Atomowka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jak tam Abiś nasz kochany się miewa? Mam jakieś wpłaty na koncie dla Abiego ale nie będę mieszała teraz poczekam aż dostanę całą kasę od Fur i wtedy rozliczę i napiszę wszystko na wątku Quote
furciaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Atomowka napisał(a):Jak tam Abiś nasz kochany się miewa? Mam jakieś wpłaty na koncie dla Abiego ale nie będę mieszała teraz poczekam aż dostanę całą kasę od Fur i wtedy rozliczę i napiszę wszystko na wątku A mozna o konto jeszcze raz prosic? Wydawalomi sie ze juz tu pisalam ze przypadkiem wywalilam to PW..i tak se czekam:evil_lol: Quote
Estrella Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 furciaczek napisał(a):Wydawalomi sie ze juz tu pisalam ze przypadkiem wywalilam to PW..i tak se czekam:evil_lol:i dobrze Ci się wydawało :cool1: Quote
furciaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Czyli przelac zgodnie z tym co jest napisane w poscie rozliczeniowym? 508zl? Czekam na potwierdzonko czy tak i wysylam do Atomowki :) Quote
Estrella Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 508zł jest z jednorazowych, a są jeszcze stałe wpłaty za grudzień/styczeń 80zł Quote
Estrella Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 beataczl napisał(a):nast. f-ke mamy do zaplaty za hotelik Abisia nr SZ/4/01/2011 kwota 199,99 zł. platna do 18.1.2011 (za hotelik od 10.12.10 do 10.1.2011)dzisiaj trzeba by zrobić ten przelew, wtedy jutro akurat kaska będzie na koncie Quote
coronaaj Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kamila Proc napisał(a):dzien dobry psiaku Abi co nowego? Witam cie w poniedzialkowy poranek... Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2002...go-domu./page2 Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi. Quote
Estrella Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 bazarek prawie gotowy, ale myślę, że mogę już zaprosić na bazarek dla Abisia i Sonii http://www.dogomania.pl/threads/200455-dla-Abisia-i-Sonii-do-piel%C4%99gnacji-cia%C5%82a-DVD-bi%C5%BCu-podgrzewacz-USB-i-inne-do-25.01?p=16133462#post16133462 ciotki, bardzo proszę o podnoszenie, bo same wiecie jak wątki szybko spadają :):) Quote
Igiełka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Cioteczko to już lecę na bazarek :loveu: Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 dzięki :) dziewczyny jak tam z kasą Abisia? I fakturką Quote
furciaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jestem, jestem...ide przelewac...wkoncu. Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Estrella napisał(a):a ja chyba zmienię sobie avatarek... już zapomniałam, że mam ogórka i tak się z nim wszędzie pokazuję.. :):) Oj tam przestań, ogórek to Twój znak rozpoznawczy:eviltong: Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 a ja chyba zmienię sobie avatarek... już zapomniałam, że mam ogórka i tak się z nim wszędzie pokazuję.. :):) Quote
some Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 dziewczyny dostalam tekst od choleryyy. prosze ocencie. mi sie bardzo podoba, mozna dodac pare szczegolow, ale to juz wtedy tylko kosmetyka. Jestem Abi, pisze dziś do Ciebie, bo jest mi bardzo smutno.. Mam 5 lat i powinienem być szcześliwy, bo przeżyłem swoją wielka miłość, co niektórym nie zdarza sie przez całe życie.. Moja miłość była jednak nieszcześliwa.. Pozostałem sam, głodny, pokiereszowany, nie chciałem już żyć.. Miałem przyjaciół, którzy doglądali mojego stanu, przynosili jedzenie, mówili, że miłość może nas spotkać wiele razy.. Przekonali mnie, że warto sie postarać.. Tak jak napisałem na początku.. ciągle jest mi smutno.. mineło już dużo czasu, a moja miłość ciągle nie nadchodzi. Rany na ciele zagoiły sie, ale te w sercu ciągle krwawią. Gdy myśle o ciepłej rece, która mnie głaskała, o miłym głosie, który do mnie mówił o najmilszym zapachu jaki czuł mój nos- o tym wszystkim co mi zabrano i obiecano, że kiedyś sie powtórzy.. Nie potrafie żyć bez miłości, a Ty możesz zrobić dla mnie tylko jedno: podaruj mi ciepło swojej reki, miły ton swojego głosu i cudowny zapach "mojego człowieka", a ja oddam Ci całe moje wielkie, smutne psie serce.. Quote
some Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mysle ze na koncu w 2-3 zdaniach mozna dodac : gdzie znajduje sie teraz Abis, na jaki dom czeka, skad zostal zabrany itp Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ja uważam,że tekst jest ok ale Estrelli się nie spodoba:eviltong: Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Atomowka napisał(a):Oj tam przestań, ogórek to Twój znak rozpoznawczy:eviltong:jak Ty zacytowałaś mój post jeszcze przed nim? ciekawe, czy mnie zapamiętacie, albo rozpoznacie po tym ogórku jak gdzieś tam na jakimś wątku się jeszcze spotkamy :):) Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Atomowka napisał(a):Ja uważam,że tekst jest ok ale Estrelli się nie spodoba:eviltong:cooooo? hehehe ja rzeczywiście wolę testy pisane w 3 osobie, ale możemy spróbować też z tym. Ale jednak tak jak napisała some, muszą być 2-3 zdania konkretów i oczywiście bardzo dziękujemy cholerze za tekst :):) Quote
Atomowka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Estrella napisał(a):jak Ty zacytowałaś mój post jeszcze przed nim? Bo ja mam tajemnicze moce:eviltong: A tak serio to dogo szaleje i posty przestawia Oczywiście dosłownie 2 zdania konkretów i tekst gotowy. Estrella napiszesz te konkrety ? Quote
Igiełka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Spróbujmy z tym tekstem jest ok może teraz uda się :cool3: Ciotka ten ogórek wymiata :evil_lol: hehe Quote
Recommended Posts