraknie.
Musiałam zabrać od niego Sunię, bo nie dopuszczał jej do jedzenia.
Tak to jest nie kłopotliwy, dałam Go na próbę na wybieg.