beataczl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wow, same szczescie wypisz wymaluj, nie ma to jak polatac luzem :smile::smile: slicznosci Abis :loveu: Quote
dudson13 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/201545-My-nie-wiemy-co-to-miłość-ciepło-jedzenie.... Proszę o jakiekolwiek wsparcie Quote
Atomowka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 OOOO kurde na to czekałam Abiś grubasie Ty okropny cudownie się uśmiechasz, aż moje serce się cieszy. Piękny jest i taka szczęśliwy tylko czemu taki gruby:eviltong: ( no chyba ,że to futro na mrozy tak się napuszyło) Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Mogłoby się Abisia oglądać bez końca :cool3: Quote
some Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hej Ciotki, jaki gruby? :) Abis ma po prostu takie cudne futro na mrozy! Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Chyba że jedno i drugie- myślę że troszeczkę jednak przytył :evil_lol: Quote
Estrella Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 jasne, że przytył, pamiętacie jak Abiś wyglądał na początku? Na zdjęciu po kąpieli dobrze było widać. Fajnie wygląda, ale taki troszkę pulchny jednak jest :):) Quote
Estrella Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 dziewczyny, a co On ma z tymi oczami bo tak się zastanawiam, czy normalnie wyglądają... ale to zdjęcie jest super, Abiś jest super, jak tylko na niego patrzę, to śmiać mi się chce :):) Quote
Igiełka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 myślę ze oczka ma lekko zaczerwienione ale mogę się mylić.. na tej fotce to Abiś wymiata, na każdej twarzy pojawi się uśmiech jak naszego psiaka zobaczy :lol: Quote
some Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ciotki a co z oglsozeniami Abiego z nowym tekstem? bo chyba wisi jeszcze stare ogloszenie. mozna by tez wykorzystac nowe zdjecia naszego puchacza. potrzeba jakis pieniedzy na ogloszenia"? odpiszcie bo kompletnie w temacie sie nie orientuje.... mam sie tym zajac? ale potrzebuje wiedziec gdzie oglaszac itp Quote
some Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 z tym ze stare ogloszenia powinien chyba edytowac ten ktore ja umieszczal?potrzeba loginow i hasel Quote
Estrella Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Ja na razie zrobiłam Abisiowi tylko gumtree. Że ma ogłoszenia ze starym tekstem, to nie przeszkadza, można na tych stronach nowe dodawać. Pieniędzy na takie ogłoszenia nie potrzeba. Napisałam do A.R.S. pw z zapytaniem o allegro, tylko trzeba by jej zwrócić jeżeli wyróżniamy. Quote
Estrella Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 aha i już planuję drugi bazarek, pół dla Abisia pół dla fundacji Pro Equo. Gdyby ktoś chciał podarować jakieś fanty, to prosiłabym zdjęcia z opisami na maila estrella.sm@o2.pl chyba że miałabym wysyłać od siebie to podam adres. Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 odświeżyłam Abisowi gumtree, zrobiłam morusek.pl cafeanimal.pl adopcje.org czekam na akceptacje alegratka.pl przygarnijzwierzaka.pl czeka na akceptacje psy.pl Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Gdyby ktoś chciał mieć tylko Abisia w sygnaturze, to bardzo proszę :) Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 dziękuję :) tylko że pod spodem jest kawałek białego tła, bo nie umiałam inaczej, a chciałam żeby napis wystawał.. Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Estrela fajny banerek! dziekuje za ogloszenia. a za allegro moge zaplacic Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Baner śliczny ale dla mnie za duży. Muszę mieć tez miejsce na inne banerki A teraz finanse po pierwsze chcialam Wam powiedziec,że przez najbliższy tydzień mnie nie będzie ( do 12.02) więc wszystkie ew wpłaty potwierdzę po powrocie W piątek otrzymałam kasę Abiego od Fur jest to kwota580 zł, wiem,że mamy zaległośc jeżeli chodzi o hotelik więc zaraz zrobię przelew,żeby mariamc jutro miała kasę. Na 1-szej stronie zaraz zrobię aktualizację całych wpłat Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aha no i teraz 20.01 wpłaciła mi na konto Aleksandra A 30 zł w tytule było wpisane,że to deklaracja za 2 msc ( czyli styczeń i luty ) przyznać się kto to ? Ponad to 10.01 dostałam 45 zł od niejakiej pani Ewy czy ktoś wie kto to i czy kasa jest dla Abiego bo zero dopisku ? Po trzecie Estreela wpływy za grudzień styczeń to deklracje stałe za jaki msc? No i jeszcze faktura którą opłacę będzie na jaki miesiąc hotelowania? Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 some napisał(a):Estrela fajny banerek! dziekuje za ogloszenia. a za allegro moge zaplacicsuper, dzięki :) zaraz zapytam się A.R.S ile to wyjdzie. Atomówka napisał(a):A teraz finanse po pierwsze chcialam Wam powiedziec,że przez najbliższy tydzień mnie nie będzie ( do 12.02) więc wszystkie ew wpłaty potwierdzę po powrocieto raczej żaden problem, jeżeli wcześniej, a piszesz, że zaraz zrobisz przelew za hotelik Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Atomowka napisał(a):Po trzecie Estreela wpływy za grudzień styczeń to deklracje stałe za jaki msc? No i jeszcze faktura którą opłacę będzie na jaki miesiąc hotelowania?my nie płacimy za każdy miesiąc z osobna, tylko za hotelowanie od x grudnia do x stycznia. Na fakturce, którą dostała Beata jest zapisane dokładnie. Tylko pamiętaj, żeby w tytule dopisać nr fakturki, bo inaczej potraktują to jako wpłatę na stowarzyszenie chyba. Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tak wiem kochana,że poty jest od 10 każdego miesiąca i tak to jest liczone, ale ja będę liczyła deklaracje ze dany msc bo tak ludzie wpłacają. Czy Ty wiesz albo może dziąchy które wpłacały za jakie msc to była deklaracja ( chodzi mi o ten ostatni msc grudzień-styczeń czy to były wpłaty z deklaracji styczniowych ?) Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi bo chyba sama bym nei zrozumiała jak bym to czytała :) Aleksandra A ktos TY? Quote
Recommended Posts