dudson13 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Estrella']dobra, bazarek zrobię na pewno, więc jeśli ktoś chciałby coś dorzucić, to poproszę zdjęcia i opisy na pw lub maila estrella.sm@o2.pl :) Dla mnie ok, postaram się wysłać fotki tego co mogę sprezentować Abisiowi Quote
coronaaj Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Atomowka']Ok Estrella nr konta wysłany, przekaż dalej deklarowiczom i do Fur też już wysłałam Estrella zapytaj się tej osoby A.R.S (?) ile kosztuje to wyróżnienie z tego co kojarzę to chyba nie jest więcej niż 20 zł więc luz :eviltong:Poprosze o konto na pw jeszcze raz no i dane nie moge znalesc....:angryy::angryy: :tree1:Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy CORONAAJ z kurduplami Pako, Borrego i Bully:tree1: Quote
Estrella Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='coronaaj']:eviltong:Poprosze o konto na pw jeszcze raz no i dane nie moge znalesc....:angryy::angryy:już wysyłam :tree1:Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy CORONAAJ z kurduplami Pako, Borrego i Bully:tree1:dziękujemy i wzajemnie :):) Quote
dudson13 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Estrella, to ja postaram się jak najszybciej powysyłać ci zdjęcia rzeczy, ceny nadaj sama i może jedną paczką do ciebie to wyślę, bo niestety ja mieszkam na wsi i nadawanie paczek ode mnie byłoby trudne Quote
Estrella Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 ok, nie musisz się śpieszyć, zaczekam :) a adres podam Ci na pw, ale jutro, bo nie wiem jeszcze który. Quote
beataczl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 a ja do 6.1 bede sporadycznie na dogo w biegu,a potem wracam ,,do zycia" ;) jakby jakies tel. byly to oczywiscie dam szybko znac wszystkim Cioteczkom i Wujkom zdrowych i wesolych Swiat zycze :loveu: edit mam 2 fanty na bazarek -kremy Dove i Avon obfoce i przedle Estrella na maila Quote
Igiełka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Już mikołaj grzeje ogromne sanie, czego Cioteczki pragniecie niech to się stanie. Każde z marzeń skrytych w głębi, Święty Dziadek może spełnić. Radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, samych szczęśliwych chwil i drobiazgu pod gałązką życzę Wam razem z Rudosławą. :loveu::loveu: Cioteczki także poproszę nr konta z danymi :eviltong: Quote
ranias Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Życzę Wam, żeby spełniły się wszystkie marzenia- te małe i te trudne do spełnienia... :loveu: Magicznych Świąt Kochani!!!! Quote
some Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cioteczki z calego serca zycze samych radosnych chwil w te Swieta.. a naszemu Abisiowi szybkiego znalezienia cudownego domku... niestety nie otrzymalam jeszcze tekstu od choleryy- swieta, przygotowania, brak czasu zrozumiale... Quote
Estrella Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Beatka, pominęłaś chyba moje pytanie - czy u fur wszystko w porządku? beataczl napisał(a):mam 2 fanty na bazarek -kremy Dove i Avon obfoce i przedle Estrella na maila super, dzięki some, na tekst spokojnie zaczekamy, nie ma pośpiechu :) no i ja też Wam życzę wesołych świąt, zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i trochę więcej czasu, bo np Igiełka to nic ostatnio nie pisze, czego mi troszkę brakuje :):) Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 No to i ja wszystkim Wam kochane życzę dużżżo radości, spokoju i pełno miłości w te święta oraz bogatego Mikołaja Estrella napisał(a): a adres podam Ci na pw, ale jutro, bo nie wiem jeszcze który. Proszę jaka ciotka Estrella bogata tyle ma domów,że nie wie w którym będzie :P Estrella kiedy będziesz bazar robiła to może i ja coś wynajdę ? Quote
Estrella Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Atomowka']Proszę jaka ciotka Estrella bogata tyle ma domów,że nie wie w którym będzie :Ptak, dokładnie, zastanawiam się nad domkiem nad morzem i nad domkiem na wsi, który też ma swój urok, bo z okna na piętrze mam piękny widok na jeziorko i łąkę... :diabloti: a tak na serio, to nie wiem czy nie wyjadę jeszcze na święta, a fanty wiadomo muszę mieć przy sobie :) Estrella kiedy będziesz bazar robiła to może i ja coś wynajdę ?mmm, jak dostanę zdjęcia i opisy od dziewczyn, to od razu startujemy, ale w razie czego, to mogę zaczekać na fanty od Ciebie, albo później jeszcze je dorzucę Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dziewczyny wejdźcie może pomożecie, jakiś grosik się znajdzie albo znacie jakiś hotelik/ DT odpowiedni dla niej. W grupie siła może razem się uda http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-sytuacja-opanowana.-Teraz-zbieramy-na-leki./page9 P.S Estrella wybacz ale być może trochę się będę musiała wstrzymać z rzeczami na bazarek, byc może będą bardziej potrzebne tej suni z linku powyżej, nie wiedziałam,że sytuacje jest taka dramatyczna, za chwilę grozi jej igła Quote
furciaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Postaram sie cioteczki jutro wstawic rozliczenie od samego poczatku, sprawdzicie czy wszystko sie zgadza i przesle pieniazki do Atomowki. Mialam to zrobic dwa dni temu ale czasu ciagle brak. Wiem ze sa nowe wplaty, ale to juz jutro ze wszystkim dodam. Przy okazji Wesolych Swiat Wam zycze i samych radosnych chwil w nadchodzacym Nowym Roku:loveu: Quote
Estrella Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Atomowka napisał(a):P.S Estrella wybacz ale być może trochę się będę musiała wstrzymać z rzeczami na bazarek, byc może będą bardziej potrzebne tej suni z linku powyżej, nie wiedziałam,że sytuacje jest taka dramatyczna, za chwilę grozi jej igłaok, rozumiem :) później wejdę na wątek Quote
mariamc Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Uploaded with ImageShack.us Przeprowadziliśmy dziś Abisia do kawalerki. Z powodu łakomstwa, lekko się zapasł a to niedobrze na jego stawy. Od teraz mniejsze porcje, łakomczuch zjadał porcję Lali. Życzymy Wesołych Świąt. Quote
Estrella Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Jezu jaki grubas, pamiętam jeszcze to zdjęcie po kąpieli - same kości, a teraz tak fajnie wygląda! Ale on jest śliczny...:loveu: mariamc napisał(a):Życzymy Wesołych Świąt. dziękujemy bardzo, od nas też wszystkiego dobrego i uściskaj proszę Abisia :):) Quote
coronaaj Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 estrella napisał(a):jezu jaki grubas, pamiętam jeszcze to zdjęcie po kąpieli - same kości, a teraz tak fajnie wygląda! Ale on jest śliczny...:loveu: Dziękujemy bardzo, od nas też wszystkiego dobrego i uściskaj proszę abisia :):) abis do domku..jak najszybciej!!! Quote
Estrella Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 i koniec, nawet łzy się polały... a po pepsi co chwila mi się odbijało :) dudson, Beatka, a co Wy na to, żeby podzielić bazarek na Abisia i Sonię? Ona ma dużo mniej osób na wątku i na dodatek konto na minusie :( Quote
dudson13 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Estrella']i koniec, nawet łzy się polały... a po pepsi co chwila mi się odbijało :) dudson, Beatka, a co Wy na to, żeby podzielić bazarek na Abisia i Sonię? Ona ma dużo mniej osób na wątku i na dodatek konto na minusie :( Mi to obojętne na kogo bazarek byle jakoś nam się udało zebrać kasę. Po świętach zaczynamy intensywne prace:) Quote
Atomowka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Boziu ale fajny grubasek z Abisia Jak tam po świętach dziąchy? Quote
Recommended Posts