Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja już myślałam, że Atomowka da nam tu też swój numer :diabloti:

A widzisz, smsy nocą to bardzo dobry pomysł, bo ja i tak nie mogę spać, tylko słucham radia - przez całą noc wł. :evil_lol:
Tej nocy ledwo się powstrzymałam od wysłania smsa do Beatki, ale pomyślałam, że jeszcze ją obudzę.. :shake:

Posted

Jasne, jeżeli potrzebny Wam będzie to mogę podać. Oooo a nawet lepiej, w związku, że nie będzie mnie od 30 lipca do 8 sierpnia i nie będę miala pewnie dostępu do netu to będziecie mi wysyłały info o Abim, gdyby się coś zmieniało. Estrella kwestia konta na bazarek wyjaśniona? Mój numer 791 566 678

Posted

Dobra Ciotki to noc należy do Nas :evil_lol::evil_lol:
Atomówka ładnie z Twojej strony- Estrella czytałaś na tak długo Nas opuszcza trzeba coś z tym zrobić
-nie będzie podnosić bazarku-damy Jej na dzisiaj zajęcie. :diabloti:

Posted

Już jestem, zaraz zapiszę sobie numer :multi:
Oczywiście, będziemy pisać co u Abiego, nawet jak nic nie będzie, to napiszę :loveu:
Z kontem już OK, beataczl pozbiera wpłaty. Ty będziesz mogła zająć się następnym :evil_lol: Mamy już fanty, bazarek będzie.. nie wiem jeszcze.. pewnie kilka dni po zakończeniu obecnego bazarku. :)

Jej.. 10dni bez Atomowki :shake: Igiełko masz jakiś pomysł ? :razz: Niech zgadnę.. myślisz o bazarku ? :diabloti:

edit
ale palnęłam.. przecież napisałaś o bazarku :shake: To zaraz wyznaczymy jej godziny hopania!

Posted

Atomowka napisał(a):
Ale szalejecie dziewczyny, no to teraz na pewno nie będziecie spały po nocach tylko smsy i smsy:eviltong:

masz racje, wiem cos na ten temat!:evil_lol::roll:

Posted

some napisał(a):
no Ciotki trzymałyście mocno kciuki! puszka będzie :) nie było tak źle- trzepot rzęs i zgoda natychmiastowa he he

!!
Cioteczko musisz miec ładne rzesy!:evil_lol:

i wlasnie tak trzymaj! dziekujemy!:multi::loveu:

Posted

a tak i zalotki ;) także pieniądze będą (tylko oczywiste że nie wiem ile) po 14 sierpnia. myślę że w poniedziałek 16 odwiedzę dogo ale wcześniej postaram się dam znać smskiem ile udało się uzbierać. wtedy pomyślimy ( w zależności od sumy) dla kogo i po ile przeznaczymy. Abiś oczywiście jest w pierwszej kolejności :)

Posted

tak to się zgadza - chłopak bogaty będzie. tylko będę jeszcze mieć Stefcia na uwadze jeśli do tej pory nic sie nie wyjaśni z nim. no i w ogóle zobaczymy co będzie najbardziej pilne. no i oby goście hojni byli ;)