Estrella Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Atomowka napisał(a):Jak tam po świętach dziąchy?jeszcze silniejsze pragnienie spełnienia marzeń :) A u Ciebie Atomówka? Jak się ma Telka? Quote
Atomowka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 U mnie w porządku, obżarłam się jak świnka i jest fajnie:) Tekla powiem Ci, że trochę schudła, choć szczerze myślałam,że po tej karmie więcej zrzuci ( a tu już drugi wór) Z łapką jakby lepiej, mniej kuleje ale wet nadal nie podejmie się operacji Natomiast ostatnio strasznie sapie podczas snu, ziaje jakby co najmniej z kilka km przebiegła, w następnym tygodniu idę z nią do weta zrobimy badania, mam nadzieję,że to nie serducho Quote
mariamc Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kamila Proc Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 piekny z niego chlopak, taki pluszak Quote
coronaaj Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kamila Proc napisał(a):piekny z niego chlopak, taki pluszak Zdjecia Abiego sliczne!!!! Quote
mariamc Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Uploaded with ImageShack.us Abiś będzie piękny , jak w końcu uda mi się wyczesać jego starą, paskudną sierść. Strasznie nie lubi czesania , jak już nie chce , to na mnie warczy . Quote
ranias Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Abiś na tym śniegu wygląda jak maskotka :loveu: Quote
Atomowka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jest cudny, po prostu cudny a na tym ostatnim zdjęciu wygląda przesympatycznie Quote
dudson13 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Abis nasz kochany - piękniutki!!!!! W tym tygodniu wyślę paczkę z fantami na bazarek - trochę biżuterii i bardzo przydatnych rzeczy. Byle tylko pomóc naszemu psiakowi Quote
Estrella Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Atomowka']U mnie w porządku, obżarłam się jak świnka i jest fajnie:)ja się napchałam pierogami, sałatką warzywną i ciastami, reszta dań niestety mięsna/rybna, co rok na święta jem to samo na śniadanie, obiad, kolacje :) Tekla powiem Ci, że trochę schudła, choć szczerze myślałam,że po tej karmie więcej zrzuci ( a tu już drugi wór) Z łapką jakby lepiej, mniej kuleje ale wet nadal nie podejmie się operacji Natomiast ostatnio strasznie sapie podczas snu, ziaje jakby co najmniej z kilka km przebiegła, w następnym tygodniu idę z nią do weta zrobimy badania, mam nadzieję,że to nie serduchoszczerze trzymam za Was kciuki, daj znać o wynikach badań! A Abiś tak troszkę śmiesznie wygląda, jeszcze nigdy nie spotkałam psa o takiej urodzie, ale jaki puszysty!! :):) [quote name='mariamc']Abiś będzie piękny , jak w końcu uda mi się wyczesać jego starą, paskudną sierść.o Boże, jak go sobie wyobrażę całego w takiej czyściutkiej, puchatej sierści..... Strasznie nie lubi czesania , jak już nie chce , to na mnie warczy . oj to już nieładnie tak Abiś.. Quote
kamilqax95x Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='mariamc'] Uploaded with ImageShack.us Jaki grubasek :D Zapraszam do licytacji ręcznie robionych kolczyków ! :smile: Bazarek na TTB Szczecin :smile: http://www.dogomania.pl/threads/1989...1#post15996061 Quote
beataczl Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 mamy fakt. do zapl. za hotelik Abisia od 10.11 do 10.12 nr SZ/20/12/2010 ( termin pl. do 02.1.2011) kwota 199,99 zl. Quote
Estrella Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 to już chyba Atomówka zrobi przelew jak będzie miała na koncie wszystkie pieniądze od furciaczkowej Quote
Atomowka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jak fur chce to może jeszcze zapłacic tą FA, ja jeszcze kasy u siebie nie mam laseczki jutro na allegro jest promocja i za 50% się wystawia aukcję, więc wyróżnione allegro jutro kosztuje 6 a nie 12 zł może Abisiowi zrobimy? Quote
Igiełka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No Abiś nic dziwnego że ten wątek jest pełen Cioteczek Wielbicielek, przystojniacha :loveu: Cioteczki Nowy Rok przywitajcie w szampańskim nastroju ufając, że będzie wspaniały i przyniesie Wam niezapomiane chwile, niech zabłyśnie tęczy kolorami, niech będzie radość i szczęście i niech Kochane zostanie z Wami. Składam już dzisiaj życzenia bo ostatnio jestem ciągle w biegu. :loveu::loveu: Drugie jeszcze w podpisie :cool3: Quote
kamilqax95x Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zapraszamy na ogłoszeniowy bazarek :smile: W cenie 15 złotych - 30 ogłoszeń, 2 banerki i 2 plakaty ! Na TTB Szczecin http://www.dogomania.pl/threads/1990...ZAMKNI%C4%98TE Quote
Estrella Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Atomowka napisał(a):laseczki jutro na allegro jest promocja i za 50% się wystawia aukcję, więc wyróżnione allegro jutro kosztuje 6 a nie 12 zł może Abisiowi zrobimy?o to super, jeeej zapomniałam napisać to pw do A.R.S dzisiaj napiszę Igiełko, to że jesteś w biegu zdążyłyśmy już zauważyć, bo w ogóle nie ma Cie na wątku, a szkooooda :) ja życzenia złożę później, bo teraz, zaraz wychodzę. Quote
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kamila Proc napisał(a):dzien dobry Abisiu Abis gotowy na Sylwestra...mam nadzieje, ze nie bedzie za glosno. Quote
Estrella Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Szkoda, że Abiś przeniesiony do kawalerki, bo tak to mógłby spędzić sylwestra z Lalą.. :):) a Wy ciotki gdzieś się wybieracie, czy w domach zostajecie? Zapraszacie kogoś? Quote
Igiełka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No szkoda z Lalą zawsze rażniej :lol: Tutaj teraz szykujemy domówkę, uwielbiam sylwestra zjeżdzają się Znajomi i razem wchodzimy w nowy rok :lol: Tylko w bokach boli potem od śmiechu, jest super atmosfera :evil_lol::evil_lol: A Wy Cioteczki jak spędzacie? :loveu: Quote
Atomowka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja tez domówka ze znajomymi. Pełno ludzi, tańce i hulańce :p Quote
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Atomowka']Ja tez domówka ze znajomymi. Pełno ludzi, tańce i hulańce :p Podoba mi sie " DOMOWKA " kiedys mowilo sie na bialej sali...u mnie pieski, maz, koty....Joe pewnie nawet do polnocy nie wyrobi...:angryy::angryy: Wszystkim cioteczkom psiaczkom, kotkom... Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
Recommended Posts