Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam Abiś nasz kochany się miewa?
Mam jakieś wpłaty na koncie dla Abiego ale nie będę mieszała teraz poczekam aż dostanę całą kasę od Fur i wtedy rozliczę i napiszę wszystko na wątku

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Jak tam Abiś nasz kochany się miewa?
Mam jakieś wpłaty na koncie dla Abiego ale nie będę mieszała teraz poczekam aż dostanę całą kasę od Fur i wtedy rozliczę i napiszę wszystko na wątku

A mozna o konto jeszcze raz prosic?
Wydawalomi sie ze juz tu pisalam ze przypadkiem wywalilam to PW..i tak se czekam:evil_lol:

Posted

beataczl napisał(a):
nast. f-ke mamy do zaplaty za hotelik Abisia nr SZ/4/01/2011 kwota 199,99 zł.
platna do 18.1.2011
(za hotelik od 10.12.10 do 10.1.2011)
dzisiaj trzeba by zrobić ten przelew, wtedy jutro akurat kaska będzie na koncie

Posted

Estrella napisał(a):
a ja chyba zmienię sobie avatarek... już zapomniałam, że mam ogórka i tak się z nim wszędzie pokazuję.. :):)

Oj tam przestań, ogórek to Twój znak rozpoznawczy:eviltong:

Posted

dziewczyny dostalam tekst od choleryyy. prosze ocencie. mi sie bardzo podoba, mozna dodac pare szczegolow, ale to juz wtedy tylko kosmetyka.
Jestem Abi, pisze dziś do Ciebie, bo jest mi bardzo smutno.. Mam 5 lat i powinienem być szcześliwy, bo przeżyłem swoją wielka miłość, co niektórym nie zdarza sie przez całe życie.. Moja miłość była jednak nieszcześliwa.. Pozostałem sam, głodny, pokiereszowany, nie chciałem już żyć.. Miałem przyjaciół, którzy doglądali mojego stanu, przynosili jedzenie, mówili, że miłość może nas spotkać wiele razy.. Przekonali mnie, że warto sie postarać.. Tak jak napisałem na początku.. ciągle jest mi smutno.. mineło już dużo czasu, a moja miłość ciągle nie nadchodzi. Rany na ciele zagoiły sie, ale te w sercu ciągle krwawią. Gdy myśle o ciepłej rece, która mnie głaskała, o miłym głosie, który do mnie mówił o najmilszym zapachu jaki czuł mój nos- o tym wszystkim co mi zabrano i obiecano, że kiedyś sie powtórzy.. Nie potrafie żyć bez miłości, a Ty możesz zrobić dla mnie tylko jedno: podaruj mi ciepło swojej reki, miły ton swojego głosu i cudowny zapach "mojego człowieka", a ja oddam Ci całe moje wielkie, smutne psie serce..

Posted

Atomowka napisał(a):
Oj tam przestań, ogórek to Twój znak rozpoznawczy:eviltong:
jak Ty zacytowałaś mój post jeszcze przed nim?
ciekawe, czy mnie zapamiętacie, albo rozpoznacie po tym ogórku jak gdzieś tam na jakimś wątku się jeszcze spotkamy :):)

Posted

Atomowka napisał(a):
Ja uważam,że tekst jest ok ale Estrelli się nie spodoba:eviltong:
cooooo? hehehe
ja rzeczywiście wolę testy pisane w 3 osobie, ale możemy spróbować też z tym. Ale jednak tak jak napisała some, muszą być 2-3 zdania konkretów
i oczywiście bardzo dziękujemy cholerze za tekst :):)

Posted

Estrella napisał(a):
jak Ty zacytowałaś mój post jeszcze przed nim?

Bo ja mam tajemnicze moce:eviltong:
A tak serio to dogo szaleje i posty przestawia

Oczywiście dosłownie 2 zdania konkretów i tekst gotowy. Estrella napiszesz te konkrety ?