Atomowka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Some będzie dobrze, myśl pozytywnie. A Muszek idzie do jednego domu z Aventią? Quote
some Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kurcze myslalam ze mnie pocieszycie, ze dla psow to wkoncu nie ejst az taki straszny dramat :( no wlasnie nie- ida do dwoch oddzielnych domow.. Quote
furciaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 some napisał(a):kurcze myslalam ze mnie pocieszycie, ze dla psow to wkoncu nie ejst az taki straszny dramat :( no wlasnie nie- ida do dwoch oddzielnych domow.. Zazwyczaj psiaki dobrze znosza takie rzeczy, bardziej wlasciciel przezywa jak pies ;) Bedzie dobrze, nie ma co sie martwic niepotrzebnie. Quote
beataczl Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no, ja to co napisalam, to tez sie wczulam jako wlasciciel bardziej sunia jak piszesz to juz przerabiala- wiec nie bedzie zle, a Muszek to jeszcze dzieciak tu zakreci tam zakreci i zapomni, a jaka bedzie radosc jak wrocisz! Quote
some Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no właśnie - ja chyba bede bardziej to przezywac ;) Quote
Estrella Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Estrella napisał(a):cześć some :):)hm. no to mnie załatwiłaś :evil_lol: wcześniej deklarowałaś 10zł miesięcznie i tak poszło za lipiec i sierpień. za wrzesień o październik masz już zapłacone - po 10zł. To co ja mam niby teraz zrobić ? :diabloti: Abi masz uściski od kasiek252 z miau :) :) Quote
beataczl Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Estrella napisał(a):Abi masz uściski od kasiek252 z miau :) :) kasiek252 jest tez zalogowana na dogo - taki sam nick widzialam ;) Quote
Estrella Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 może i jest też na dogo, ale na miau jest jedyną osobą :( która zagląda do Abiego :) i kontaktuje się ze mną przez miau. Quote
coronaaj Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 coronaaj napisał(a):Podaj swoje dane na pw bo nie moge zrobic przelewu... Poprosze to konto z danymi, bedzie przelew z polskiego mojego banku Pekao sa do Twojego polskiego? Potrzebuje dane nazwisko, imie i adres plus konto. Quote
furciaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 coronaaj napisał(a):Poprosze to konto z danymi, bedzie przelew z polskiego mojego banku Pekao sa do Twojego polskiego? Potrzebuje dane nazwisko, imie i adres plus konto. Pisze PW:) Quote
blacky. Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Abiś, kochany wybacz ciotce że mnie tutaj tak długo nie było. Laptop mi szwankuje... Coś nowego, u przystojniaka ? :loveu: Quote
Estrella Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Pysioo napisał(a):Co u psinki?hmm, zostawmy to pytanie na wierzchu, może mariamc akurat zajrzy i coooś napisze :) :) Quote
mariamc Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jestem . Abi miał robione nowe zdjęcia , wyślę je do Śremu, do dr Ciborowskiego. w przyszłym tygodniu, bo ten mam zajęty. Został też od razu odjajczony. Zniósł zabieg b. dobrze. Jutro zdjęcia wydmuszki. Quote
Estrella Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='mariamc']Został też od razu odjajczony. Zniósł zabieg b. dobrze. Jutro zdjęcia wydmuszki.aaaale wiadomości no :evil_lol: Biedny troszkę, ale i tak się cieszę :diabloti: jaki był koszt zabiegu ? Udało się wynegocjować stówkę ? Abi miał robione nowe zdjęcia , wyślę je do Śremu, do dr Ciborowskiego. w przyszłym tygodniu, bo ten mam zajęty.trzymajmy więc kciuki ciotki, żeby było lepiej. mariamc, DZIĘKI Quote
Atomowka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja wiem, że będzie lepiej ale na wszelki wypadek kciuki zaciśnięte. No właśnie jaki był koszt ciachania chłopaczka? Quote
Estrella Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 furciaczek napisał(a):Doszlo 20zl od Katarzyny S :)super, to za wrzesień chyba, zaraz sprawdzę. Quote
Estrella Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Za wrzesień. Ciebie fur też już wpisałam Quote
beataczl Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dzien dobry Abis i Cioteczki :smile: Quote
furciaczek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Estrella napisał(a):Za wrzesień. Ciebie fur też już wpisałam Tak, wpisuj mnie na bierzaco :) Quote
beataczl Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cioteczki zajete , ganiaja po dogo ratuja inne bidy ...:-( a Abis bezpieczny Estrella juz planuje zakup ogloszen dla Abisia z tego co wiem :loveu: Quote
coronaaj Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 beataczl napisał(a):Cioteczki zajete , ganiaja po dogo ratuja inne bidy ...:-( a Abis bezpieczny Estrella juz planuje zakup ogloszen dla Abisia z tego co wiem :loveu: Masz racje , ratujemy inne bidule i ledwo zyje... Nareszcie dzisiaj wplacilam 85zl na Abisia...przelew poszedl bez problemu...przepraszam za zwoke...dajcie znac czy doszlo. Quote
Recommended Posts