Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, możemy spróbować z tekstem w 1 osobie, może na święta Abiś dostanie domek od Świętego Mikołaja? :):)

z deklaracjami macie rację, kaska powoli się kończy, trzeba będzie jakiś bazarek zrobić, na co oczywiście nie mogę znaleźć czasu od chyba 2 miesięcy... :oops:

Posted

jak dobrze,ze tylko 200 zl. kosztuje hotelik bo nie wiem jak bysmy wyrobily...
gdzie indziej i 300 i powyzej duzo
a Abis malutki nie jest
nie wspominajac,ze za weta nie placilismy do tej pory

Estrella moj podpis juz jest pod petycja
mam ja tez w swoim podpisie

poszla dzis moja dekl.

Posted

przestań, takie odwiedzanie i hopanie też jest naprawdę ważne, gdyby tak nikt nie dawał znać o swojej obecności, to już w ogóle byłyby kompletne pustki, a Abiś spadłby gdzieś daleko. Możemy ewentualnie porozmawiać na jakiś temat, tak jak wcześniej o mundialu i euro 2012 :)

fur mamy jakieś nowe wpłaty?

Posted

ciagle czekam na tekst od choleryy, jak tylko otrzymam to od razu wstawie i wtedy ruszymy z ogloszeniami., jak jakies beda do oplacenia (troche sie na tym nie znam niestety) to pokryje koszty. Abis musi w koncu znalezc domek!

Posted

some napisał(a):
jak jakies beda do oplacenia (troche sie na tym nie znam niestety) to pokryje koszty.
są strony, gdzie płaci się za umieszczanie ogłoszeń, ale myślę, że te na których teraz ogłosiłam Abiego są na tyle popularnymi stronami z adopcją psów, że nie musimy korzystać z tych płatnych :) /Płacę co najwyżej za wyróżnienia/ Chyba że znacie jakieś, z których szybko dzwonią domki i warto zapłacić?

Posted

Igiełka napisał(a):
Estrelka a takie mega wyróżnione allegro jakby zrobił jeszcze dla Abisia co o tym myślisz? :lol:
to oczywiście super pomysł, gdyby tak Abiś ciągle na pierwszej stronie siedział... ale ja w ogóle konta na allegro nie mam :(

Posted

Słuchajcie, Abiś ma 81 stron, ale niestety niewiele z tego wynika finansowo. Może jakiś bazarek dla psiaka zrobić - ja nie umiem, ale mogę przekazać jakieś rzeczy dla psiaka.

Posted

no i nie wpisalam wczoraj a mialam zamiar
fur nie moze dalej prowadzic finansow Abisia
sprawdzi i wypisze wplaty, ktore jeszcze doszly
a kaske przeleje na nowe konto
czy ktos jeszcze ma konto i moze poprowadzic dalej rozliczenie ?

Posted

Allegro to rewelacyjny pomysł, trzeba zrobic takie mega wypasione, tylko kto zna osobę która mogłaby Nam takie cosik zrobic?
Dudson13 bazarek to fajny pomysł, niestety ja teraz go nie poprowadzę, ale może któraś dziewczyna by się tym zajęła?
Co do finansów, ja mam konto więc ew mogę przejąc kwestię finansów

Posted

Atomowka napisał(a):
Co do finansów, ja mam konto więc ew mogę przejąc kwestię finansów
byłoby super!! wielkie dzięki :)
to w takim razie podaj mi proszę nr na pw, a ja powysyłam do wszystkich deklarowiczów
jeśli chodzi o allegro, to mogłabym poprosić A.R.S może, tylko trzeba by zwrócić opłatę za wyróżnienie, a ja nie wiem ile takie mega wyróżnienie kosztuje...
teraz bazarek-dudson fanty mogłabyś wysyłać od siebie, czy właśnie chodzi o to, żeby wysłać je do kogoś innego? Bo w sumie jak się trochę sprężę, to mogłabym zrobić ten bazarek, wtedy też wystawię coś od siebie.

i jeszcze coś o allegro, fur robiła już chyba 3 allegra dla Abisia, wyróżnione przynajmniej 1 już było, ale i tak zero telefonów :( mam nadzieję, że teraz będzie inaczej, ale jednak nie cieszmy się za wcześnie.

Posted

Ok Estrella nr konta wysłany, przekaż dalej deklarowiczom i do Fur też już wysłałam
Estrella zapytaj się tej osoby A.R.S (?) ile kosztuje to wyróżnienie z tego co kojarzę to chyba nie jest więcej niż 20 zł więc luz

Posted

[quote name='Estrella']teraz bazarek-dudson fanty mogłabyś wysyłać od siebie, czy właśnie chodzi o to, żeby wysłać je do kogoś innego? Bo w sumie jak się trochę sprężę, to mogłabym zrobić ten bazarek, wtedy też wystawię coś od siebie.dobra, bazarek zrobię na pewno, więc jeśli ktoś chciałby coś dorzucić, to poproszę zdjęcia i opisy na pw lub maila estrella.sm@o2.pl :)