Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']zagladam do Abisia , a nowi Panstwo sie juz nie odzywaja.../ co sie dzieje?/
tak myslimy o Abisiu i zeby Go znow odwiedzic[/QUOTE]

Zadko zagladamy na neta. Wchodze 1-2 w tygodniu ale nadal go chcemy

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za mile slowa, az mi sie przyjemnie zrobilo!
tak sobie pomyslalam, ze jak Abis wpadnie w zaspe sniegu to go widac nie bedzie:evil_lol:
a kontakt z krokodylkami1 mam caly czas, zawsze sie wspieramy.
pomagaja mi z Mietkiem, kiedy musze wyjechac itp.:lol:
wspaniali ludzie i nie moga sie doczekac na Abisia, marudza mi ciagle kiedy sie spotykamy " kiedy on przyjedzie, my juz chcemy"!!!!
jak male, nieznosne dzieci:diabloti:
renata

Posted

Też mam białą sunię, więc wiem coś o zaspach śnieżnych :)
Trzeba mu będzie sprawić odbalskową obrożę :)

Fajnie, że Abiś nadal ma szansę na dom, a czas do stycznia szybko zleci :)

Posted

sasiedztwo jest najwazniejsze!!!!!! Mietek wchodzi do nas jak do swojego domu razem ze swoimi "panciurami" Abisiek bedzie kumplem Mietka, jak sie na wzajem nie zjedza:) renata jedzie z nami po Abisia i bedzie nam pomagala tak jak my pomagamy jej. zawsze sobie ufalismy i dlatego areski nas zarekomendowaly.

Posted

[quote name='Atomowka']Niestety Estrella nie odbierała telefonów jak próbowałam dzwonić, dziś też dzwoniłam odzewu zero
Nie wiem już jak do niej dotrzeć

trafiłam tu szukając Estrelli, ale czytam, ze nie macie z nią kontaktu
mam jej adres, ale jakiś dziwny... do szkoły czy coś[SIZE="1"] (paczkę tam wysłałam na początku września i nie dostałam zwrotu, czyli musiała odebrać)

Posted

pewnie fur zapomniala zrobic przelew. ma ktos do niej nr telefonu?
no to chyba mamy jasną sytuację z estrella. nie chce mi sie nawet tego komentowac.
krokodylu! my juz tez nie mozemy sie doczekac kiedy Abis zmieni obywatelswto na szwedzkie ;)
renatko czy jestes pewna ze od 1 stycznia bankowo zmieniaja sie przepisy? bo tak sobie pomyslalam ze moze lepiej na wszelki wypadek wyslac ta krew do badan? wiesz ze to trwa pare miesiecy,i odpukac- nie zmieni sie nic od 1 stycznia to znowu wszystko sie przeciagnie.
dziewczyny co o tym sadzicie?

Posted

Fur dzięki:)

Estrella zniknęła z dnia na dzień i kontakt się urwał
Ani nie odbiera telefonów, ani na smsy, maile odpisuje, ja jestem nadal zaniepokojona i martwię się czy coś złego się nie stało

Posted

zle przeczytalam- wydawalo mi sie ze paczke odebrala na poczatku pazdziernika, stad moja reakcja. ale jak wytlumaczyc ze usunela mnie ze znajomych na FB? dla mnie to jest dziwne.

Posted

Fur dostałam kasę dziekuję
Hotel opłacony:) Mam też wpłatę od Kasiek dziękuję :)

Some nie wiem jak to wytłumaczyć, dlaczego Cię usunęła z FB, sama tego nie rozumiem

Posted

Do Abisia widzę, że cała Polska zagląda, więc może znajdzie się ktoś Tłuszcz lub okolic.
Bardzo Was przepraszam za poniższe ogłoszenie, ale odchodzę od zmysłów i nie wiem co jescze mogę zrobić :(

Bałagam Cioteczki jeżeli znacie kogoś z Tłuszcza lub okolic pomóżcie: http://www.dogomania.pl/threads/216074-Rudy-zagin%C4%85%C5%82-w-t%C5%82uszczu-woj.-Mazowieckie.-Pomocy!!!?p=17803764#post17803764

Rozgłaszajcie, podnoście.
To Rudzielec z mojego banerka. Pliss POMÓŻECIE!!!!