Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem obecna- melduje się u Abiego. :eviltong::eviltong:

Już się wydało Kto jest największym śpiochem- ta Ciotka, której z Nami nie ma -Estrella. :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cioteczki ! ;) Mam zdjęcia pazurków mojego psiaka, która jak Wam pisałam wcześniej przeszedł awitaminozę, przy okazji ciotka chciała zobaczyć moje pazury to też ma :evil_lol: I na deser zdjęcie mojego psiaka ;) Troszkę zła jakoś pazurków, ale to wina aparatu, który odmawia posłuszeństwa przy robieniu zdjęć z bliska... :diabloti:

Chodzi tutaj o to, że jak pewnie widzicie pazurki (mojej Daisy) mają różny kolor, i są strasznie jakby to napisać szorstkie. ;)
I moja pysia, jak widać nadal piękna nie patrząc na pazurasy :cool3:

Posted

Moja też ze schronu :shake:

Dzięki za fotki! Śliczna psinka :loveu: Twoje pazurki też :loveu:

Igiełka napisał(a):
Już się wydało Kto jest największym śpiochem- ta Ciotka, której z Nami nie ma -Estrella. :evil_lol::evil_lol:

:niedowia:

Posted

balcky764 masz rację- są bardzo oddane i takie kochane- umieją wyczuć Twój nastrój i jak Jestes smutna robią wszystko by Cię rozweselić- zapraszają z piłką w pyszczku do zabawy, biorą łapką żeby pogłaskać. Są bardzo wierne- prawdziwi przyjaciele. :loveu:
Z galerią bardzo dobry pomysł-ale zaprosisz Nas do oglądania. :cool3: