Atomowka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Eee tam jak dla mnie nic szczególnego te foty. Zdjęcia jak zdjęcia bez rewelacji:eviltong: Żartuje oczywiście! some pięknie wyglądałaś, cudo. REWELKA :lol::lol: a zdjęcia piękne Quote
Estrella Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Enigma79 napisał(a):O rany ... ale piękna suknia, welon, bukiet i oczywiście panna młoda. Aż się specjalnie zalogowałam, żeby to napisać. To w takim razie DUUUUUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA - jak to się zwykło mówić - na nowej drodze życia :) !!! Bardzo ładne zdjęcia.ja już się pozachwycałam w mailach, ale jeszcze raz napiszę, że suknia też mi się strasznie podoba, że some wyglądała super i że jej zazdroszczę takiego ślubu i męża i mogłabym tak oglądać i oglądać te zdjęcia, bo są naprawdę świetne. Jak z bajki! Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 no sukienka rzeczywiście przepiękna jak i cała reszta :) szczęścia życzę :) Quote
some Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dziękuje Cioteczki za zyczenia i cieple slowa :) zdjecia wyslalam estrelli tak jak obiecalam przed weselem... p.s. sukienka jest na sprzedaz, wiec jesli ktoras z Was jest zaineteresowana to zapraszam :lol: teraz musze zmykac, bo goscie wieczorem nadciagaja... Quote
Igiełka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ślicznie :lol: Some niech każdy dzień Waszego wspólnego życia będzie pełen radości i szczęścia :lol::lol: Quote
Estrella Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='some']p.s. sukienka jest na sprzedaz, wiec jesli ktoras z Was jest zaineteresowana to zapraszam :lol:no ciotki, to która najbliższa ślubu? :diabloti: Igiełko, ja chciałam Ci powiedzieć, żebyś się nie przejmowała ludźmi... wiesz którymi, a nie będę nic pisać na ich temat, bo jeszcze ktoś mnie dopadnie i zgłoszą mnie na CK :) tutaj zawsze jesteś i będziesz mile widziana i na moich przyszłych wątkach też. Przepraszam, wątku Abisia nie mogę nazwać swoim, bo to taki wspólny, nasz wszystkich :):) i mały off NEMO młody ok 1,5 roczny psiak skazany na schron Nemo na szanse pojechać do hoteliku w Przebieszczanach Koszt 350zl, a aktualnie ma tylko 3 stałe deklaracje, które razem dają 120zł, więc brakuje jeszcze 230zł http://www.dogomania.pl/threads/195899-NEMO-mlody-ok-1-5-roczny-psiak-skazany-na-schron-POMOZ!/page2 Quote
Kamila Proc Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 faktycznie piekna suknia i panna mloda Quote
Estrella Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 widzisz some, wszystkim się podobasz :loveu: Kamila, dzięki, że zajrzałaś :) Quote
Kamila Proc Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 nie ma problemu. tylko tyle moge na razie niestety Quote
Igiełka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Estrella bardzo się cieszę że mogłam poznać taką wspaniałą Osobę jak Ty :lol::lol: Jak będziesz miała kolejny swój wątek to wal śmiało pomogę. A póki co to będe zaglądać tutaj do Was i oczywiście do Abiego. :lol::lol: Quote
Estrella Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 No widzisz Igiełko, a ja strasznie się cieszę, że poznałam Ciebie i całą resztę cioteczek Abisia :):) Kamila dla mnie, dla nas podnoszenie wątku i sama obecność też jest ważna, kiedy napiszesz choćby "hop" to daje to taką świadomość, że nie jesteś sama po prostu. Quote
Atomowka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciotki ( Estrella, Igiełka) a gdzie wy się poznałyście ? Quote
Livka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzień Dobry :) Pozdrowienia dla Abusia i wszystkich cioteczek :) Abi, gdzie ten twój domek , co ? Quote
Estrella Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Livka napisał(a):Dzień Dobry :) Pozdrowienia dla Abusia i wszystkich cioteczek :) Abi, gdzie ten twój domek , co ?O, ktoś tu sobie przypomniał o Abisiu :):) Atomówka, ja Igiełke pamiętam z innych wątków, chyba Greven. Na jednym zwróciłam się do Igiełki, że fajnie jest mieć taką Igiełkę na wątku, zawsze pamięta o wszystkich psiakach :) Jakoś tak. Ale to była krótka rozmowa. A na ten wątek chyba ktoś Cie Igiełko zaprosił, nie? No a jak jest już się na jednym wątku, to wiadomo... rozmowa praktycznie sama się zaczyna i bardo się cieszę, że mogłam bliżej poznać Igiełkę, bo jest/eś naprawdę miła, uprzejma, sympatyczna i na dodatek z poczuciem humoru :) Quote
Atomowka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mariamc proszę o informację na temat Abiego, czy wszystko w porządku u niego? Quote
agnieszka32 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Atomowka napisał(a):Mariamc proszę o informację na temat Abiego, czy wszystko w porządku u niego? Mariamc startuje w wyborach do rady gminy, więc jak już będzie po tym całym zamieszaniu, to z pewnością napisze parę słów ;) Quote
some Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mariomc powodzenia!!!! moj chlop tez startuje ;) Quote
Kamila Proc Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 o rany, to dogomania moze miec naprawde mocne wsparcie w samorzadach Quote
beataczl Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 powodzenia wszystkim startujacym dogomaniakom ,mariamc szybkiego powrotu do zdrowia ( ja tez z grypa) fakt. dostaniemy po niedzieli/ wtorek bodajze.... Quote
agnieszka32 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mariamc jest już radną, startuje do kolejnej kadencji :) Trzymam mocno kciuki - to dzięki niej, jej pracy, staraniom istnieje to wspaniałe schronisko w Szczecinku ;) Quote
Recommended Posts