Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie!!! po pierwsze dziękuje z całego serca za pamięć- w I rocznicę mojego ślubu przyszła kartka z życzeniami od cioteczek z dogo. wzruszyłyście mnie tym ogromnie. nawet nie wiem co napisać bo sprawiłyście mi tym niesamowitą niespodziankę !!! :)))) przepraszam za tak długą nieobecnosc ale nawet nie bede sie rozpisywac dlaczego mnie nie bylo. prawdopdoobnie zalegam z jakas wplata- sprawdze to i uzupelnie. ja mam nr do estrelli takze napisze do niej smsa

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie otrzymałam odpowiedzi na smsa, może jest zajęta może brak środków na koncie- nie mam pojęcia. ale zauważyłam, że nie ma już jej też w moich znajomych na facebooku.... kurcze nie wiem co sie dzieje, to do niej niepodobne

Posted

Some cieszę się,że karta dotarła i że sprawiła Ci tyle radości

Ja zaraz zadzwonię do Estrell bo mi też na esa nie odpisała, a nie mogę już znieść tej niepewności

Posted

czesc cioteczki!
jestem na oficjalne zaproszenie some;), ale od dawna obserwuje watek Abisia.
some! wszystkiego dobrego w pierwsza rocznice slubu!:multi:
Abis jest piekny i troche jest za dlugo bez swojego domku.
ale mysle, ze cos sie niedlugo wyklaruje.
moj Mietus tez czekal dlugo na swoj kat i sie doczekal.
pozdrawiam
renata

Posted

To możemy tylko liczyć, że sama się w końcu odezwie.
A nikt z hotelekiu gdzie przebywa Abi też jej nie zna? A co z rozliczeniami ABiego, chyba Estella je prowadziła?

Posted

Rozliczenie prowadzę ja więc z tym nie ma problemu
Nikt jej nie zna, osobiście ona z dogo nikogo nie znała. Nie wiem może nie odbiera obcych numerów? Nie dzwoniłam do niej od siebie z koma, tylko z pracy więc może to? Później zadzwonię od siebie z koma do niej
Kurdę już nie wiem co mam robić
Ona chyba jeszcze jakieś bazarki na miau miała, Abi nie ma kasy nie wiem co z nim będzie

Posted

tak jak pisałam wyżej- mnie dziwi ze estrella usunela mnbie ze znajomych na FB. przeciez ja napisalam do niej smsa, takze nie odbieranie obcych nr odpada. estrella nic mi nie odpisala. nie chce wyrokowac.. ale cos czuje ze zostalysmy same, ale moge sie mylic bo to w sumie do niej niepodobne,. dziewczyny musimy sobie poradzic same,. zobowiazalysmy sie do czegos. przelalam na Abiego 30 zl. ja na pewno nie pozwole mu wrocic do schronu.

Posted

Jeszcze nie dostałam FA za hotel więc nie wiem kiedy trzeba będzie zapłacić
Niestety one różnie przychodzą, raz po 1-szym raz po 10-tym
Ja kasy nie mam zupełnie, od poniedziałku jestem na bezrobociu i musimy z TZ oszczędzać bo przy maluchu dużo wydatków Nas czeka

Nie mam dostępu do kompa póki co nie wiem na jak długo, bo mi zdechł, teraz jestem na chwilę grzecznościowo

Posted

dziewczyny widze ze generalnie mamy duzy problem....jak wspomnialam wczesniej - nie pozwole na to zeby Abi wrocil do schronu, ale tez niestety nie jestem w stanie sama oplacac mu hoteliku. Renatko (Aresekse) czy moglabys nam pomoc umiescic ogloszenia Abisia gdzies na szwedzkich portalach? ale najlepiej gdzies w poblizu Orebro (zeeby ewentualnie byla mozliwosc sprawdzenia domku). nie wiem moze tam ktos bardziej zainteresuje sie jego losem. co o tym sadzicie? moze bedzie mial tyle szczescia co Miecio i jakas polska rodzina nim sie zainteresuje? nie wiem juz kompletnie co robic
edit: kto kontaktowal sie zawsze z mariamc? zastanawia mnie to czy ludzie odwiedzajacy schron i hotelik w ogole zwracaja na niego uwage, a jesli tak to co jest powodem rezygnacji z ewentualnej adopcji.
najgorsze jest to ze we wszystkich ogloszeniach jest mail do estrelli. trzeba to zmienic. moge zaplacic za pakiet ogloszen dla niego tak jak osttanio

Posted

tez napisalam maila dp Estrelli na razie bez odzewu...tym bardziej ze bylam w poniedzialek w Szczecinku u Abisia to napisalam o tym
bylismy z Abisiem na spacerku , to taki lagodny psiak, ma jeszcze sily ciagnac i bardzo jedzonka szuka apetyt ma wieelki poscviagal nam po drodze wszystkie pudelka tacki itp.
na koniec zasadzil sie na pojemnik po karmie dla kotow no tak go wylizal ze balam sie ze zje ... na spacerku mial biegunke niestety, jest w tej chwili na karmie light i takie ma dni ze raz lepiej raz troszke gorzej trawi .
ma nadwage nasz misio a podobno teraz najlepiej tzn. najszczuplej wyglada, zdjecia tego nie oddaja
mam pare fotek-jestem u kolezanki na kompie i sprubuje wgrac moze sie uda

niestety nie udalo sie ...
bede od siebie wgrywac jeszcze dzis lub jutro

mariamc -b.dziekuje za poswiecony nam czas a P. Jarkowi za oprowadzenie po terenie i opowiesci o pieskach :smile:

oj, chyba beda fotki !

Uploaded with ImageShack.us

z tego co wiem na razie jestesmy na biezaco z oplata za hotel, pewnie bedzie niedlugo nast. fakturka.

czy Ktos zrobilby bazarek dla Abisia-przesle zdjecia fantow na maila.. Estrelli przeslalam wczesniej,ale sie cos nie otwieraly.

Posted

Renatko dziękujemy Wam bardzo... każda pomoc się liczy, każda złotówka a przede wszystkim obecność na wątku. inf o koncie wyślę na priv. dziękuję ze nie przeszliscie obok Abiego obojetnie...
Beataczl jak fajnie ze mialas przyjemnosc odwiedzic naszego przystojniaka :) czy pytalas moze mariamc czy ktos w ogole pyta o Abiego z odwiedzajacych bądż telefonicznie?