Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie w porządku, obżarłam się jak świnka i jest fajnie:)
Tekla powiem Ci, że trochę schudła, choć szczerze myślałam,że po tej karmie więcej zrzuci ( a tu już drugi wór)
Z łapką jakby lepiej, mniej kuleje ale wet nadal nie podejmie się operacji
Natomiast ostatnio strasznie sapie podczas snu, ziaje jakby co najmniej z kilka km przebiegła, w następnym tygodniu idę z nią do weta zrobimy badania, mam nadzieję,że to nie serducho

Posted

[quote name='Atomowka']U mnie w porządku, obżarłam się jak świnka i jest fajnie:)ja się napchałam pierogami, sałatką warzywną i ciastami, reszta dań niestety mięsna/rybna, co rok na święta jem to samo na śniadanie, obiad, kolacje :)

Tekla powiem Ci, że trochę schudła, choć szczerze myślałam,że po tej karmie więcej zrzuci ( a tu już drugi wór)
Z łapką jakby lepiej, mniej kuleje ale wet nadal nie podejmie się operacji
Natomiast ostatnio strasznie sapie podczas snu, ziaje jakby co najmniej z kilka km przebiegła, w następnym tygodniu idę z nią do weta zrobimy badania, mam nadzieję,że to nie serducho
szczerze trzymam za Was kciuki, daj znać o wynikach badań!

A Abiś tak troszkę śmiesznie wygląda, jeszcze nigdy nie spotkałam psa o takiej urodzie, ale jaki puszysty!! :):)
[quote name='mariamc']Abiś będzie piękny , jak w końcu uda mi się wyczesać jego starą, paskudną sierść.o Boże, jak go sobie wyobrażę całego w takiej czyściutkiej, puchatej sierści.....
Strasznie nie lubi czesania , jak już nie chce , to na mnie warczy .
oj to już nieładnie tak Abiś..

Posted

Jak fur chce to może jeszcze zapłacic tą FA, ja jeszcze kasy u siebie nie mam
laseczki jutro na allegro jest promocja i za 50% się wystawia aukcję, więc wyróżnione allegro jutro kosztuje 6 a nie 12 zł może Abisiowi zrobimy?

Posted

No Abiś nic dziwnego że ten wątek jest pełen Cioteczek Wielbicielek, przystojniacha :loveu:

Cioteczki Nowy Rok przywitajcie w szampańskim nastroju ufając, że będzie wspaniały i przyniesie Wam niezapomiane chwile, niech zabłyśnie tęczy kolorami, niech będzie radość i szczęście i niech Kochane zostanie z Wami. Składam już dzisiaj życzenia bo ostatnio jestem ciągle w biegu. :loveu::loveu: Drugie jeszcze w podpisie :cool3:

Posted

Atomowka napisał(a):
laseczki jutro na allegro jest promocja i za 50% się wystawia aukcję, więc wyróżnione allegro jutro kosztuje 6 a nie 12 zł może Abisiowi zrobimy?
o to super, jeeej zapomniałam napisać to pw do A.R.S dzisiaj napiszę

Igiełko, to że jesteś w biegu zdążyłyśmy już zauważyć, bo w ogóle nie ma Cie na wątku, a szkooooda :) ja życzenia złożę później, bo teraz, zaraz wychodzę.

Posted

Szkoda, że Abiś przeniesiony do kawalerki, bo tak to mógłby spędzić sylwestra z Lalą.. :):) a Wy ciotki gdzieś się wybieracie, czy w domach zostajecie? Zapraszacie kogoś?

Posted

No szkoda z Lalą zawsze rażniej :lol:
Tutaj teraz szykujemy domówkę, uwielbiam sylwestra zjeżdzają się Znajomi i razem wchodzimy w nowy rok :lol: Tylko w bokach boli potem od śmiechu, jest super atmosfera :evil_lol::evil_lol:
A Wy Cioteczki jak spędzacie? :loveu:

Posted

[quote name='Atomowka']Ja tez domówka ze znajomymi. Pełno ludzi, tańce i hulańce :p

Podoba mi sie " DOMOWKA " kiedys mowilo sie na bialej sali...u mnie pieski, maz, koty....Joe pewnie nawet do polnocy nie wyrobi...:angryy::angryy:

Wszystkim cioteczkom psiaczkom, kotkom...

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!