Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beataczl napisał(a):
super, to wtedy w ksiazeczce pewnie jest ten wpis, albo na zaswiadczeniu... to juz jestesmy spokojne o Abisia :smile:

Jest w książeczce. Dodatkowo u nas w schronisku tez jest parwo, nie ma epidemi ale tego wirusa sie poprostu nie usunie z takich miejsc. Jesli Abis nie zachorowal u nas, w hoteliku nic mu nie bedzie :)

Posted

Danusiu trzymajcie sie tam...

some napisał(a):
niestety i nam sie nie udalo :( malo brakowalo... ageralion nie jest to dla nas dobra wiadomosc, wiesz o co chodzi... ale bedziemy walczyc

A taka mialam cichutka nadzieje :( No nic, moze przy natepnych wyborach sie uda...

Posted

U nas jeden wet miał troche surowicy. Pamietasz Ageralion? Dla tego boksia, który niestety nie przeżył. Ale nie wiem skad miał i czy ma jeszcze...

Posted

dla mnie to bardzo ważne :)
byłam przed chwilą nakarmić koty, te moje bezdomniaki. Ale dostały nie tylko jedzonko... :)
mój tato zrobił dla nich domek. Ale jaki! :) drewniany, ocieplany styropianem, dach na zawiasach żebym mogła otwierać, na klucz.. :) z poddaszem.. jest pokryty blachą i czymś jeszcze, więc nie będzie przeciekał. Wyłożyłam słomą górę i dół. Jest jeszcze taki mini przedsionek, do którego najpierw się wchodzi, potem na lewo jest otwór do domku, a w suficie kolejny otwór na poddasze/strych :):) Mam nadzieję, że spodoba im się.
A tak poza tym, to może ja przesadzam, ale jak zobaczyłam słomę, to strasznie zatęskniłam za wsią. Jeszcze trochę i się przeprowadzam. Albo ten śnieg, siedziałam tak przy tym domku z kotami i tylko podziwiałam. I kupiłam kolejne kartki na święta :) O Boże...

Posted

Estrella to Twój tata taka złota rączka jak mój brat, Też potrafi piękne rzeczy dłubać. Biedne to zwierzaki w te mrozy, aż mnie strzyka jak sobie myślę, że ja teraz doope grzeje a tam gdzieś tam pełno zmarzluchów na śniegu leży

Posted

Atomowka napisał(a):
Estrella to Twój tata taka złota rączka jak mój brat, Też potrafi piękne rzeczy dłubać. Biedne to zwierzaki w te mrozy, aż mnie strzyka jak sobie myślę, że ja teraz doope grzeje a tam gdzieś tam pełno zmarzluchów na śniegu leży

odwiedzam psiaczka kochanego, nadal brakuje deklaracji jak widzę:(:(:(:(:(