Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to piękne... i strasznie wzruszające. Ja też gratuluję :) A Telka prześliczna
Beatko, zrób mi proszę swoje rozliczenie, żebym wiedziała skąd Ci tyle wyszło, bo różnica jest duża

Posted

Atomowka : piękny tekst, szczery i wzruszający (oczy mi się spociły). Życzę Tobie, aby Małpka była z Tobą jak najdłużej i aby nie cierpiała. Moja Eni była ze mną przez 15 lat... jedyne, co jest w stanie "pocieszyć" po stracie takiego kochanego przyjaciela, to to, że miał kochającą pańcię, ciepły dom... wszystkiego dobrego !

Posted

[quote name='Estrella']ale to piękne... i strasznie wzruszające. Ja też gratuluję :) A Telka prześliczna
Beatko, zrób mi proszę swoje rozliczenie, żebym wiedziała skąd Ci tyle wyszło, bo różnica jest duża

dolaczam sie do gratulacji! :smile:

Estrella - dodaj wszystkie wplaty ( wyszlo 1498 zł.) i odejmij od nich 470 zł ( 2x200 hotel, 70 transport) i zostanie ta kwota ktora napisalam czyli 1018 zł. ;)

Posted

[quote name='beataczl']Estrella - dodaj wszystkie wplaty ( wyszlo 1498 zł.) i odejmij od nich 470 zł ( 2x200 hotel, 70 transport) i zostanie ta kwota ktora napisalam czyli 1018 zł. ;)mi ciągle wychodzi 1163zł a odjąć trzeba 322,50zł (70zł transport + 140zł lipiec-sierpień i 112,50zł sierpień-wrzesień -->zapomniałaś o stałych deklaracjach)

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Abiś czuje się świetnie.
)d 01.11. zmiejszamy o połowę dawkę carprodylu i vetmedinu , aby został tylko na suplementach stawowych.
Niestety jego dobra samopoczucie sprawiło ,że zaczął dręczyć Lalę.
Stąd jego szrama nad okiem , laska w końcu nie wytrzymała.
Teraz jest spokój , ale muszę myśleć nad ich rozdzieleniem.

Posted

mariomc dziękujemy za fotki :) nasz pychol rozesmiany :) w naszym Abisiu prawdziwy mężczyzna się odezwał :diabloti: tak się zastanawiałam skąd ta szrama...

Posted

oj Abiś zaczyna psocić :)
[quote name='mariamc']Abiś czuje się świetnie.
)d 01.11. zmiejszamy o połowę dawkę carprodylu i vetmedinu , aby został tylko na suplementach stawowych.to super, trzymam kciuki za zdrówko Abisia :)

Teraz jest spokój , ale muszę myśleć nad ich rozdzieleniem.
szkoda, ale jak mus to mus.. ;)

Posted

Ciotka u mnie wszystko w porządku teraz Rudosława szaleje na dywanie, siłuje się z zabawkami :evil_lol:
a co u Ciebie? :lol:
Ja myślę że gdzieś jest napewno człowiek, który czeka na takiego wspaniałego psiaka jak Abi.
I kilka razy już się przekonałam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wszyscy czekamy na ten jedyny domek już troszkę czasu minęło ale trzymam mocno kciuki i mam nadzieję że przyjdzie taki dzień i będziemy oglądać Abiego szczęśliwego na kanapie razem z rodziną.
To jest wyjątkowy psiak, pięknie się uśmiecha, całym soba pokazuje radość. Myślę że jeszcze nie nadszedł ten czas i dlatego tel nie dzwoni. :lol:

Posted

[quote name='Igiełka']Ciotka u mnie wszystko w porządku teraz Rudosława szaleje na dywanie, siłuje się z zabawkami :evil_lol:
a co u Ciebie? :lol:cieszę się, u mnie też ok, dziękuje :) moja psina śpi, kot też i maluszek też :) zdjęć jeszcze nie dostałam, chyba muszę przypomnieć koleżance..
ale maluszek, mówię na niego Lucek już całkiem odzyskał siły, gania moją ponad roczną kotkę, która niby chciałaby się z nim zaprzyjaźnić, ale chyba potrzebuje jeszcze troszkę czasu.

Ja myślę że gdzieś jest napewno człowiek, który czeka na takiego wspaniałego psiaka jak Abi.
mam nadzieję

Posted

Ja też wiem, że Abi trafi w końcu na swojego ludzia ale z drugiej strony cały czas się zastanawiam czy w ogłoszeniu nie za bardzo podkreślamy niepełnosprawność Abisia

Posted

Moim zdaniem nie da się już bardziej tego złagodzić, w tekście jest napisane tak jak jest naprawdę.. chyba pozostaje nam tylko czekać i jak najwięcej ogłaszać Abiego - czekam aż Jenny19 znowu wystartuje ze swoim bazarkiem :)

Aresek dzięki, że zaglądasz :)