Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudak napisał(a):
ja to sobie kiedyś planowałam adoptować dziecko z domu dziecka :lol:
patrz, ja też o tym myślałam i pewnie myśleć będę. Z mężem moim przyszłym, jak się znajdzie :)

Posted

Estrella napisał(a):
patrz, ja też o tym myślałam i pewnie myśleć będę. Z mężem moim przyszłym, jak się znajdzie :)

Mąż przyszły się na pewno znajdzie :) Oby tylko miał do tego takie samo podejście jak Ty ;)

Posted

Jeszcze całe szczęście przed ślubem, za młoda jeszcze jestem do małżeństwa:eviltong:
Sunia moja kochana Małpeczka czuje się znakomicie, wróciła do odpowiedniej wagi, szew po operacji już prawie nie widoczny, brzuszek zarasta sierścią. Poczuła wiosnę chyba, bo jak nigdy odbija jej na spacerach skacze, zaczepia, tylko ganiac by się chciała. Zaje...e się cieszę,że pokonałyśmy chorobę i suczydło już zdrowe i wesołe
Jedyny problem jaki pozostał to z łapką ( kiedyś o tym pisałam) czasami kuleje, czasami widac,że ją boli ale i tak poprawa ogromna.

Co do kasy Abiego mamy teraz 180 zł, hotelik to koszt 200 zł więc brakuje na dzień dzisiejszy 20 zł ale myślę,że wpłyną jeszcze jakieś deklarację

Posted

Sunia moja kochana Małpeczka czuje się znakomicie, wróciła do odpowiedniej wagi, szew po operacji już prawie nie widoczny, brzuszek zarasta sierścią. Poczuła wiosnę chyba, bo jak nigdy odbija jej na spacerach skacze, zaczepia, tylko ganiac by się chciała. Zaje...e się cieszę,że pokonałyśmy chorobę i suczydło już zdrowe i wesołe
super, naprawdę się cieszę :loveu: ja kiedyś miałam dobermana, jako staruszek wiadomo, miał problemy ze stawami, coraz ciężej było mu chodzić, ale zawsze kiedy robiła się ładna pogoda od razu robił się żywszy, nabierał takiej energii :) pewnego razu uciekł mojej siostrze ze smyczy i pobiegł na działki (tuż za blokiem, a żadnej ruchliwej ulicy w pobliżu nie ma) kiedy po niego poszłam leżał pod drzewem na naszej działce, ale żeby tak wejść, musiał przeskoczyć ogrodzenie wcale nie takie niskie ;)
Jedyny problem jaki pozostał to z łapką ( kiedyś o tym pisałam) czasami kuleje, czasami widac,że ją boli ale i tak poprawa ogromna.
to trzymam kciuki za jeszcze większą poprawę
Co do kasy Abiego mamy teraz 180 zł, hotelik to koszt 200 zł więc brakuje na dzień dzisiejszy 20 zł ale myślę,że wpłyną jeszcze jakieś deklarację
kurczę, ale to i tak kiepsko. Trzeba coś pomyśleć jak kaskę zebrać....

a jeszcze co do małżeństwa, to masz rację, nie ma co się śpieszyć, ja też planuję dłuuugie zaręczyny :evil_lol: