beataczl Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 tez tak zagladam , myslalam ze wyniki krwi sa moze... Quote
Igiełka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Estrella napisała że nie ma netu i nie wie kiedy wróci Quote
Estrella Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Igiełka']Estrella napisała że nie ma netu i nie wie kiedy wróci[/QUOTE]dzięki Igiełko, internet już naprawiony. Myślałam, że dopiero po weekendzie zrobią, ale wyszło szybciej. Abiś zaraz przelewam Ci pieniążki z zaległego bazarku, 180zł I czekamy na wyniki, trzymaj się kochaniutki :( Quote
ranias Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Kamila Proc']jak wyniki psiaka?[/QUOTE] też czekam i martwię się :shake: Quote
Estrella Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 aa, przelałam 180zł z jednego bazarku jak pisałam i jeszcze z drugiego 109zł Quote
beataczl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 jeszcze dzis zdazylam ;) mam nadzieje,ze Abis czuje sie dobrze... Cioteczki co myslicie, jakby tu Abisia oglosic..?: koszt ogłoszenia w telegazecie tvp lub tvn http://telegazeta.tvp.pl/cennik.php Quote
Atomowka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Estrella dotarła kasa z bazarków od Ciebie Rozumiem,że od całości mam odjąc sobie kwotę na wysyłki a resztą Abiego jest? Quote
Estrella Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Atomowka']Estrella dotarła kasa z bazarków od Ciebie Rozumiem,że od całości mam odjąc sobie kwotę na wysyłki a resztą Abiego jest?[/QUOTE]tak, dokładnie później podam Ci linki na potwierdzenie Quote
Estrella Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='beataczl']Cioteczki co myslicie, jakby tu Abisia oglosic..?: koszt ogłoszenia w telegazecie tvp lub tvn http://telegazeta.tvp.pl/cennik.php byłoby super, tylko kto opłaciłby takie ogłoszenie?:-( Quote
Atomowka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Kurde kiedy te wyniki będą? Denerwuje się p.s zapraszam na bazarek imienny dla 8-miu szczyli http://www.dogomania.pl/threads/207073-Chcesz-by%C4%87-chrzestnym-W-ko%C5%84cu-masz-szans%C4%99!Bazar-imienny-na-8-szczyli.Do-14.05-do-22 Quote
beataczl Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nowe wiesci: wyniki krwi wskazaly na chora watrobe :-( i Abis jest na hepatiku , jest juz lepiej :smile: na serduszko bierze leki caly czas... po malym remoncie pomieszczenia ( moze w tym tygodniu) Abis bedzie mial zrobione zdjecie rtg z kontrastem (golarka juz jest) Abis ma nowe super zdjecia z pileczka :smile: Atomówka -fakturki byly wyslane hurtowo pod koniec kwietnia, nasza jeszcze nie doszla..? Quote
Atomowka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie ja jeszcze żadnej faktury nie mam niestety Kurde ten nasz Abiś to biedak jest Jaką karmę specjalistyczną on je? Czekam na nowe foty to ogłoszenia odnowie już z nowymi fotami Quote
beataczl Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 mariamc spr. fakturke i jutro sie skontaktujemy to napisze co wyszlo Abis je ostatni worek karmy z Krakvetu ( na spolke z chorym boksiem)- Hillsa L/D lub I/D ( dla psow z chora watroba) i ta Mu sluzy jest polecana przez wetow mariamc, z Krakvetu najtansza. jeszcze jest Royal Canin CR hepatic ale duzo drozsza tez na te schorzenia ( teraz tylko u wetow mozna kupic ponoc) lekow Abis na watrobe nie bierze zadnych, tylko wlasnie je ta specjalistyczna karme i to wystarczy Quote
Recommended Posts