Igiełka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Estrella napisał(a):dlaczego ? trzymam kciuki za Abisiowy DS:) Quote
Estrella Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 ............... edit teraz też muszę lecieć Quote
Estrella Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 na poczcie byłam wysłać paczki i pocztówkę :) Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 eeeh, pusto tu...co tam u Was słychać? Znowu zaczynają się upały :shake: ogłoszenia dla Abisia zacznę niedługo robić, ale najpierw skończę te dla elizy_sk 2x po 60 Quote
Kamila Proc Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 niestety, pustawo. a, ze cieplo, to fakt Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 A czytacie trochę plotek o gwiazdach? Fajnie, że Joasia Krupa, Michał Piróg, Agnieszka Szulim, Michał Olszański (często oglądam Magazyn Ekspresu Reporterów) tak wykorzystują swoją popularność w celach pro-zwierzęcych, ale Gessler i Rubik, to wolałabym na ulicy nie spotkać :angryy: Quote
Atomowka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dziewczyny dostałam dziś Fa do opłacenia 200 zł, nie mamy kasy nie wiem co robic Ja niestety nie mogę założyc, bo prywatnej kasy już nie mam swojej Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Kamila Proc']a czemu??? Rubik zachęca do kupowania naturalnych futer, a Gessler promuje foie gras http://www.rp.pl/artykul/9132,704643-Fundacja-Viva--przeciwko-foie-gras-i-Magdzie-Gessler.html :( Atomówka, czas mamy do 1-go, tak? Dyszka od Elizy_sk rozumiem, że doszła? Quote
Atomowka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Estrella nie wiem do kiedy trzeba opłacić bo szczerze nie spojrzałam ale chyba szybciej niż do 1-ego Sprawdzam konto Od Elizy 10 zł oraz od 30 zł z podpisem dla Abisia z bazarku wpłata od Krystyny S nie wiem kto to Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 to z mojego bazarku, zaraz podam Ci link do potwierdzenia, żebym mogła zamknąć Quote
Atomowka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tak wiem o tej suni, ona została adoptowana do bloku obok mnie Będe rozwieszała plakaty u siebie Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Daj znać jak się sunia znajdzie, bo inaczej być nie może! Quote
ranias Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wpłacę Abisiowi 50zł,żeby miał do sierpniowej wpłaty za hotelik Quote
Estrella Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 ranias:Rose::Rose::Rose::Rose::laola: Quote
Atomowka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ranias dziękujemy Estrella jasne,że dam znać] Zapomniałam napisać w środę byłam na USG Cudny widok, niunia jeszcze malutka ale już widać nóżki, łapki :) ZDjęcia nie wrzucę z USG bo Pan dr zrobił słabe na których prawie nic nie widać bo bobas uciekał :( Chyba nie lubi się fotografować :P Serducho bije mocno, aż łezki się zakręciły jak usłyszałam Na kolejne USG idę po 2 września może wtedy dzidziuś będzie chętniejszy do pozowania :) Quote
Estrella Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='Atomowka']Zapomniałam napisać w środę byłam na USG Cudny widok, niunia jeszcze malutka ale już widać nóżki, łapki :) ZDjęcia nie wrzucę z USG bo Pan dr zrobił słabe na których prawie nic nie widać bo bobas uciekał :( Chyba nie lubi się fotografować :P Serducho bije mocno, aż łezki się zakręciły jak usłyszałam Na kolejne USG idę po 2 września może wtedy dzidziuś będzie chętniejszy do pozowania :)O matko, też się wzruszyłam, taaaaaaak Ci zazdroszczę!!! Oby się pokazała (stawiam na dziewczynkę) :loveu: A jak Twoja sunia się czuje? Ostatnio ciągle o niej myślę :) Quote
Atomowka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A czemu to tak o mojej staruszce myślisz? O dziwo czuję się bardzo dobrze, widac,że już nie ma tej energii ale jest stateczną babcią póki co nie narzekającą na zdrowie :) Spacery są dla niej raczej obowiązkiem, najchętniej to tylko na siusiu i do domku, ale ostatnio byłam z nią na marszu i dawała przez kilka godzin dzielnie radę :) Z łapkami dobrze-przestała kulec, śladu po sterylce nie ma, uśmiech na ryjku jest :) Ja cały czas obstawiam chłopca, ale w sumie najważniejsze aby zdrowe było Quote
Recommended Posts