Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka no co Ty jaka starość- młoda Pannica z Ciebie.
Przy lasce nie chodzisz, dziadka łokciem nie trącasz,
marudzić nie umiesz a taka bywa starość bez końca.
Głowa do góry, oczy przetrzyj z niewyspania
i od razu zobaczysz dwa psiaki wtulone.
:lol::lol:

Posted

Eee.......ale cisza- Wszyscy śpią.
Wiem zawołam głośno Hop-Hop jest tu Kto. :evil_lol::evil_lol:

Aaa już zapadli w sen-dobrze że nie w zimowy już póżniej Ciotki będą. :lol:

Posted

Abi jak się masz ? :loveu:
Cioteczki wstawać - cisza tu jak makiem zasiał, wszystko śpi :evil_lol:

Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń, jakieś telefony z zapytaniem ?
A allegro jeszcze jest czy już wygasło ?

Posted

Patrzcie jakiego maila dostałam.... :razz:

Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki!Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych).
Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków!
Czekamy do końca sierpnia!

Posted

Ciotki jakoś dziwnie się czuje jak tak cicho jesteście. Hop hop gdzie jesteście?
Ej fajny mail, a może byśmy wysłały Abiego? Przecież to urodzony model:loveu:

Posted

Atomowka napisał(a):
Ej fajny mail, a może byśmy wysłały Abiego? Przecież to urodzony model:loveu:
Też o tym myślałam, dlatego wstawiłam tego maila :) Ale opiekunem jest Beatka, a Abi mieszka w hotelu. To może być mały kłopot. Napiszę do nich maila, może mi odpiszą...

Posted

na zdjęciu jest Muszek i moja labradorka- Aventia. zdjęcie niewyraźne ale postaram się zrobić lepsze. spią jak dwa aniołki ale żebyście je zobaczyły w akcji- Aventia nie umie sobie poradzić z nowym domownikiem. to szczeniak który chce sie jeszcze bawić a ona naaaagle zorbiła się bardzo stonowana i mało chętna do zabawy. no i w 80% czasu ciągle na niego warczy.

Posted

W takim razie czekamy na więcej zdjęć, a może jakiś filmik... :diabloti:
some! Mam dla Ciebie zagadkę. Uwaga...
Pytanie - ślub --> życzenia --> poczta
:lol:

A czy taka sesja fot. nie byłaby dla Abiego zbyt stresująca ?

Posted

ejjjj, nic o tym nie wiem!!! Wy spryciule!!! wzielyscie adres z przelewu?:) tylko mam nadzieję , że nie widniała jeszzce ulica Ledóchowskiego w Szczecinie? jakieś 2 meisiące temu zmieniłam dane w banku na Sosnową. tyle że tam mieszkają rodzice ale nic mi o tym nie powiedzieli że coś do mnie przyszło!!! o matko dziękuję Ciotki!! naprawdę nie spodziewałam się tak miłej niespodzianki. jutro będę na Bezrzeczu i sprawdzę osobiście!

Posted

[quote name='some']ejjjj, nic o tym nie wiem!!! Wy spryciule!!! wzielyscie adres z przelewu?:) pomysł LAZY :evil_lol:

tylko mam nadzieję , że nie widniała jeszzce ulica Ledóchowskiego w Szczecinie? jakieś 2 meisiące temu zmieniłam dane w banku na Sosnową.
na Sosnową poszło :)
tyle że tam mieszkają rodzice ale nic mi o tym nie powiedzieli że coś do mnie przyszło!!! o matko dziękuję Ciotki!! naprawdę nie spodziewałam się tak miłej niespodzianki. jutro będę na Bezrzeczu i sprawdzę osobiście!
Ale się ucieszyła!! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że kartka doszła :loveu:

Posted

ucieszyła??? mało powiedziane!!! taka niespodzianka że hej! miło jest jak ktoś o Tobie pamięta :) tylko mam nadzieję że napisałyście Berzecze- bo w Szczecinie sa 3 Sosnowe :(