Kamila Proc Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 i stalo sie. przestano odwiedzac Abisia Quote
kamilqax95x Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kamila Proc napisał(a):i stalo sie. przestano odwiedzac Abisia Skoro nie ma nikt konkretnych o Abim informacji nie ma sensu pisac "Odwiedzam Abisia", "Dzien dobry Abi", "Dobranoc Abi" "hop" itd. bo co chwile wchodzę (inni pewnie też) a tu nic ważnego ;) Quote
krokodyl1 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 czesc ciotki! abis bedzie z nami spal w lozku, sorki ze malo piszemy ale nie jestesmy z dogomania na "ty" nasz syn tez czeka na Abisia czekamy i kochamy nasza biala zabke!!!!! renata nam pomaga w pisaniu, bo my jestesmy do doopy w tym (dopisek renaty) potrzebujecie wiecej pieniedzy na Abisia to piszcie krokodyle i aresek pozdrawiaja Quote
Atomowka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Opłaciłam dziś hotelik za mijający miesiąc Abiego Krokodyl Abiś ma w tej chwili na koncie 26 zł więc póki co kaski nie trzeba, dopiero za msc będziemy płacili za kolejny msc hotelikowania 200 zł Quote
beataczl Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 wklejam zdjecia ze spacerku z Abisiem, bylam 2 razy,ale ostatnio bez aparatu wiec te z wczesniejszych odwiedzin tydzien temu... mariamc byla chora nie widzielismy sie :shake: przywiezione smaczki oczywiscie pochloniete;) edit cos aparat nie przerzuca musze go rozgrysc ..chwila moment Quote
beataczl Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 o Abiś super wygląda i chyba jeszcze przytył :loveu::loveu: Quote
Kamila Proc Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 troche chyba rzeczywiscie poprawil sie Quote
beataczl Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Abis ma fajna mloda sunke w boksie taka energiczna, szkoda ze nie zrobilam zdjecia moze nastepnym razem. cd zdjec... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us to zdjecie wstawilam bo widac ,ze Abis schudl doopinke ma chudsza to Wam recze bo widzialam na zywo wczesniej i teraz ;) i cale szczescie ! bo jak stoi to na prostych lapkach a jak idzie to juz Mu sie gna ..chyba ze to efekt ciagniecia do przodu...bo sile chlopak ma nie powiem ja kondycyjnie wysiadam i mezczyzna musi isc ze smycza;) a najlepiej przystopowac Go smaczkami wtedy nie ciagnie :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Abi z dnia na dzień jest coraz piękniejszy :) Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Racja spaniały :) W schronisku z którego został wyciągnięty Abiś jest aktualnie pies, który jest do niego trochę podobny. Nie wiem czy mogę wstawić tu jego zdjęcie? Quote
Atomowka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Aniś normalnie wraz z upływającym czasem wygląda coraz lepiej Śliczny jest i faktycznie dupinka schudła troszkę Kamila wstaw fotkę tego psiaka Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Możliwe, że dla Was nie będzie podobieństwa miedzy nimi, ale dla mnie są podobni. :lol::roll::oops: Quote
Noemi1 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Cieszę się, że u Abisia wszytko tak pięknie się rozwija. A psiaczek ze schroniska podobny :) Quote
Atomowka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 on wygląda jak młodsza i chudsza kopia Abiego, może to jakiś syn jego Quote
Igiełka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mam te same spostrzeżenia - widać znaczne podobieństwo Quote
kamilqax95x Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Atomowka']on wygląda jak młodsza i chudsza kopia Abiego, może to jakiś syn jego Jest też chyba trochę wyższy. On ma 4 lata wie wszystko może być możliwe. [quote name='Kamila Proc']troche podobny, ale oczy nie te No właśnie tez pierwsze co to pomyślałam inne oczy mają. P.S. Zastanawiam się czy założyć mu wątek. Quote
Recommended Posts