Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eee tam jak dla mnie nic szczególnego te foty. Zdjęcia jak zdjęcia bez rewelacji:eviltong:
Żartuje oczywiście! some pięknie wyglądałaś, cudo. REWELKA :lol::lol:
a zdjęcia piękne

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enigma79 napisał(a):
O rany ... ale piękna suknia, welon, bukiet i oczywiście panna młoda. Aż się specjalnie zalogowałam, żeby to napisać. To w takim razie DUUUUUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA - jak to się zwykło mówić - na nowej drodze życia :) !!! Bardzo ładne zdjęcia.
ja już się pozachwycałam w mailach, ale jeszcze raz napiszę, że suknia też mi się strasznie podoba, że some wyglądała super i że jej zazdroszczę takiego ślubu i męża i mogłabym tak oglądać i oglądać te zdjęcia, bo są naprawdę świetne. Jak z bajki!

Posted

dziękuje Cioteczki za zyczenia i cieple slowa :) zdjecia wyslalam estrelli tak jak obiecalam przed weselem... p.s. sukienka jest na sprzedaz, wiec jesli ktoras z Was jest zaineteresowana to zapraszam :lol: teraz musze zmykac, bo goscie wieczorem nadciagaja...

Posted

[quote name='some']p.s. sukienka jest na sprzedaz, wiec jesli ktoras z Was jest zaineteresowana to zapraszam :lol:no ciotki, to która najbliższa ślubu? :diabloti:

Igiełko, ja chciałam Ci powiedzieć, żebyś się nie przejmowała ludźmi... wiesz którymi, a nie będę nic pisać na ich temat, bo jeszcze ktoś mnie dopadnie i zgłoszą mnie na CK :) tutaj zawsze jesteś i będziesz mile widziana i na moich przyszłych wątkach też. Przepraszam, wątku Abisia nie mogę nazwać swoim, bo to taki wspólny, nasz wszystkich :):)

i mały off
NEMO młody ok 1,5 roczny psiak skazany na schron

Nemo na szanse pojechać do hoteliku w Przebieszczanach
Koszt 350zl
, a aktualnie ma tylko 3 stałe deklaracje, które razem dają 120zł, więc brakuje jeszcze 230
http://www.dogomania.pl/threads/195899-NEMO-mlody-ok-1-5-roczny-psiak-skazany-na-schron-POMOZ!/page2

Posted

Estrella bardzo się cieszę że mogłam poznać taką wspaniałą Osobę jak Ty :lol::lol:
Jak będziesz miała kolejny swój wątek to wal śmiało pomogę. A póki co to będe zaglądać tutaj do Was i oczywiście do Abiego. :lol::lol:

Posted

No widzisz Igiełko, a ja strasznie się cieszę, że poznałam Ciebie i całą resztę cioteczek Abisia :):)
Kamila dla mnie, dla nas podnoszenie wątku i sama obecność też jest ważna, kiedy napiszesz choćby "hop" to daje to taką świadomość, że nie jesteś sama po prostu.

Posted

Livka napisał(a):
Dzień Dobry :)

Pozdrowienia dla Abusia i wszystkich cioteczek :)

Abi, gdzie ten twój domek , co ?
O, ktoś tu sobie przypomniał o Abisiu :):)

Atomówka, ja Igiełke pamiętam z innych wątków, chyba Greven. Na jednym zwróciłam się do Igiełki, że fajnie jest mieć taką Igiełkę na wątku, zawsze pamięta o wszystkich psiakach :) Jakoś tak. Ale to była krótka rozmowa. A na ten wątek chyba ktoś Cie Igiełko zaprosił, nie? No a jak jest już się na jednym wątku, to wiadomo... rozmowa praktycznie sama się zaczyna i bardo się cieszę, że mogłam bliżej poznać Igiełkę, bo jest/eś naprawdę miła, uprzejma, sympatyczna i na dodatek z poczuciem humoru :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Mariamc proszę o informację na temat Abiego, czy wszystko w porządku u niego?

Mariamc startuje w wyborach do rady gminy, więc jak już będzie po tym całym zamieszaniu, to z pewnością napisze parę słów ;)