Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Abi, bądź grzeczny w samochodzie, bo ciotka do klatki cię wrzuci :lol:

LAZY - to Ty trzymaj tego męża i nie puszczaj, bo o takim to każda marzy :evil_lol:

Posted

Kilka wrażeń na gorąco: rana na udzie całkiem zabliźniona, a druga na boku - został tylko niewielki strupek; oczy raczej w porządku - koloru ciemnobrązowego, nos w ciapki; jeden górny kieł nieco wygięty na zewnątrz (taka chyba jego uroda); kolor futra trudno ocenić, bo psiak mocno brudny, ale nawet po kąpieli raczej biały nie będzie, bardziej ecru :) W zachowaniu - energiczny, ale nie lgnie do człowieka. Pies oceniony został na ok.5-6 latka, ale może jest starszy - lazy zauważyła, że nieco dziwnie stawia tylne łapy, ja miałam wrażenie, że zostawia je jakby lekko w tyle. No i oczywiście sra..ka po schroniskowym żarciu.

Posted

Dziękujemy tysiek :)
To teraz ja :diabloti:
Z tego co mi napisała LAZY - powinni już być na miejscu :loveu:
I wezmę cytat

Abi ładnie jedzie, nie płacze, czasem tylko mości sobie kocyk w klatce :-) mieliśmy postój na wodę i siku. Niestety była też ta biegunka w kolorze ceglanym. Rany wyglądają ładnie, ale jego tylne łapki są jakieś takie wiotkie.
Powie też mariamc na co powinna zwrócić uwagę weta, mają kilka zdjęć z postoju i na miejscu też zrobią :loveu:

Dziękuję Lazy, jej TZ, Gosi oraz Tysiek!!

Posted

beataczl - już podlinkowałam, zawsze jak za pierwszym razem podlinkuję, to później się psuje..

kasiek252 z miau zadeklarowała 50zł jednorazowo i 20zł stałej od sierpnia :loveu:

mariamc - bardzo się cieszę :loveu: Abi jest już w raju!
na kogo zapisać ? Mi się wydawało, że on ma być na TOZ ? Czy źle mi się wydawało.. ?

Posted

Nie było mnie od wczoraj ale cały czas trzymałam kciuki za Abiego. Ciesze się, że jest już bezpieczny, teraz czego go tylko lepsze życię :lol:
Dziewczyny jesteście cudowne:loveu:
Czekam na foty Abiego bez krat

Posted

To ja hopsnę jeszcze Abiego przed meczem, mam 15 minut na zrobienie zapasów.. bez jedzenia nie wytrzymam tych emocji, przecież to całe 90min! :loveu: Atomowka - oglądasz ?:evil_lol:

Posted

Jestem W domu byliśmy o 18...ciężki dzień był, ale warto czasem się poświęcić, zeby potem te radosne pysie widzieć:)
Estrella pies musi mieć u Danusi swojego opiekuna, który bedzie odpowiedzialny za opłącanie hotelu i koordynację akcji adopcyjnej. Ustaliłyście chyba to wcześniej zanim Abi pojechał?

A oto relacja. Co do zachowania i wyglądu psa to tysiek juz wszystko napisała. Z Danusią stwierdziłyśmy, ze te łapki to pewno awitaminoza. Są takie właśnie miękkie, wiotkie, zostają z tyłu psa jak idzie. Oczy niby ładny kolor mają, ale nie wiem czy nie za mgłą. Wet ma je obejrzeć. Biegunka straszna! Z tego co mi Danusia mówiła to dostał już antybiotyk, bo brzydko to wygląda. Rany ładnie zagojone, zresztą będzie to widać na zdjeciach. Mam nadzieje, ze znajdzie swojego człowieka.

Kilka fotek: