Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeklejam TU APEL:

Zarząd Stowarzyszenia Help Animals, na wniosek którego wszczęto śledztwo w sprawie obornickiego gabinetu - hotelu dla zwierząt prowadzonego przez S.G. prosi wszystkich, którzy mają jakiekolwiek dowody lub informacje dotyczące tegoż "hotelu" o pilny kontakt:
660 764 352 Komendant Policji p. Gajewski
604 974 423 Darek - PREZES STOWARZYSZENIA HELP ANIMALS
lub bezpośrednio z Prokuraturą Rejonową w Trzebnicy

Proszę też o rozpropagowanie tego apelu, ponieważ mam awarię domowego komputera a w pracy nie mogę zbyt wiele czasu pisać na wątkach.
Tylko błagam o nie "pranie brudów" na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

czytałyście już? [url]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/url]
ta sunia tam była....[url]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT[/url] na razie nic nie wiadomo co z nią

Posted

[quote name='Estrella']napisałam do mariamc. Abi ma nawet więcej niż 10 lat. I na dodatek gorzej się poczuł, będą mu dzisiaj robić badania :([/QUOTE]

o kurcze , Estrella jak sie zle poczul,ze co konkretnie ? :-(

Posted

Po moich ostatnich doswiadczeniach {niestety , przykrych}wolę panikować.
Dziś będą wyniki krwi, USG jak dojdzie golarka , obie się nam zepsuły, a Abiś ma dużo futra do zgolenia.
Ma kłopoty z trawieniem , biegunka na przemian z zatwardzeniem , no i serce się pogarsza.

Posted

Dobrze być przezornym, wierzę że wszystko ułoży się gdyby jakaś pomoc była potrzebna to wiecie gdzie mnie szukać. Tyle na Niego spadło jest dla nas Kimś wyjątkowym.