Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tą zagadkę usłyszałam w jakimś filmie i tak mi się przypomniała :lol:
powiem Wam coś, ale nie mówcie Igiełce - odpowiedź na jej zagadkę "armatka i 2 kółka" znalazłam w.... internecie :diabloti:

wrocilam z pola :evil_lol:
hahaa :evil_lol:

a kasiek252 z miau poprosiła mnie o podesłanie na maila plakatu, czyli Abi będzie miał jeszcze więcej ogłoszeń :multi::multi::multi:

Posted

no ładnie.... ja kołderkę to już od 8 mam złożoną ;) a wczoraj miałam porządną akcję w domu. Muszek pokazuje różki... chyba musze Dianę do mnie zaprosić bo mały zaczyna szaleć. wczoraj rzucił się na Avenusię bo zbliżyła się do zakopanej przez niego kości na ok 3 metry :( no i w ogole wszystko zakopuje- bułki, jednego chrupka no a wczoraj swoja kość, a Aventi zabrał jej kostkę i obrabiał !

Posted

Moze to zakopywanie to taki objaw tego, ze się błąkał i pewno był nie raz głodny...?

Ja nie wiem jak to zrobiłam, ze nie zanotowałam, ze some jest ze Szczecina...hihihi...gapa.

No i jeszcze coś: PAPLE!!!;)

Posted

Moja suka kiedyś chowała jedzenie po wszystkich kątach... Ale to dlatego, że był z nami jeszcze nasz doberman

• A kiedy zbliżał się do jej kryjówki, to warczała na niego, ale to tylko kudłaty jamnik...:diabloti: za to doberman 0 agresji.
    some napisał(a):
    chyba musze Dianę do mnie zaprosić
    trzymam kciuki za przyszłą wizytę, żeby Muszek się poprawił :)
    Igiełka napisał(a):
    Mam dla Was zadanie-15 pompek na rozgrzewkę :evil_lol::evil_lol:
    :mdleje:
    LAZY napisał(a):
    Ja nie wiem jak to zrobiłam, ze nie zanotowałam, ze some jest ze Szczecina...hihihi...gapa.
    haha :evil_lol: