Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atomowka']Słuchajcie na ile msc jeszcze starczy tych jednorazowych wpłat?
Czy mariamc już zdrowa? Ktoś wie? Chciałabym wieści i jakieś fotki Abiego[/QUOTE]

Tak, jest zdrowa, ale nie bardzo ma teraz czas na dogo, gdyż przeprowadzała likwidację pseudohodowli i trafiło do niej 11 owczarków niemieckich, w tym kilka szczeniaków, wszystkie chore i masakrycznie wychudzone :(
Jutro do niej zadzwonię i zapytam, co z Abim ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']Byłabym wdzięczna na info.
Wiem,że każdy jest zajęty i mało czasu ma ale jednak chciałabym wiedzieć co u psa.

Na stronie schroniska w Szczecinku są podane numery kontaktowe, do mariamc również.
http://szczecinek.schronisko.net/kontakt.html
094 711-01-00
W pilnych sprawach
519-102-889 / 885-574-260 Kierownik- M.Danuta Kadela
795-100-906 Zastępca- Arkadiusz Tryszak

Pamiętajmy, że mariamc jest kierowniczką schroniska, ma pod opieką ponad 100 psów i kilkadziesiąt kotów, nie prowadzi tylko hoteliku ;) Gdyby cokolwiek złego działo się z Abim, z pewnością byście o tym wiedziały...

Posted

Dziewczyny , na usprawiedliwienie link do artykułu o moich donkach z interwencji.
Nie mam nawet czasu , aby założyć im watek.

http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101006/REGION/110848707

U Abiśka różnie , trochę zaczęło szwankować mu serducho.
Dostaje Prilactone 40mg , na stawy Carprodyl 100mg.
Na szczęście wszystkie leki są od Agaga 21 .
Zdjęcie stawów zrobione.
W sobotę będzie u mnie Ania z Poznania i Agaga 21, zabiorą zdjecia do Śremu , do dr Ciborowskiego.

Jutro zrobię nowe zdjęcia.Dzisiaj mi uciekł na duży wybieg i wytarzał się z gównie.

Posted

[quote name='Atomowka']Słuchajcie na ile msc jeszcze starczy tych jednorazowych wpłat?ciężko powiedzieć, bo nie zapłaciłyśmy jeszcze za kastracje i za weta.
[quote name='mariamc']Na szczęście wszystkie leki są od Agaga 21 .No ładnie i my nic o tym nie wiedziałyśmy ? Lecę pisać pw do cioteczki :loveu:

Zdjęcie stawów zrobione.
W sobotę będzie u mnie Ania z Poznania i Agaga 21, zabiorą zdjecia do Śremu , do dr Ciborowskiego.
super, dzięki :loveu:
U Abiśka różnie , trochę zaczęło szwankować mu serducho.
bidulek, nie pomyślałabym, że będzie aż tak chorował :-(
brak mi słów :shake:

Posted

Mariamc dziękuje za wpis :)
Co z serduchem dokładnie się dzieje?
I Abi do Ciebie- nie uciekaj ciotce i nie tarzaj się z g..ach bo stracisz fanclub:eviltong:

Posted

petycje już dawno podpisałam.. ale dopiero teraz w Faktach zobaczyłam reportaż o tym schronie... szok , pozabijać tych sk....... i tą panię kierowniczkę. oglądałyscie może? z Abisiowym serduchem na pewno będzie dobrze. musi być. Cioteczki a jak wygląda odzew na ogłoszenia? dzwoni ktoś w ogóle?

Posted

Ja oglądałam. Dziś było właśnie z TV. Masakra, A ten chudziutki psia, żebra mu prześwitywały spod skóry. Tragedia

Dziewczyny zapraszam do mojego kolejnego "podopiecznego" zajrzyjcie może jakiś pomożecie. Mam nadzieje,że uda mu się tak jak Pedrowi

http://www.dogomania.pl/threads/194193-M%C5%82ody-Lampo-mix-ONka-Kolejna-ofiara-ludzkiej-bezmy%C5%9Blno%C5%9Bci!-Szukamy-cudownego-DS?p=15512733#post15512733