blacky. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 O nie wszyscy śpią ;) Idę poodbijać bazarki ;) Quote
beataczl Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 blacky764 napisał(a):O nie wszyscy śpią ;) Idę poodbijać bazarki ;) chyba bazarek, jeden skonczyl sie wczoraj...;) ale super - po 99 zł. dla Abisia i Basterka! :multi::multi::multi: Quote
Atomowka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Beataczl wyślij mi na PW adres do wysyłki, bo w piątek idę wysłać paczuszki Quote
Igiełka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witajcie Kochane :lol: To bardzo dobra wiadomość- mocno się cieszę. :multi::multi: Quote
blacky. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Juchu ! ;) Jeszcze 1 bazarek i jeszcze 1 będzie z tego co pamiętam ? ;) Quote
Igiełka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Blacky764 to wspaniły pomysł- będzie istne zakupowe szaleństwo. :lol::lol: Quote
some Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 hej ciotki, hej ABiś :* strasznie dużo pracy ale co chwilę zaglądam . i wcale nie śpimy ;) Quote
Estrella Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 hej, hej, hej.. :) Będzie drugi bazarek, będzie, ale najpierw musimy zgrać zdjęcia - ja, beataczl i judita. judita, to w ogóle musi znaleźć te fanty, bo ma popakowane (remont) :lol: Quote
some Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 matko dziewczyny ja na pewno bym znalazła coś na bazarek ale zastrzelcie mnie nie mam kiedy sie tym zając. niedawno dopiero wróciłam do domu. no wiecie... robię sie na bóstwo pprzed ślubem... acha! część gości już poinformowana o puszce dla naszych słodziaków i są bardzo za!więc może bedą hojni ?;) Quote
Estrella Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Rozumiemy oczywiście :) a to nie będzie ostatni bazarek, więc jeszcze zdążysz coś wygrzebać dla Abiego i Bastera :) Teraz to zajmuj się tylko sobą! Masz być najpiękniejsza i wszystkich oczarować, a zwłaszcza męża :loveu: Super, że goście są za puszką, u mnie w rodzinie nie ma takich prozwierzęcych duszyczek :shake: Quote
Atomowka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Trzymam kciuki za hojnośc gości, żeby psiaki miały pełne brzuszki :) Quote
some Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 dziewczyny... ja tam będę osobiście zerkać na ręce ile kto wrzuca... jak uznam że za mało to na pewno się upomnę o więcej ;) uciekam spać, dobranoc Quote
furciaczek Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Bylam dzis u chlopaka, zdiec nie mam bo aparat sie zepsul. Ale Chita zrobila swoim wiec pewnie jutro/ po jutrze wrzuci. I tak Wam powiem....niepodobny do akity na zywo ale przeuroczy! Quote
Estrella Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 super, że fotki będą :) A jak się zachowuje do ludzi ? Jak jego łapki ? Quote
LAZY Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tak właśnie myślałam, ze koło Akity to on nie stał, ale ja go tylko wiozłam, wiec sie nie wtrącałam. Skoro jednak już ktoś zaangazowany to sprostował to może zmienić ten typ z Akity na coś innego (może husky albo bez podobieństwa konkretnego?). A jak chłopak się miewa? Więcej informacji proszę! ;) Quote
some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 furciaczek no nie trzymaj nas w niepewności :) opisz wszystkie swoje wrażenia z wizyty u Abiego. zadowolony nasz chłopaczek jest? Quote
furciaczek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No za wiele to ja nie napisze, odwozilam Hektorka do hotelu i bylam lekko hmmm no ryczec mi sie chcialo, do tego ogladalismy kazdy zakamarek tego cudownego miejsca:loveu: Jeszcze na zdieciach to on moze i jakos tam przypomina Akite ale w takim kontakcie nic mi nie przypomina, do hasiora tez mu daleko:evil_lol: Ale jest przeuroczy!! Ladny, zadbany, czysciutki, wesoly:loveu: Dal sie pomiziac i w ogole. O lapki nie zapytalam ale bede dzisiaj rozmawiac z Danusia i sie dowiem...wczoraj glowy do tego nie mialam. Jeszcze aparat mi sie zepsul- myslalam ze sie powiesze:angryy: Quote
Igiełka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Hej Cioteczki O co Ja czytam były odwiedziny u Abiego- super-bardzo się cieszę z takich nowin. :loveu: Furciaczek bo Nasz Abi jest orginalny sam w sobie. :evil_lol: Quote
Estrella Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Tytuł zmieni Kamila jak wróci. furciaczek napisał(a):Ale jest przeuroczy!! Ladny, zadbany, czysciutki, wesoly:loveu: Dal sie pomiziac i w ogole. jeeej, ale Ci zazdroszczę :lol: :loveu: Quote
mariamc Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Nie jest wylewny.Daje się miziać ale z umiarem. Strasznie zazdrosny o jedzenie , nadal nie może uwierzyć ,że żarcia nie zabraknie. Musiałam zabrać od niego Sunię, bo nie dopuszczał jej do jedzenia. Tak to jest nie kłopotliwy, dałam Go na próbę na wybieg. Quote
beataczl Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 zobaczymy jak sie zachowa na wybiegu, wierze ze ok. ;) i te fotki - czekamy , czekamy :loveu: Quote
Recommended Posts