Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja chciałam Ci tylko powiedzieć, że zrobiłam to o co mnie prosiłaś i jeszcze zmolestowałam to znaczy ładnie poprosiłam mojego TZ-ta żeby też to zrobił hi hi :evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livka napisał(a):
a ja chciałam Ci tylko powiedzieć, że zrobiłam to o co mnie prosiłaś i jeszcze zmolestowałam to znaczy ładnie poprosiłam mojego TZ-ta żeby też to zrobił hi hi :evil_lol::evil_lol:
super, dzięki :multi: ale jeśli Ty tego TZ-ta zmolestowałaś, to nie wiem, czy on wypełni Twoją prośbę.. :diabloti:

Posted

Oj dziewczyny dziewczyny a Wy tylko głupawki w głowach macie:eviltong: Jako, że ja przez miesiąc oficjalnie nie istniej :placz:nie włączę się do dyskusji. Czuje się zerem bez tych dokumentów, nawet nie wiem czy powinnam się tu wypowiadać :???: :eviltong:

Posted

Dziewczyny wczoraj robiłam plakat taki do rozwieszenia na mieście dla pewnych szczeniaków, wpadłam na pomysł, że może takie plakat dla Abiego bym zrobiła? Każda by druknęła i rozwiesiła gdzieś w swojej okolicy. Co Wy na to? Jeżeli pasi Wam coś takiego to podajcie dane do kontaktu

Posted

Oj dziewczyny dziewczyny a Wy tylko głupawki w głowach macie:eviltong: Jako, że ja przez miesiąc oficjalnie nie istniej :placz:nie włączę się do dyskusji. Czuje się zerem bez tych dokumentów, nawet nie wiem czy powinnam się tu wypowiadać :???: :eviltong:

haha :diabloti: ale ważne jest to, że my Cie wyczuwamy. Więc.. włączaj się do tej jakże inteligentnej dyskusji. Jak chcesz możemy pogadać o polityce.

a plakat - super pomysł, ja na pewno powieszę u mojego weta i gdzieś jeszcze :multi:

Posted

No to coś wyskrobię, nie będzie to nic wystrzałowego ale zawsze może pomoże to znaleźć docelową przystań dla naszego chłopaczka. Do kogo nr podać w tym plakacie?

Posted

OK ok dzięki. Postaram się to zaraz zrobić. Tylko jest jeden problem nie umiem wstawić plakatu na wątek, komu mogę go przesłać na maila, żeby to wrzucił?

Posted

Cześć :loveu:

Plakat doszedł, dziękuję - bardzo ładny :) Tylko wysłałaś mi w wordzie, a żeby wstawić na forum muszę mieć w formacie jpg - dasz rade to zmienić ? Bo ja nie umiem... :oops:
Tylko nie wiemy jeszcze jak Abi reaguje na inne psy-samce.

Dziękuję też za odnowienie ogłoszeń! Ale umknęła Ci /tak myślę/ dość ważna inf. że nowy opiekun musi wyrazić zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej oraz na wizyty. Reszta super :loveu:
Ale już nie zmieniaj, można to powiedzieć podczas rozmowy :diabloti:

Posted

Dzień dobry wszystkim. Estrella ja nigdy w ogłoszeniach nie zamieszczam tej informacji o umowie i wizycie, to się mówi podczas rozmowy, bynajmniej ja tak zawsze robię. Tylko jak Allegro wystawiam to tam piszę. Co do plakatu spróbuje pokombinowac, ale to dopiero wieczorem jak z pracy wrócę.

Posted

Hm.. w ogłoszeniach adopcyjnych, z którymi ja się spotkałam ta inf. zawsze była i to nawet /jeśli się dało/ wytłuszczana.
Bo często zdarzają się ludzie, którzy na adopcję pieska są chętni, ale jak się powie o wizycie....."to ja oddzwonię" i wiadomo jak to się kończy :roll: