Atomowka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Estrella jak udoskonalisz tekst to go wrzuć i najlepiej jeszcze na 1-szą stronę go wrzucić, bo tu tyle stron a za parę dni zapomnimy gdzie on jest, tak będzie zawsze pod ręką. Abi ma tak jak moja sucz, jedzie na prochach przeciwbólowych bo lekarze nie mogą ustalić czy operacja w ogóle tu pomoże i czy jest sens jej robienia Quote
some Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 hej Ciotki. nie chce nawet dopuszczać myśli ze operacja miałaby Abiemu nie pomóc.. :( czy są jakieś propozycje odnośnie pieniędzy z puszki? mogę je trzymać nie ma problemu- tylko jeśli wyjdzie coś pilnego a ja wtedy będę akurat na urlopie? chyba ze ktoś w takiej sytuacji założy za mnie a ja wtedy oddam jak wrócę. p.s. Muszek jest słodki rozrabiaka- nie rozumie że inne pieski w szczególności starsze większość dnia lubią spędzac na słodkim lenistwie ;) także Avenusia chodzi i marudzi no i czasem klapnie mu zebami nad mordką. Ale tak to nie narzekamy. chociaż nasze życie teraz troszke się zmieniło ;) Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Some no to możemy się tak umówic, ze jak Ciebie nie będzie a wypadnie coś nagłego to ja założę kasę a później mi oddasz. Mam nadzieje, że nic takiego się nie zdarzy :) ale trzeba mieć plan B Wiem,że to wątek Abiego ale może wrzuciłabyś jakiś fotki Muszka? Pewnie zmężniał :eviltong: Quote
Igiełka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witajcie Abiś i Cioteczki :loveu: Abiś wszystko będzie dobrze piesku. :lol: Też chcę zobaczyć zdjęcia Muszka napewno psi chłopak się zmienił i wypiękniał. :lol::eviltong: Quote
some Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ok- to tak się umówmy. a pewnie że wrzucę mam pare fajnych na komórce. znaczy inaczej.. przeciez ja nie umiem wrzucac tu zdjęc.... Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Możesz mi przesłać mmsem, masz do mnie nr telefonu? Quote
some Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a nie mam :) ale chętnie prześle jakies zdjęcia sama ocenisz które i wrzucisz :) tyle, że to diabeł wcielony i ciezko mu zrobic ladne zdjecie z bliska bez poruszania. mam takie albo jak spią albo jak walcza Quote
some Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ok, poszły trzy :) mozesz wrzucic wszytskie jesli Ci sie uda. osttanie mało wyrazne ale smieszne Quote
Igiełka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Hihi Some była prawdziwa pobudka :evil_lol: Cioteczkę psiaki pilnowały by oczu ponownie nie zamknęła i nie zasnęła :evil_lol: Piękne psiaki a fotki śmieszne. :lol: Quote
Estrella Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Cześć wszystkim. Muszek bardzo ładny. Abi - nie dla aktywnych. Łagodny, przyjazny około 5 letni Biały Miś szuka domu. Abi to pies ideał, wpatrzony w człowieka. W każdym widzi przyjaciela. Życie Go nie oszczędzało, bo gdyby było inaczej, nie trafiłby tu, gdzie jest. Jednak nadal ufa i czeka, na tego jedynego Pana, aby pokochać całym psim sercem. Abi, to przyjaciel na dobre i na złe. Nie zdradzi, nie oszuka, będzie wierny jak przy przysłowiowy pies. Abi trafił do schroniska po wypadu, cały poraniony. Rany się pięknie zagoiły ale zdjęcie RTG wykazało uszkodzenie miednicy. Z wiekiem, Abi będzie musiał przyjmować coraz więcej środków przeciwbólowych albo zostać operowany. Daj Abiemu dom, taki "ciepły", prawdziwy aby poczuł się kochany, do końca swoich dni. Pies nie zostanie wydany na łańcuch, a przed adopcją zostanie wykastrowany. Osoba zainteresowana adopcją musi wyrazić zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej oraz na wizyty przed i po adopcyjne. To chyba tyle, nic więcej dodawać nie trzeba.. co myślicie ? Jutro zacznę ogłaszać Abiego, bo dzisiaj już nie dam rady... Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Spoko tekst, ruszamy z ogłoszeniami wobec tego i niech w końcu Abi spada do domu. Quote
Igiełka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobry Wieczór Abiś i Cioteczki :lol::lol: Ale tutaj cichutko dzisiaj Ciotki zapracowane i pewnie mocno zmęczone że nawet nie zajrzały. :roll: Estrella fajny tekst. :lol: Quote
Estrella Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dla Abiego zawsze znajdę czas i już byłam, tylko nic nie pisałam... a tekst jest mariamc, ja tylko dodałam końcówkę :) Quote
some Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Przelałam pieniadze dla Abisia za wrzesień i październik. Quote
Estrella Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 zapisałam Ciotki chodźcie teraz do mnie, hopajcie czasem proooszę :modla: http://www.dogomania.pl/threads/192533-PILNE-*-roczny-pinczer-Toffik-*-DT-DS-na-CITO-*-S%C5%82upsk?p=15349014#post15349014 Quote
furciaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 some napisał(a):Przelałam pieniadze dla Abisia za wrzesień i październik. Dziekuje serdecznie, pieniazki doszly :) Quote
Estrella Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 for, doszła jakaś wpłata od coronaaaj ? hotelik już zapłacony ? Bo nie wiem, czy mogę zapisać w rozliczeniach. Quote
furciaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Estrella napisał(a):for, doszła jakaś wpłata od coronaaaj ? hotelik już zapłacony ? Bo nie wiem, czy mogę zapisać w rozliczeniach. Juz Ci mowie czy doszla, chwilunia. Przelewik poszedl dzisiaj :) Poproscie mariemc o potwierdzonko jak dojdzie. Quote
furciaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Niema od coronaaaj , ale moze nie podala nika lub imienia psiaka? Najlepiej gdybym miala imie i nazwisko osoby wplacajacej. Quote
beataczl Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Witajcie Cioteczki i Abis ...:smile: Quote
wawer Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Sorry za offa, ale pilna sprawa. Witam na wątku z prośbą do Cioteczek z okolic Słupska. Beataczl - znasz wątek Maksia z hoteliku Sylwiaso, może inne cioteczki. Jest szansa dla Maksia, ale potrzebna wizyta przedadopcyjna w Słupsku. Może pomożecie? http://www.dogomania.pl/threads/1920...-20.-września http://www.dogomania.pl/threads/192508 http://www.dogomania.pl/threads/192513 http://www.dogomania.pl/threads/192519 http://www.dogomania.pl/threads/192522 Quote
Recommended Posts