AresekSE Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Kamila Proc napisał(a):ciekawe, co u Abisia jakos nikt sie Abisiem nie interesuje..... nawet hopnac nie wolno... aaaa zly mam dzisiaj humor. trzymaj sie chlopie, niedlugo po ciebie jedziemy! a tak na marginesie to co u ciebie slychac, kochanie? szykujesz futerko na skandynawskie mrozy? renata Quote
some Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 jutro zadzwonię do Lazy i zapytam na kogo rejestrowany był chip jak Abisia zabieralysmy ze schronu. wtedy tez zadzwonie do mariamc zapytac czy wszystko juz wiadomo i czy Abis przygotowywany jest do wyajzdu. Renatko mysle ze powinniscie juz mi wyslac na prv dane nowych wlascicieli abym mogla je przekazac do Szczecinka. Quote
LAZY Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Hej:) Ja Abisia obserwuję z ukrycia i wiem co się szykuje. Już piszę co i jak było z chłopakiem. Nie wiem czy on ma chip. A jeśli ma to zarejestrowany jest na tysiek z dogomani, bo to ona brała go na siebie ze schroniska. Niestety nie znam jej pełnych danych...ale napiszcie do niej pw to na pewno się odezwie. Quote
some Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ok to ja już piszę do tysiek.. edit: wiadomosc poszla, teraz czekamy na jakas odpowiedz. ja szczerze powiedziawszy to nie wiem jaka jest procedura przerejstrowania chipa Abiego na kogos innego. tysiek pewnie bedzie musiala cos podpisac? Quote
tysiek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Odebrałam wiadomość i na nią odpowiedziałam :) Quote
some Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ok Abi jest zaczipowany na dane tysiek. nr chipa byl wpisany do umowy adopyjnej, prawdopodobnie jest ona w szzcecinku Quote
AresekSE Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wesolych Swiat!!! renata z rodzina (ta ludziowa), Mietek i Stefan Quote
Igiełka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :) Quote
ranias Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 A ja Wam kochani życzę Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! i żebyśmy się spotkali w nowym roku zdrowi i weseli Quote
kamilqax95x Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych Świąt Cioteczki :) P.S. Chciałam Was poinformować ze KLON Abiego "Bajkał" to jednak "Bajka" ;) http://www.dogomania.pl/threads/217755-Bajka%C5%82-4-letni-przystojniak-szuka-DT-DS-Szczecin?p=18264367#post18264367 Quote
Kamila Proc Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 tak, widzialam na watku, pozdrowionka Quote
Atomowka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Przyszła kolejna już pewnie ostatnia FA do opłacenie za hotel Abisia, jednak trochę kaski brakuję bo koszt to 200 zł Krokodylu czy dołożycie się ? Quote
AresekSE Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 jutro poinformuje "leniwych" Krokodyli!!! jak juz pisalam nie sa oni czesto na dogo. pozdrawiam renate Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies Quote
krokodyl1 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Atomowka kaska poszla, jak by cos brakowalo to pisz. Moje dane ma Somn, jak co brakuje ma mi napisac na pri. No i szczesliwego nowego roku dla wszystkich Quote
Atomowka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Krokodylku dziękujemy Myślę,że to juz ostatnia wpłata na hotel Abiego, w końcu zaraz będzie z Wami Swoja droga pamiętam jak 3 (?) msc temu panikowałam,że ktoś się pojawił zainteresowany Abisiem i że może do stycznia ucieknie, a tymczasem ten czas tak szybko minął Już za dwa dni styczeń i początek nowego życia naszego kochanego białaska Quote
Igiełka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Atomowka napisał(a): Już za dwa dni styczeń i początek nowego życia naszego kochanego białaska i na ten moment długo czekaliśmy by Abiś znalazł dobry DS :) Quote
Kamila Proc Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 krokodyl1 napisał(a):Atomowka kaska poszla, jak by cos brakowalo to pisz. Moje dane ma Somn, jak co brakuje ma mi napisac na pri. No i szczesliwego nowego roku dla wszystkich i wzajemnie! Quote
Recommended Posts