Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witojcie:)
Dziękuję za zaproszenie, na razie tylko "przeleciałam" watek poczytam intensywniej w wolnej chwili.
Finansowo niestety nie wspomogę, ale mam kilka fantów na bazarek jakby ktoś robił. proszę o PW komu podesłać.
Pozdrowionka i uściski dla psiaczka

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja czekam aż Muellera ogłoszą najlepszym piłkarzem młodego pokolenia :evil_lol: Mam nadzieję, że nic mnie jeszcze nie ominęło. A no i Villę najlepszym strzelcem. Klose miał zastąpić miejsce Ronaldo, ale że nie grał na meczu z Urugwajem i nie miał szansy powiększyć sobie konta o jednego gola, to nic z tego!:shake:

judita - witaj, dziękujemy za odwiedziny i fanty :loveu: fanty do mnie na pw lub maila (estrella.sm@o2.pl) wyślij proszę :)

Posted

mistrzostwa skonczone i Cioteczki zadowolone z finalu:multi:

a ja dziekuje za transmisje sms-owa Estrelli ,
wiedziala Energetyka kiedy prad wylaczyc:evil_lol::diabloti:

....a Abiemu duzo cienia i wody zycze.;).:loveu:

Posted

judita napisał(a):
Witojcie:)
Dziękuję za zaproszenie, na razie tylko "przeleciałam" watek poczytam intensywniej w wolnej chwili.
Finansowo niestety nie wspomogę, ale mam kilka fantów na bazarek jakby ktoś robił. proszę o PW komu podesłać.
Pozdrowionka i uściski dla psiaczka

ja też teraz tylko na chwilkę :(

później się wczytam :)

pzdr

Posted

Beatko.. Ja to się cieszę, że nie kazałaś mi pisać o każdym faulu i żółtej kartce :evil_lol:

wujek & ciocia - dziękujemy, że zajrzałaś, sama obecność też jest ważna :loveu: ja zresztą tak samo - jestem tylko na chwilkę, wieczorem zawsze mam więcej czasu, a teraz jeszcze mecze się skończyły, to już w ogóle.. :) :) chociaż nie mogę też powiedzieć, że jestem zadowolona z zakończenia mundialu. :-( Ale za dwa lata powtórka i to już nie sprzed telewizora, ale z samych trybun :diabloti:

Posted

To co idziemy razem za dwa lata pokibicowac??

Trzeba tylko kupić wuwuzele i gotowe :diabloti:

Jesteśmy już 3 - Atomowka, furciaczek i ja :loveu: Ktoś jeszcze ? :evil_lol:

Posted

Muszę zrobić aktualizację wydatków ;) Poprawcie, gdybym coś pominęła.
- antybiotyk na biegunkę (LAZY wiesz ile kosztował ?)
- obroża (LAZY podaj cenę :))
i w sumie to chyba wszystko, bo resztę (hotel, kastracja, transport) Kamila zapisała w pierwszym poście, ja tylko przekopiuję i dodam nowe wydatki.
Ale kastracja to dopiero później będzie, na razie trzeba się skupić na leczeniu. I za hotel też dopiero później trzeba zapłacić, więc zapiszę to oddzielnie.

Posted

pytalam juz wczesniej mariamc o platnosci - wiec beda 2 fakturki VAT- osobno za hotel i osobno od weta - termin 14 dni do zapłaty
za sam antybiotyk nie wiem ile -pewnie bedzie wyszczegolnione na fakt.

Posted

Dobra, to zaczekamy na tą fakturę, mam nadzieję, że nie będzie problemów z opłaceniem leczenia Abiego.
Ale za to z hotelem ciągle mamy duży kłopot. :-( Rozsyłam wątek.

Obroza w prezencie ode mnie, wiec nie doliczaj do rozliczenia.
Dziękujemy :loveu:

Posted

Ale Mueller dostał nagrodę za najlepszego piłkarza młodego pokolenia i do tego jeszcze Złotego Buta więc się chłopak "obłowił" na tych MŚ. Mówisz Villa najlepszym strzelcem? No niby ok w finale nic ciekawego nie pokazał. Trochę mnie zawiódł bo pokładałam w nim duże nadzieję. Furciaczek a Ty też kibicka taka jak my? Dziewczyny czuję, że trybuny będa należały do Nas:diabloti:

Posted

A te znowu o Mundialu! Sio! To temmat Abiego ;)

Hopaj do góry słodziaku! Mam nadzieje, ze Tobie sie powiedzie..., bo narazie porażek w psich sprawach mi wystarczy...:(

Posted

mariamc napisał(a):
U Abiego w porządku.
Kupy dobra , jeszcze 2 dni diety ,kąpanie i zapoznanie z koleżanką.

Lazy , nikt tego nie przewidział.Nie zawsze się udaje.

Ufff...dobre wieści zawsze w cenie! Miód na moje serce. A mówił coś wet o jego łapach, czy to tylko ja taka przewrażliwiona na tym punkcie jestem, a łapy są w porządku?

Posted

Jestem ponownie. Trochę w pracy miałam zamieszania no i szukałam Telki (niestety bez rezultatu, dostałam telefony że widziano ją przy Czorsztyńskiej w czwartek, wczoraj zadzwonił pan i powiedział ze w czwratek/piątek widział ją przy Waryńskiego- czy to możliwe? już sama nie wiem gdzie szukać :() Cieszę się przeogromnie że Abiś ma się lepiej, i że te niemiłe objawy już mu przeszły. Rozumiem, że kolejnym krokiem w niedalekiej przyszłości będzie znalezienie mu stałego domku?

Posted

some napisał(a):
Jestem ponownie. Trochę w pracy miałam zamieszania no i szukałam Telki (niestety bez rezultatu, dostałam telefony że widziano ją przy Czorsztyńskiej w czwartek, wczoraj zadzwonił pan i powiedział ze w czwratek/piątek widział ją przy Waryńskiego- czy to możliwe? już sama nie wiem gdzie szukać :() Cieszę się przeogromnie że Abiś ma się lepiej, i że te niemiłe objawy już mu przeszły. Rozumiem, że kolejnym krokiem w niedalekiej przyszłości będzie znalezienie mu stałego domku?

Tak mi przykro :(

Posted

Some trzymam kciuki za odnalezienie suńki. Estrella zgodnie z obietnicą wysłałam Ci wczoraj maila z fantami na bazarek. Super że Abi dochodzi do siebie :)

Posted

lecę zapisać :loveu:

some - jesteśmy z Tobą!

Atomowka - ok, dzięki :) jak dostanę od każdego fanty, to zrobimy bazarek.

LAZY napisał(a):
A te znowu o Mundialu! Sio! To temmat Abiego ;-)

Tak, wiem, że jesteśmy bezczelne :loveu:
Cieszę się, że Mueller został tak wyróżniony, bo naprawdę zasłużył!

mariamc - a co to za koleżanka ? obiecaj nam fotki! Super, że chłopak czuje się lepiej :)

goldenek - dziękujemy za przybycie do Abiego :loveu:

Posted

Cześć. Jestem na zaproszenie. Mogę wesprzeć jednorazowo Abiego tylko dajcie mi namiary na konto na które wysłać pieniążki