Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

some napisał(a):
hejka. niestety grypa żołądkowa mnie dopadła i byłam nieżywa... ale postaram się wszystko nadrobić.

Bidulka :(
A nadrobienie zajmie Ci cały dzień :diabloti::evil_lol:

Posted

no właśnie a w pracy też nie jest lżej. napiszę tutaj: jest szansa na odnalezienie Telki!!! zadzwoniła paniw czwartek z kwiaciarni przy Unii Lubelskiej że dopiero teraz zobaczyła ogłoszenie! i że ponoć moja Telka całe wakacje tam spędziła!! że przychodziła do jej amstafa, osttani raz była w środę i już do teraz jej nie było :( mama zawiozla tej pani zdjęcia Telki kolorowe i wszystko sie ponoc zgadza!! muis byc dokarmiana bo ponoc nie wygląda źle. musiał ją ktoś przygarnąć.

Posted

some napisał(a):
no właśnie a w pracy też nie jest lżej. napiszę tutaj: jest szansa na odnalezienie Telki!!! zadzwoniła paniw czwartek z kwiaciarni przy Unii Lubelskiej że dopiero teraz zobaczyła ogłoszenie! i że ponoć moja Telka całe wakacje tam spędziła!! że przychodziła do jej amstafa, osttani raz była w środę i już do teraz jej nie było :( mama zawiozla tej pani zdjęcia Telki kolorowe i wszystko sie ponoc zgadza!! muis byc dokarmiana bo ponoc nie wygląda źle. musiał ją ktoś przygarnąć.

O matko!!!!!! Aż mi ciarki przeszły po plecach. Ola, no nie mogę - byłoby cudownie!!!!!

Posted

w pracy w pracy.... masakra ile roboty. ustaliłam wczoraj jedno: sunia była widziana znowu w sobotę ale ta pani nie miała telefonu przy sobie ale trochę ją śledziła. wydaje jej się że piesek przebywa na takim ogrodku na Ostrawickiej. 17 z zegarkiem w ręku zamykam biuro i tam pędzę.