LAZY Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Fiuuu....odpadłam...nie nadążam za Wami ;) No to tylko hop! Quote
some Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 hejka. niestety grypa żołądkowa mnie dopadła i byłam nieżywa... ale postaram się wszystko nadrobić. Quote
agnieszka32 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 some napisał(a):hejka. niestety grypa żołądkowa mnie dopadła i byłam nieżywa... ale postaram się wszystko nadrobić. Bidulka :( A nadrobienie zajmie Ci cały dzień :diabloti::evil_lol: Quote
some Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 no właśnie a w pracy też nie jest lżej. napiszę tutaj: jest szansa na odnalezienie Telki!!! zadzwoniła paniw czwartek z kwiaciarni przy Unii Lubelskiej że dopiero teraz zobaczyła ogłoszenie! i że ponoć moja Telka całe wakacje tam spędziła!! że przychodziła do jej amstafa, osttani raz była w środę i już do teraz jej nie było :( mama zawiozla tej pani zdjęcia Telki kolorowe i wszystko sie ponoc zgadza!! muis byc dokarmiana bo ponoc nie wygląda źle. musiał ją ktoś przygarnąć. Quote
agnieszka32 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 some napisał(a):no właśnie a w pracy też nie jest lżej. napiszę tutaj: jest szansa na odnalezienie Telki!!! zadzwoniła paniw czwartek z kwiaciarni przy Unii Lubelskiej że dopiero teraz zobaczyła ogłoszenie! i że ponoć moja Telka całe wakacje tam spędziła!! że przychodziła do jej amstafa, osttani raz była w środę i już do teraz jej nie było :( mama zawiozla tej pani zdjęcia Telki kolorowe i wszystko sie ponoc zgadza!! muis byc dokarmiana bo ponoc nie wygląda źle. musiał ją ktoś przygarnąć. O matko!!!!!! Aż mi ciarki przeszły po plecach. Ola, no nie mogę - byłoby cudownie!!!!! Quote
some Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 pojadę dziś tam po pracy, popatrzę podpytam. może uda się cos ustalic. oby znowu przyszła do tej pani Quote
Estrella Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cześć Abi, cześć ciotki :) ja też trzymam kciuki za Telke :kciuki: Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Co tu dziś tak cichutko?? Gdzie ciotki polazły wszystkie? Some trzymam kciuki, to musi być ona:kciuki::kciuki: Dziewczyny która zrobi banerek dla suni TTB? Ja jestem beztalencie w tym temacie:oops: Tu jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/191416-AST-z-cieczk%C4%85-na-festynie-pod-ko%C5%9Bcio%C5%82em-w-chotomowie-zbiorka-na-sterylke Quote
furciaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Some daj znac czy udalo sie czegos konkretnego dowiedziec... Quote
Estrella Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 ja ciągle jestem u Abiego, zrobiłam na szybko 2 banerki dla Mozi i lecę je wkleić :) Atomowka zaproś nas do Twojego imiennego bazarku dla tych szczylków :multi: Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mówisz i masz kochana Oto bazarek imienny dla szczeniorów, które nie mają nic zupełnie nic! Ciotki to fantastyczna okazja, żeby zostać chrzestną za jedyne 10 zł :) ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/threads/191922-Nadaj-imi%C4%99-szczeniakowi-wybierz-sobie-chrze%C5%9Bniaka.-Do-7-wrze%C5%9Bnia Quote
Estrella Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 świetna reklama, brawo :klacz::multi::multi: Quote
LAZY Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Some i jak tam poszukiwania suni??? Udało Ci się coś wczoraj ustalić? Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 LAZY napisał(a):Some i jak tam poszukiwania suni??? Udało Ci się coś wczoraj ustalić? No właśnie, też siedzę jak na szpilkach... Ola pewnie teraz jest w pracy. Quote
some Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 w pracy w pracy.... masakra ile roboty. ustaliłam wczoraj jedno: sunia była widziana znowu w sobotę ale ta pani nie miała telefonu przy sobie ale trochę ją śledziła. wydaje jej się że piesek przebywa na takim ogrodku na Ostrawickiej. 17 z zegarkiem w ręku zamykam biuro i tam pędzę. Quote
Igiełka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dzień Dobry Abi i Cioteczki przy tym pochmurnym dniu :loveu: Some trzymam kciuki żeby malutka się znalazła i też czekam na wieści. :lol: Quote
kamilqax95x Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.ptroa.co.il/petition/[/FONT] Quote
Estrella Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 kamilqax95x napisał(a):[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.ptroa.co.il/petition/[/FONT]już jakiś czas temu podpisywałam tą petycje, ciotki, która jeszcze tego nie zrobiła niech teraz podpisze. Quote
kamilqax95x Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ale jak można obrywać psa ze skóry jak on jeszcze żyje :( :( :( tz umiera w meczarniach :(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Igiełka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Okrucieństwo..........psie cierpienie i dramat :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts