Kamila Proc Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ja nie jestem, jakos sie nie moge przekonac Quote
Marinka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Przeklejam TU APEL: Zarząd Stowarzyszenia Help Animals, na wniosek którego wszczęto śledztwo w sprawie obornickiego gabinetu - hotelu dla zwierząt prowadzonego przez S.G. prosi wszystkich, którzy mają jakiekolwiek dowody lub informacje dotyczące tegoż "hotelu" o pilny kontakt: 660 764 352 Komendant Policji p. Gajewski 604 974 423 Darek - PREZES STOWARZYSZENIA HELP ANIMALS lub bezpośrednio z Prokuraturą Rejonową w Trzebnicy Proszę też o rozpropagowanie tego apelu, ponieważ mam awarię domowego komputera a w pracy nie mogę zbyt wiele czasu pisać na wątkach. Tylko błagam o nie "pranie brudów" na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Estrella Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 czytałyście już? [url]http://www.toz.wroclaw.pl/744.xml[/url] ta sunia tam była....[url]http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-ale-poki-co-zbiera-na-to-aby-zostac-w-DT[/url] na razie nic nie wiadomo co z nią Quote
Estrella Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 napisałam do mariamc. Abi ma nawet więcej niż 10 lat. I na dodatek gorzej się poczuł, będą mu dzisiaj robić badania :( Quote
Atomowka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Kurde Abiś trzymaj się kochany chłopaku Czekam na wieści Mamy 20 zł od beatyczl Quote
Estrella Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Estrella']Abi ma nawet niż 10 lat.[/QUOTE]nawet więcej* martwię się o Abisia :-( Quote
beataczl Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Estrella']napisałam do mariamc. Abi ma nawet więcej niż 10 lat. I na dodatek gorzej się poczuł, będą mu dzisiaj robić badania :([/QUOTE] o kurcze , Estrella jak sie zle poczul,ze co konkretnie ? :-( Quote
Estrella Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 wiem tyle co Wy. mariamc na pewno napisze. Quote
Estrella Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 nie wiem, ale poprosiłam mariamc, żeby dała nam znać...strasznie się martwię :( Quote
Igiełka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 bardzo smutno zarówno u Abisia jak i u nas :( POMÓŻCIE Quote
ranias Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 wpłaciłam 30zł dla Abisia- 10zł deklaracja, 20zł dopłata do hoteliku, co z piesiem? Quote
Estrella Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 bardzo dziękujemy ranias, nie mamy jeszcze żadnych informacji :( Quote
Cudak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Długo coś :( wiadomo już jaki będzie koszt badań? Bardzo przepraszam za OT, ale zajrzyjcie proszę do Niebieskiej (w DT u AlfaLS)... na wątku cisza, a ona biedna ma niewydolność nerek i bardzo potrzebuje wsparcia na leczenie: http://www.dogomania.pl/threads/206979-Srebrna-kotka-bardzo-potrzebuje-pomocy!!!!!!!! :( Może ktoś mógłby zrobić dla niej wydarzenie na facebooku? Quote
mariamc Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Po moich ostatnich doswiadczeniach {niestety , przykrych}wolę panikować. Dziś będą wyniki krwi, USG jak dojdzie golarka , obie się nam zepsuły, a Abiś ma dużo futra do zgolenia. Ma kłopoty z trawieniem , biegunka na przemian z zatwardzeniem , no i serce się pogarsza. Quote
Igiełka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dobrze być przezornym, wierzę że wszystko ułoży się gdyby jakaś pomoc była potrzebna to wiecie gdzie mnie szukać. Tyle na Niego spadło jest dla nas Kimś wyjątkowym. Quote
Atomowka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ranias doszła kasa od Ciebie, dzięki wielkie Mariamc czy wysłała została do mnie Fa za kwiecień? Bo nic nie otrzymałam Quote
Recommended Posts