Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwczyn y Abis bardzo zasiedzial sie w hoteliku i jak tak dalej pojdzie, to dziadek nie znajdzie swojego domu. Rozmiawialam z Danusia i Abis juz bardzo slabo stoi z kasa, a wrecz ma juz 20zl dlugu :( Psisko ma minimum 10 lat, jak nie wiecej i bardzo fajnie odnalazl by sie w domu jakiegos emeryta :)

Sluchajcie mam pomysl, dajcie jego oglozenie tutaj http://www.psiegranemarzenia.pl/ a te ktore mial robione, musza byc obowiazkowo odswiezone. Na dogomani domu nie znajdzie :(

Posted

Ale my wiemy,że na dogomanii on domu nie znajdzie
Jego ogłoszenia są odświeżane, i jutro ja od nowa mu zrobię. Z nowym tekstem
10 lat? Chyba trochę za dużo on był określony na jakieś 6 lat.
O jakim długu mówisz? Z tego co wiem to Abiś u Mariamc nie ma żadnych zaległości

P.S dotarła nowa wpłata od dudson za 3 msc, dziękujemy

P.S2 Abiś jest przesliczny :):)

Posted

Atomowka napisał(a):
10 lat? Chyba trochę za dużo on był określony na jakieś 6 lat.
O jakim długu mówisz? Z tego co wiem to Abiś u Mariamc nie ma żadnych zaległości

Niestety Abi ma dużo więcej niż 6 lat :( Jest wesoły i energiczny, ale staruszek...
A zaleglosci nie ma, ale chyba zaczyna byc widac dno w skarbonce psiaka, co? Trzeba pomyslec jak podreperowac jego budzet...

Posted

Abiś ale Ty masz tam fajnie!!
[quote name='ageralion']Niestety Abi ma dużo więcej niż 6 lat :-(od kiedy to wiadomo? W schronie wet określił jego wiek na jak właśnie Atomówka napisała 5-6 lat... :(

A zaleglosci nie ma, ale chyba zaczyna byc widac dno w skarbonce psiaka, co? Trzeba pomyslec jak podreperowac jego budzet...
tutaj niestety, ale prawda... co prawda mam jeszcze nierozliczony bazarek, z którego wychodzi 200zł ale to i tak zaraz pójdzie na hotel... mój bazarek na miau z kolei nie idzie za dobrze i dużo z niego nie wyjdzie...nie wiem skąd wziąć jeszcze jakiś grosz..
A zaleglosci nie ma
to o jakie tam 2 dyszki chodzi?

Posted

Estrella napisał(a):
to o jakie tam 2 dyszki chodzi?

Moze cos pomieszalam z tymi 20zl, moze chodzilo o stan konta po oplacie hotelu? Nie wiem co mi te dwie dyszki utknely w pamieci :)
A od kiedy wiadomo o wieku, nie wiem. Abisiek to dosc zniszczony psiak, zeby fatalne, zdrowie juz nie te ale jak na jego wiek, to niezle :) Seniorek zasluguje na doek kurcze, mysle co zorbic, te psiegrane marzenia sa dla niego jakas szansa...

Posted

ageralion napisał(a):
te psiegrane marzenia sa dla niego jakas szansa...
tam trzeba do nich napisać z tej strony?
dzięki, że nas powiadomiłaś o wszystkim! Abiś....nie dość, że grubasek, to jeszcze staruszek :) ojejej

Posted

no to co my teraz zrobimy, nie damy rady utrzymać go zbyt długo w hotelu... starczy nam na jeszcze jeden miesiąc, a na następny jakoś może uzbieramy, ale i tak ledwo, ledwo.. bazarki słabo idą, fantów też coraz mniej, cholera, trzeba coś pomyśleć :(

Posted

Ja widzę taka opcję jeszcze
Napisać nowy tekst do ogłoszeń i dać nowe fotki, zrobić zmasowaną akcję promowania Abiego
We dwie, trzy osoby robic na zmianę pakiet ogłoszeń i odnawiać je maxymalnie co 2 dni
Nie muszą to by ogłoszenia na 40 portalach ale powiedzmy na 15 najbardziej poczytnych
Ponadto jeszcze raz zrobic akcję plakatową i każdy(!) niech chociaż po 10 rozwiesi w swojej okolicy
Co do kasy to nie wiem jak tu pomóc, sama jestem w ogromnym dołku finansowym

Posted

przeleje 100 zamiast 30. zawsze to cos. Abi spedza mi sen z powiek. Atomowka z tymi ogloszeniami to dobry pomysl. Trzeba sprawdzic jeszcze TOZ- swego czasu Abi wisial tam jako zaadoptowany.

Posted

Jestem u Abisia tak samo jak u naszej Nesii nie ma zainteresowanego domku, takie fajne wspaniałe psiaki a nikt Ich nie chce.
Finansowo teraz nie mogę pomóc ,myślę co tu zrobić.

Posted

sprawdzila, Abi wisi jako zaadoptowany
Estrello wyslij mi prosze ten nowy tekst i zdjecia jakie wrzucacie do ogloszen,
wysle maila z prosba o aktualizacje. maila podaje na prv