Estrella Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ageralion napisał(a):Potrzebuje zdjec i informacji o dwoch bokserkach z tamtego schroniska...Napisałam do 2 cioteczek z miau. W razie czego, dam Ci znać na pw. Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dzisiaj kolej na Abiego- zabieram na wieczorny wirtualny spacerek, jest cichutko spokojnie i sobie idziemy. :lol: Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja nic nie widzę na tym zdjęciu, starość to jednak nie radość, na wzrok mi już padło:placz: Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ciotka no co Ty jaka starość- młoda Pannica z Ciebie. Przy lasce nie chodzisz, dziadka łokciem nie trącasz, marudzić nie umiesz a taka bywa starość bez końca. Głowa do góry, oczy przetrzyj z niewyspania i od razu zobaczysz dwa psiaki wtulone. :lol::lol: Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Igiełka Ty to umiesz pocieszyć :) Od razu jak młody Bóg się poczułam;) Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Atomówka to bardzo się cieszę i tak trzymaj. :lol::lol: Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Eee.......ale cisza- Wszyscy śpią. Wiem zawołam głośno Hop-Hop jest tu Kto. :evil_lol::evil_lol: Aaa już zapadli w sen-dobrze że nie w zimowy już póżniej Ciotki będą. :lol: Quote
Livka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Abi jak się masz ? :loveu: Cioteczki wstawać - cisza tu jak makiem zasiał, wszystko śpi :evil_lol: Czy jest jakiś odzew z ogłoszeń, jakieś telefony z zapytaniem ? A allegro jeszcze jest czy już wygasło ? Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Dzień dobry, cześć Livka :multi: O tel. z ogłoszeń trza pytać Beatkę, a o allegro fur. Igiełka siedziała do 3 w nocy i teraz wstać nie może :evil_lol: Quote
beataczl Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 hej, ja nie mam dobrych wiadomosci- tel. nul. mysle, ze mariamc by napisala jakby miala co.... poczekajmy jeszcze Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Patrzcie jakiego maila dostałam.... :razz: Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki!Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną. Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych). Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków! Czekamy do końca sierpnia! Quote
Atomowka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ciotki jakoś dziwnie się czuje jak tak cicho jesteście. Hop hop gdzie jesteście? Ej fajny mail, a może byśmy wysłały Abiego? Przecież to urodzony model:loveu: Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Atomowka napisał(a):Ej fajny mail, a może byśmy wysłały Abiego? Przecież to urodzony model:loveu:Też o tym myślałam, dlatego wstawiłam tego maila :) Ale opiekunem jest Beatka, a Abi mieszka w hotelu. To może być mały kłopot. Napiszę do nich maila, może mi odpiszą... Quote
some Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 na zdjęciu jest Muszek i moja labradorka- Aventia. zdjęcie niewyraźne ale postaram się zrobić lepsze. spią jak dwa aniołki ale żebyście je zobaczyły w akcji- Aventia nie umie sobie poradzić z nowym domownikiem. to szczeniak który chce sie jeszcze bawić a ona naaaagle zorbiła się bardzo stonowana i mało chętna do zabawy. no i w 80% czasu ciągle na niego warczy. Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 W takim razie czekamy na więcej zdjęć, a może jakiś filmik... :diabloti: some! Mam dla Ciebie zagadkę. Uwaga... Pytanie - ślub --> życzenia --> poczta :lol: A czy taka sesja fot. nie byłaby dla Abiego zbyt stresująca ? Quote
Igiełka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dzien Doberek -przesyłam słoneczko dla Abiego i Cioteczek :loveu: Abi sprawdziłby sie doskonale- piękny wierny grzeczny psiak. :loveu: Some zgaduj-zgadula pręciutko. :lol: Quote
some Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 no to mnie zalatwilyscie.... kurcze nic mi nie przychodzi do głowy ...:) mowcie szybciutko o co chodzi. ciekawosc mnie zzera ;) Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Nie mów, że listonosz nie dostarczył Ci do skrzynki kartki z życzeniami od cioteczek Abiego !! :mad: Quote
some Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ejjjj, nic o tym nie wiem!!! Wy spryciule!!! wzielyscie adres z przelewu?:) tylko mam nadzieję , że nie widniała jeszzce ulica Ledóchowskiego w Szczecinie? jakieś 2 meisiące temu zmieniłam dane w banku na Sosnową. tyle że tam mieszkają rodzice ale nic mi o tym nie powiedzieli że coś do mnie przyszło!!! o matko dziękuję Ciotki!! naprawdę nie spodziewałam się tak miłej niespodzianki. jutro będę na Bezrzeczu i sprawdzę osobiście! Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='some']ejjjj, nic o tym nie wiem!!! Wy spryciule!!! wzielyscie adres z przelewu?:) pomysł LAZY :evil_lol: tylko mam nadzieję , że nie widniała jeszzce ulica Ledóchowskiego w Szczecinie? jakieś 2 meisiące temu zmieniłam dane w banku na Sosnową.na Sosnową poszło :) tyle że tam mieszkają rodzice ale nic mi o tym nie powiedzieli że coś do mnie przyszło!!! o matko dziękuję Ciotki!! naprawdę nie spodziewałam się tak miłej niespodzianki. jutro będę na Bezrzeczu i sprawdzę osobiście!Ale się ucieszyła!! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że kartka doszła :loveu: Quote
some Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ucieszyła??? mało powiedziane!!! taka niespodzianka że hej! miło jest jak ktoś o Tobie pamięta :) tylko mam nadzieję że napisałyście Berzecze- bo w Szczecinie sa 3 Sosnowe :( Quote
Estrella Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 some napisał(a):tylko mam nadzieję że napisałyście Berzecze- bo w Szczecinie sa 3 Sosnowe :(Tak, Bezrzecze też jest na kopercie :) :) Quote
Recommended Posts