Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Zapisuję sobie wątek na zaproszenie beataczl. Na razie nie mogę zadeklarować stałej kwoty ale bedę coś wpłacać.Proszę o nr konta na pw

Dziękujemy, już wysyłam :loveu:

Posted

Abi ma dużo wielbicielek, no i prawidłowo bo to piękny pies. Estrella nie chce mi się pisać PW ale zgadzam się na wszytko o co pytałaś odnośnie bazarku.

Posted

Co za leń.. :evil_lol:
To i przed fankami Abiego nie będę robić tajemnic.
Abi nazbierał już dużo pieniędzy na konto i jest w o wiele lepszej sytuacji finansowej niż Basterek z mojej sygnatury. Dlatego bazarek chciałabym podzielić na Abiego i Basterka po połowie. Czekam jeszcze na odp. judity i agat21, które zadeklarowały fanty na bazarek.
:)
edit

Dlatego bazarek chciałabym podzielić na Abiego i Basterka po połowie.
Trochę bez sensu to zdanie.
Dochód z bazarku chciałabym podzielić na Abiego i Basterka po połowie* :)

leń - Atomowka oczywiście.. ;)

Posted

A no leń straszny przyznaję się. ale dogo chodzi fatalnie mi dziś i wysłanie PW zajęło by mi hymm nawet nie wiem ile minut, godzin może i dni:eviltong:

Posted

Ja też już wstałam :loveu: agat21 zgodziła się na podzielenie dochodu z bazarku :) jeszcze czekam na odp. judity.

some napisał(a):
już pomału kombinuję jakby tu się do Szczecinka wybrac ;-)
Jedź ciotka, jedź jak najszybciej! Tylko nie zapomnij aparatu :)

Posted

kombinuję kombinuję.. :) tyle, że prace kończę dopiero o 17 a teraz do 14 sierpnia mam urwanie głowy i załatwiania dużo spraw. ale jak się uprę to najwyżej pojadę na wieczorne odwiedziny do Abiego jakoś w tygodniu :) a aparatu oczywiście, że nie zapomnę. Abi na pewno chętnie pochwali się cioteczkom.;)

Posted

super, dzięki dziewczyny :loveu:
Livka daj nam znać o bazarku dla Trini, będziemy hopać, a może któraś kupi jakąś książkę, żeby poczytać sobie wieczorkiem :loveu:

Posted

Bardzo mi wstyd ale przez te upały jestem nie do życia :oops::oops::oops:
Fotki już zrobione, bazarek będzie jutro ... jak przeżyję do rana :evil_lol: