some Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 hej Cioteczki wróciłam :) mnóstwo pracy ale zaglądam już teraz na bieżąco ;) czy jest jakaś decyzja co z pieniążkami? Muszek jest przesłodki i rozrabiaka :) Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witaj Some fajnie że już Jesteś z Nami. :loveu::loveu: Muszek wziął sprawy w swoje łapki i sam znalzł sobie wspaniały dom. :lol::lol: Quote
some Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no wziął wziął/. chyba muszę mu założyć wątek bo mam parę problemów wychowawczych np obsikuje rzeczy tj piłkę legowisko mojej suni :( Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Some pisek znaczy teren a może boi się ze straci to co zyskał czyli dobry dom-ale założenie wątku to dobry pomysł. :roll: Quote
_Goldenek2 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 proponuję abyś some tu zajrzała www.wesolalapka.pl Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hej some fajnie, że jesteś już z nami! Pokaż jakieś fotki Muszka, urósł cosik? Quote
some Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 urósł ale wszerz :) ja jestem sierota i zdjęć nie potrafię wstawiać . może wyślę do kogoś mmsa i ktos wstawi? Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja mogę podziwiać -wstawiania się nie podejmę. :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja wstawiać fotki umiem jedynie z komputera, a jak chciałam filmik z komórki wstawić, to laptopa zepsułam :evil_lol: Quote
LAZY Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Igiełka napisał(a):a udało się go naprawić :evil_lol: No...udało się...KUPIĆ NOWY ;) Hihihih.... Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja nic nigdy nie naprawiam, bo nie mam cierpliwości do fachowców :roll: :evil_lol: (no, poza samochodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Wczoraj zepsuła mi się pralka i dzisiaj mąż musi kupić nową, bo stwierdziłam, że nie mam w czym chodzić i powiedziałam mu, że wybieram się na zakupy, jeśli po powrocie do domu nie będzie nowej pralki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 W życiu trzeba iść na kompromis :diabloti: Ciotka nie nastawiaj się już na zakupy bo trafi Ci studiować funkcje nowej pralki. :evil_lol: :evil_lol: I nici już z wyjścia na miasto poszaleć. :evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Igiełka napisał(a):W życiu trzeba iść na kompromis :diabloti: Ciotka nie nastawiaj się już na zakupy bo trafi Ci studiować funkcje nowej pralki. :evil_lol: :evil_lol: I nici już z wyjścia na miasto poszaleć. :evil_lol::evil_lol: Eee tam, kazałam TZowi kupić taki sam model, jak poprzednio, żebym się uczyć od początku nie musiała :diabloti: Trzeba sobie w życiu radzić :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Dzień dobry :multi: Igiełka napisał(a):Lazy masz rację- nic tylko te Kobitki gadać by chciały. :evil_lol:połowa postów z tego wątku jest Twojego autorstwa Igiełko. :diabloti: Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Agnieszka32 nie ma jak to być operatywnym. :evil_lol::evil_lol: Ciotka nie lubi się uczyć-upss wydało się :evil_lol::eviltong: Estrella -odezwała się Kobitka co mało pisała. :diabloti: Quote
beataczl Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no tak - wytykal kociol garnkowi.... ;) czesc Cioteczki !!! Estrella - some ma fotki lejka :evil_lol: pomozesz Jej w stawieniu, plisss... Quote
some Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 estrella wczesniej nie mogla ode mnie odebrac nawet mmsa. wysle do ageralion z prosba o wstawienie. ale na razie tylko wysle jak spią moje slodziaki, wieczorkiem zrobie jakies lepsze ujecie Quote
Estrella Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Dokładnie, coś mi się zepsuło w tel. i nie mogę pobierać mmsów :-( Quote
ageralion Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wiec ja wstawie, bo dostalam foteczke :) I mam pytanko nie na temat zupelnie. Czy ktoras z Was jest moze z Koszalina? Quote
Estrella Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ale słodziaki!!! ageralion napisał(a):I mam pytanko nie na temat zupelnie. Czy ktoras z Was jest moze z Koszalina? Potrzebujesz do wizyty ? Mogłabym popytać na miau - Karena i ktoś jeszcze.. Quote
beataczl Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 na zdjeciu Muszek i ...... ? nie znam nikogo z Koszalina niestety Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Piękne i jakie grzeczne gdy śpią. :evil_lol::lol: Quote
ageralion Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Estrella napisał(a):Potrzebujesz do wizyty ? Mogłabym popytać na miau - Karena i ktoś jeszcze.. Potrzebuje zdjec i informacji o dwoch bokserkach z tamtego schroniska... Quote
Recommended Posts