Estrella Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Cudak napisał(a):ja to sobie kiedyś planowałam adoptować dziecko z domu dziecka :lol:patrz, ja też o tym myślałam i pewnie myśleć będę. Z mężem moim przyszłym, jak się znajdzie :) Quote
Cudak Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Estrella napisał(a):patrz, ja też o tym myślałam i pewnie myśleć będę. Z mężem moim przyszłym, jak się znajdzie :) Mąż przyszły się na pewno znajdzie :) Oby tylko miał do tego takie samo podejście jak Ty ;) Quote
Estrella Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Cudak napisał(a):Oby tylko miał do tego takie samo podejście jak Ty ;-) inaczej nie będzie moim mężem :evil_lol: Quote
Atomowka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Całe szczęście,że mój ma podobne to na prawdę wielka ulga jak ma się wśród najbliższych wsparcie w tym temacie Quote
Estrella Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 A jesteście już po ślubie? :) Jak tam Wasza sunia? Starczy nam za ten miesiąc? Quote
Kamila Proc Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Estrella napisał(a):A jesteście już po ślubie? :) Jak tam Wasza sunia? Starczy nam za ten miesiąc? i jeszcze: jakie jest najszybsze zwierze swiata? Quote
Estrella Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 oooooj no co :) Atomówka, tak, to do Ciebie :) hehe Quote
Atomowka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jeszcze całe szczęście przed ślubem, za młoda jeszcze jestem do małżeństwa:eviltong: Sunia moja kochana Małpeczka czuje się znakomicie, wróciła do odpowiedniej wagi, szew po operacji już prawie nie widoczny, brzuszek zarasta sierścią. Poczuła wiosnę chyba, bo jak nigdy odbija jej na spacerach skacze, zaczepia, tylko ganiac by się chciała. Zaje...e się cieszę,że pokonałyśmy chorobę i suczydło już zdrowe i wesołe Jedyny problem jaki pozostał to z łapką ( kiedyś o tym pisałam) czasami kuleje, czasami widac,że ją boli ale i tak poprawa ogromna. Co do kasy Abiego mamy teraz 180 zł, hotelik to koszt 200 zł więc brakuje na dzień dzisiejszy 20 zł ale myślę,że wpłyną jeszcze jakieś deklarację Quote
Estrella Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Sunia moja kochana Małpeczka czuje się znakomicie, wróciła do odpowiedniej wagi, szew po operacji już prawie nie widoczny, brzuszek zarasta sierścią. Poczuła wiosnę chyba, bo jak nigdy odbija jej na spacerach skacze, zaczepia, tylko ganiac by się chciała. Zaje...e się cieszę,że pokonałyśmy chorobę i suczydło już zdrowe i wesołesuper, naprawdę się cieszę :loveu: ja kiedyś miałam dobermana, jako staruszek wiadomo, miał problemy ze stawami, coraz ciężej było mu chodzić, ale zawsze kiedy robiła się ładna pogoda od razu robił się żywszy, nabierał takiej energii :) pewnego razu uciekł mojej siostrze ze smyczy i pobiegł na działki (tuż za blokiem, a żadnej ruchliwej ulicy w pobliżu nie ma) kiedy po niego poszłam leżał pod drzewem na naszej działce, ale żeby tak wejść, musiał przeskoczyć ogrodzenie wcale nie takie niskie ;) Jedyny problem jaki pozostał to z łapką ( kiedyś o tym pisałam) czasami kuleje, czasami widac,że ją boli ale i tak poprawa ogromna. to trzymam kciuki za jeszcze większą poprawę Co do kasy Abiego mamy teraz 180 zł, hotelik to koszt 200 zł więc brakuje na dzień dzisiejszy 20 zł ale myślę,że wpłyną jeszcze jakieś deklarację kurczę, ale to i tak kiepsko. Trzeba coś pomyśleć jak kaskę zebrać.... a jeszcze co do małżeństwa, to masz rację, nie ma co się śpieszyć, ja też planuję dłuuugie zaręczyny :evil_lol: Quote
Estrella Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 aaa Atomówka wejdź proszę na bazarek Heleny (link w sygnaturze) Quote
Estrella Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK dla Abisia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126662 tym razem na miau :) Gdyby ktoś chciał coś dołożyć, to byłoby bardo fajnie :loveu: Quote
Kamila Proc Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 :oops:za wczesnie sie zapowiedzialam. przeciez na miau nie mam konta Quote
Estrella Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 hehe, to nic :):) poszła już bluzeczka za dyszkę Quote
Atomowka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Estrella jak chcesz to weź te rzeczy z mojego bazarku, które brałaś a tu się nie sprzedały, może na miau ktoś się nimi zachwyci i kupi Quote
Estrella Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 ale ja jeszcze nie zakończyłam tamtego bazarku, on jest do 30.04 Quote
Estrella Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 ale dziękuję :) na razie na miau też cisza. Quote
Estrella Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 aaaa i poszły spodnie za 15zł i torebka za dychę :multi::multi: Quote
Recommended Posts