beataczl Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 tak, bardzo... i usmiech czarujacy:-) a rany faktycznie sie zablizniaja... Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Dziękujemy za fotki, Abi wygląda o wiele ładniej niż na tym schroniskowym zdjęciu, zupełnie inny psiak:loveu: śliczny! później uzupełnię aktualizację kilkoma fotkami i na miau też dam. A ile za ten antybiotyk na biegunkę ? I wiadomo ile może kosztować leczenie awitaminozy ? Ja nic, a nic nie orientuję się w tym wszystkim. (jak to się leczy, co mogło być powodem powstania tego choróbska ?:-() Trzeba będzie dopisywać w wydatkach. Co do opiekuna Abiego - zostanie nim beataczl - dziękujemy :loveu: A pieniądze będzie wpłacać furciaczek, która zbiera pieniądze na swoje konto - furciaczek, zgadza się ? Quote
furciaczek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Tak zgadza sie, bede ksiegowa Abiego:lol: Poszedl przelew za transport, Lazy jeszcze raz serdecznie dziekuje za pomoc:loveu: Dojdzie chlopak szybko do siebie i znajdziemy mu cudowny domek:loveu: Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 No nie, Abi ma już księgową, szofera, opiekunkę i mieszka w hotelu ***** :evil_lol: no i do tego ma jeszcze masę wielbicielek :loveu: edit zapomniałam o sekretarce - some :diabloti: Quote
Igiełka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Abi jest cudowny i taki radosny. :lol: Wszystkie jesteśmy zakochane po uszy. :eviltong::evil_lol: Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Abi - nie spadamy przystojniaku! Będę rozsyłać wątek. Teraz. Bo nie widzę nikogo z zaproszeń :-( Quote
Atomowka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Abi jest śliczny, ma piękny pycholek :) Estrella mecz oczywiście oglądałam. Zaraz lece na finał ale będą emocje Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 tak mi serce biło na meczu Urugwaj-Niemcy! Podolski i Klose na ławce.. Ale na szczęście grał Mueller, Oezil, Schweinstainger.. I wygraliśmy:loveu: Finał też koniecznie oglądam, Hiszpania musi wygrać, Villa - strzelaj gole :loveu: A wysyłałaś mi już fanty na bazarek ? Quote
agusiazet Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Estrella napisał(a):tak mi serce biło na meczu Urugwaj-Niemcy! Podolski i Klose na ławce.. Ale na szczęście grał Mueller, Oezil, Schweinstainger.. I wygraliśmy:loveu: Finał też koniecznie oglądam, Hiszpania musi wygrać, Villa - strzelaj gole :loveu: A wysyłałaś mi już fanty na bazarek ? My wygraliśmy???? Apel o pomoc dostałam, niestety brak kasy teraz i za miesiąc, może we wrześniu! Quote
Atomowka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Możesz mnie zabić ale nie wysłałam. Obiecuje jutro to zrobię. Villa da czadu i Hiszpania wygra na 100 %. Agusiazet MY w sensie Niemcy, bo Estrella to fanka zachodnich sąsiadów Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 agusiazet napisał(a):My wygraliśmy???? chciałabym :placz: Tak jak Atomowka napisała, jestem fanką Niemców, bo no przepraszam, ale jeżeli nie mogę Polsce kibicować, to stawiam na Niemców :loveu: Dlatego tak mi się wyrwało. Ale w końcu w niemieckiej reprezentacji grają też Polacy i zdobywają masę goli :) Apel o pomoc dostałam, niestety brak kasy teraz i za miesiąc, może we wrześniu!dziękuję za szybkie przybycie, mam nadzieję, że we wrześniu, to Abi będzie już w nowym domku! :loveu: Atomowka nie ma sprawy i tak dzisiaj nie zdążyłabym zrobić bazarku. Quote
ranias Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dzięki za zaproszenie.Niestety jestem kompletnie zapsiona, mam 14 stałych deklaracji. Mogę wpłacić na psiaka 10zł miesięcznie.Dajcie konto, wpłacę za 4 miesiące z góry. Quote
ranias Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Estrella napisał(a):dziękuję!! już wysyłam Wpłaciłam, jutro powinny być na koncie.Powodzenia!!!!!!!!!!1 Quote
beataczl Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ranias napisał(a):Wpłaciłam, jutro powinny być na koncie.Powodzenia!!!!!!!!!!1 dziekujemy!:loveu: Estrella i Atomowka juz na meczu...tzn. kibicują Cioteczki :evil_lol: i ja przymusowo ogladam , bo tv przelaczyli:diabloti: ale tylko 1 okiem :eviltong: Quote
LAZY Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Rozmawiałam z Danusią. Abi już nie ma biegunki!!! Leki pomogły. Dzisiaj dostał dietetyczny ryż, zeby jelit nie drażnić. Danusia wykąpie go w specjalnym szamponie, zeby skóra i sierść sie polepszyła i ma zamiar przenieść go do boksu wewnętrznego (zeby sie w te upały nie grzał) to jakiejś koleżanki:eviltong:Myślicie, ze mu się spodoba?:cool3: Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 ja myślę, że on się jej spodoba! pokażcie tą szczęściarę :loveu: super, że już po biegunce, biedak pewnie się męczył. :( beataczl - ci pomarańczowi to Holendrzy ! Czyli nie ciesz się jak oni strzelą gola :diabloti: teraz jest przerwa, to na chwilkę zajrzałam.. po meczu też wejdę, dalej będę zapraszać ciotki do naszego przystojniaka!! przepraszam, ale aktualizację zrobię po meczu:lol: Abi teraz na dietetycznym ryżu, a ja się obżeram, bo na meczu trzeba coś jeść, a poza tym, to w nocy spać nie mogłam, za gorąco było. Poszłam do kuchni od 3 w nocy siedziałam przy otwartym oknie, jadłam co się tylko dało :evil_lol: i piłam, piłam też dużo. 2 razy przysnęłam przy stole na jakieś 20min., ale na mecz i tak nie brakuje mi energii :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Aaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi: Piekny mecz, co za emocje...rewelka!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
anna10025 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Witam Estrello, przepraszam , ale na razie nie mogę finansowo wesprzeć psiaka...za dużo deklaracji...jak coś się zmieni dam znać. Quote
some Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 witajcie:) tak się cieszę że wszystko się udało! Abi wygląda na tych zdjęciach naprawdę na zadowolonego. Super! :) Quote
LAZY Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A jak poszukiwania Twojej suni??? Jakieś wieści? Quote
Estrella Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 wczoraj już mnie nie było, ale no maskaraa! faul za faulem, gwizdek za gwizdkiem :diabloti: chłopaki trochę się poturbowali, ale najbardziej szkoda mi było Torresa, kiedy ten mięsień mu się.. przesunął, czy coś :placz: Iniesta bohaterem, ale przecież gdyby nie Casillas, to wygranej by nie było. Tyle bramek obronił! A potem łzy szczęścia. Hiszpania pierwszy raz Mistrzem Świata.. :loveu: Ania - nie przepraszaj, doskonale rozumiem, dziękuję, że weszłaś! :loveu: some - fajnie, że już jesteś :loveu: Quote
Atomowka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Forlan został piłkarzem mistrzostw. No i dobrze należało mu się :) A jak dziś nasz Abi się czuje? Quote
Recommended Posts