Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie już niedługo, bo some pisała, że w lipcu :)
Ale głównym celem jest dostarczenie karmy dla Abisia od tej właśnie znajomej. Może wyjdzie z tego coś więcej, ale no nie wiadomo, zobaczymy :)

Posted

Estrella napisał(a):
Pewnie już niedługo, bo some pisała, że w lipcu :)
Ale głównym celem jest dostarczenie karmy dla Abisia od tej właśnie znajomej. Może wyjdzie z tego coś więcej, ale no nie wiadomo, zobaczymy :)

I co były u Abiego już czy jeszcze nie ?? ;)

Posted

To się jeszcze okaże;) Ma być mały, biały, albo czarny hihi, I tolerować dzieci.... to ma byc niespodzianka dla dziecka, ale rodzice z pełna świadomością chcą psiaka....wiadomo, że najlepiej szczeniaczek, ale zobaczymy co będzie dalej... plusem jest to, że mieszkają na wsi, a buda nie wchodzi w grę, bo ma być pies domowy....reszty jeszcze nie wiem, ale wiadomo, że jak przyjdzie co do czego to dom musi być sprawdzony
PS. poza tym sama mam 10 -latkę w domu i znam plusy ;)
;)

Posted

Ja też mam kundelka w podeszłym już wieku :)
Domek byłby super, ale oczywiście nie cieszymy się jeszcze, nie cieszymy :) Już piszę do mariamc, ale obawiam się, że może nie być sprawdzony na ani takie maluchy, ani na kury. No, ale zobaczymy.

Posted

Estrella napisał(a):
Ja też mam kundelka w podeszłym już wieku :)
Domek byłby super, ale oczywiście nie cieszymy się jeszcze, nie cieszymy :) Już piszę do mariamc, ale obawiam się, że może nie być sprawdzony na ani takie maluchy, ani na kury. No, ale zobaczymy.

Właśnie też mam obawy więc wstrzymaałam się z wysłaniem "jego kandydatury", ale jeszcze nic straconego. Czekamy na info od Danusi ;)

Posted

hehe, kandydatury :) To my może przygotujemy Abisiowi jakąś reklamę i spróbujemy przekupić domek czekoladkami :evil_lol:
Jak dostanę odpowiedź, do razu Wam przekazuję :)

Posted

Estrella napisał(a):
hehe, kandydatury :) To my może przygotujemy Abisiowi jakąś reklamę i spróbujemy przekupić domek czekoladkami :evil_lol:
Jak dostanę odpowiedź, do razu Wam przekazuję :)

Czekoladki biorę na siebie haha :D Ale żeby wszystkie adopcje byłyby takie proste....mmmm... Niestety to musi być przemyślana decyzja i domek prześwietlony, a ja na razie wiem niewiele, chociaż fajnie się zapowiada..........za dużo mam złych wspomnień:(

Posted

[quote name='magdola']Czekoladki biorę na siebie haha :D
Jeśli Abiś pojedzie do tego domku, to wyślę Ci najwiekszą bombonierkę :evil_lol:

Ale żeby wszystkie adopcje byłyby takie proste....mmmm... Niestety to musi być przemyślana decyzja i domek prześwietlony, a ja na razie wiem niewiele, chociaż fajnie się zapowiada..........za dużo mam złych wspomnień:(
Ja jeszcze nie mam żadnego doświadczenia, Abiś jest moim pierwszym dogomaniackim psem i nie tylko moim :) Ale na niejednym już wątku czytałam o nietrafionej adopcji. Domek będzie miał wizyty od każdej ciotki :diabloti:

Tak sobie żartuję, ale już naprawdę :shake: Cały rok Abi jest w hotelu i zero telefonów, czy maili. Nie wiem jak to jest możliwe.