kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :) ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
krokodyl1 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pani Danusi pewnie ze fotki mozna wkleic! bardzo nam sie ten pomysl podoba. Quote
some Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 krokodyle a moze wkleicie jakies zdjecia? bardzo bym chciala Abiska zobaczyc... Quote
krokodyl1 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pogadam z areskami, oni robili zdjecia. Ja nieumie wklejac. Abis z Mieciem juz koledzy mozna powiedziec. Juz na siebie niewarcza ani nie szczekaja. Abis byl u Mietka w domu i spokuj byl. No Abis warknol na Mietka jak przyszedl. Areski musialy by to opisac bo mnie przy tym niebylo. Quote
coronaaj Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kamilqax95x napisał(a):No właśnie tu taka cisza No, nie bardzo . Te wczesniejsze foty superowate. Quote
some Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Areski wstawicie fotki? rozmawiałam z Grazynka pare dni temu. oczywiscie u naszego Abisia bez zmian, jest mu wspaniale! i wspaniale sie czuje! przez ten caly czas od przyjazdu Abis byl w domu caly czas z Grazynka, bo byla na zwolnieniu. no i jak poszla znowu do pracy to Abis caly dzien nic nie chcial jesc! wyobrazacie sobie ...nasz zarlok? po prostu tesknil za nia! zjadl dopiero jak Grazynka wrocila do domu. Quote
Enigma79 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Takie zdjęcia pozwalają mieć nadzieję... Wyprowadziłam jeden raz Miecia na spacer, gdy był jeszcze w schronisku. Niewidomy pies po wypadku. Znalazł cudowny dom. A teraz uśmiechnięty pycholek Abiego , który na niektórych zdjęciach wygląda jak miś polarny. Miłego wieczoru i wiele szczęśliwych wspólych dni nowym rodzinom psiaczków z ich pupilami ! Quote
LAZY Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 To nie ten sam pies, którego wiozłam z TZ do Danusi. Bardzo się ciesze, że znalazł tak wspaniały dom! Quote
krokodyl1 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) Edited January 25, 2012 by krokodyl1 Quote
some Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ha ha krokodylu nauczyles sie wklejac zdjecia!! :) faktycznie tak jak Grazynka mowila wszedzie na podlodze porozkladane kocyki i skorki dla Abisia :loveu: szczesliwy nasz psiaczek!!! a to zdjecie z ta wielka koscia i z tym pieknym usmiechnietym pycholkiem to miod na serce! na to wlasnie ten caly czas czekalam i sie doczekalam! ten usmiech mowi wszystko! areski dziekujemy za fotki! Quote
krokodyl1 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) no jeszcze sie ucze, niewychodzi tak jak bym chcial. Musze posty edytowac ale fotki widac. Skuek jeszcze niebylo na fotkach, wczoraj dopiero dokupilismy zeby Abis mogl sie klasc gdzie chce:lol: To nowe legowisko Abisia. Gdy tylko przynioslem materacyk do domu Abis sie odrazu na nim polorzyl w korytarzu. Ciezko bylo go z tamtad sciagnac zeby przeniesc materacyk. Musialem go przekupic Edited January 25, 2012 by krokodyl1 Quote
krokodyl1 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A to wczoraj przed snem abisia i po zabawie z nim. Warczy i delikatnie lapie zabkami, jest zadowolony. Czasami mu sie niechce, wtedy zostawiam go w spokoju i tylko glaszcze. Z Abisia to rowniez duzy pieszczoch. Quote
Atomowka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Kocham uśmiech Abisia :loveu: Cudowny misio Quote
some Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 on normalnie spi sobie jak król!!! warto bylo tyle na Was czekac krokodyle... jeszcze raz dziekuje dziekuje!! Quote
AresekSE Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) czesc cioteczki! zdjecia od Areskow sa robione u nas w domu. kostka (wielka kocha, tak ja nazywamy) jest wlasnoscia naszego Miecia, ktory bez problemu pozyczyl ja Abisiowi. Abis jest tez szlachetny i oddal ja (koche) z powrotem. chlopaki sie akceptuje i z tego sie cieszymy. renata Edited January 26, 2012 by AresekSE Quote
krokodyl1 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Dwa zebraki:p A w to kto by uwierzyl jeszcze miesiac temu:crazyeye: Edited January 28, 2012 by krokodyl1 Quote
krokodyl1 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 i co? podoba sie? Abis i Mietek razem w domku Abisia. krokodyle i areski Quote
Recommended Posts