Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam ciotki na bardzo fajny bazarek Ani dla ProEquowskich koni na siano
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197835-Pi%C4%99kne-KOLCZYKI-KOSMETYKI-ZAPRASZAM-SERDECZNIE-do-15.12[/url]
i na buziakowe cegiełki
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197829-Kup-BUZIAKA-za-PI%C4%84TAKA-!!!!!!!-Lub-SIANKO-kup-!!!-Zbieramy-na-pokarm-do-22.12?p=15884227#post15884227[/url]

Posted

ranias, na pierwszej stronie w drugim poście wszystko jest zapisane. Ale zaraz robimy jeszcze przelew za 2 miesiące za hotel i czekamy na fakturkę za weta, więc znowu trzeba będzie odejmować :(

Posted

Estrello mysle ze trzeba zmienic tresc ogloszen Abiego. napisze pozniej w tej sprawie do choleryy. co myslicie? trzeba zmienic przede wszystkim ta czesc o jego chorobie i zaleconym leczeniu- lepiej przez telefon wyjasnaic o co chodzi a tak to moze ludzie po przeczytaniu rezygnuja

Posted

some napisał(a):
Estrello mysle ze trzeba zmienic tresc ogloszen Abiego. napisze pozniej w tej sprawie do choleryy. co myslicie? trzeba zmienic przede wszystkim ta czesc o jego chorobie i zaleconym leczeniu- lepiej przez telefon wyjasnaic o co chodzi a tak to moze ludzie po przeczytaniu rezygnuja
tylko nie jestem pewna, ale cholera pisze chyba teksty w 1 os, w imieniu psa, czego nie będę ukrywać, nie jestem ''zwolenniczką''. Bardzo podobają mi się jej teksty, są naprawdę super, tylko nie pasuje mi ta forma. Nie wiem jakie jest Wasze zdanie.
Z tym, że o chorobie lepiej mówić przez telefon dopiero jak najbardziej się zgodzę. Sama nic nie zmieniałam, bo nie mam w ogóle czasu, jak wchodzę na dogo, to szybko do Abisia, Basterka i już mnie nie ma.

Atomówka, przepraszam, że wczoraj nie zrobiłam tego banerka, ale nie zdążyłam nawet zajrzeć do wątku :( Dzisiaj postaram się zrobić, chociaż to chyba nie będzie już konieczne :)

Posted

choleraa skontaktowala sie ze mna juz w tej sprawie. podalam jej link do watku Abiego. a ja jednak bym sprobowala. bo na razie to jest jedna wielka cisza. trzeba cos pozmieniac., jesli tylko cholera odezwie sie do mnie i juz bedzie miec gotowy tekst to wrzuce. a teksty pisane w 1 osobie moim zdaniem lepiej chwytaja za serca

Posted

Ja myslę także że sformuowane ogłoszenie w pierwszej osobie bardziej zwraca uwagę a zwłaszcza
Ludzi dobrych i wrażliwych. :lol: Czasem też wydaje mi się ze to jeszcze nie przyszedł ten czas i stąd brak tel o Abisia;) Wszyscy będziemy bardzo cieszyć się gdy ten dzień nastąpi i znajdzie się kochający dom z całego serca Naszemu Abisiowi tego życzę. :loveu:
Myślę też ze informowanie o chorobie dopiero w rozmowie tel mozebyć dobrym pomysłem. ;)

Posted

Jak Miś-Abiś znajdzie dom to wszem i wobec od razu informuję,że się upiję :):eviltong:
A tekst no cóż spróbujmy teraz takiego w 1-szej osobie, może akurat kogos ruszy

Estrella nie ma problemu, rozumiem jak słusznie zauważyłaś jakaś dobra duszyczka już zrobiła banerek dla jamnisi

Posted

jak najbardziej trzeba sprobowac cos innego jak ten tekt w 1 osobie chociazby, ale nie jestem za tym zeby nie wspomiec choc o przyjmowaniu lekow chociazby, ale nie tak drastycznie, ze do konca zycia coraz wieksze dawki,ze operacja itp. bo sama mariamc napisala,ze operacji nie bedzie... a zreszta kto wie co bedzie za pare lat tak naprawde
przeciez obecnie bierze mniejsze dawki niz na poczatku

Posted

beataczl napisał(a):
jak najbardziej trzeba sprobowac cos innego jak ten tekt w 1 osobie chociazby, ale nie jestem za tym zeby nie wspomiec choc o przyjmowaniu lekow chociazby, ale nie tak drastycznie, ze do konca zycia coraz wieksze dawki,ze operacja itp. bo sama mariamc napisala,ze operacji nie bedzie... a zreszta kto wie co bedzie za pare lat tak naprawde
przeciez obecnie bierze mniejsze dawki niz na poczatku

Rzeczywiście, trochę to trwa zbieranie pieniążków na Abusia. A widać gdzieś domek?? Ma zrobione allegro??
Nie wiem jak to możliwe, że takie cudo nikogo nie intersuje:shake: