Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilqax95x']Może być ?? ...
Jasne, ale ja też nie odmówie zrobienia banerków :D
**KITY-potrzebuje-pomocy!-Zbieramy-na-hotelik%28brak-140-z%C5%82%29-!!-Pom%C3%B3%C5%BC-!!/page45"]*

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estrella napisał(a):
Dzięki ciotki za banerki :loveu: Wszystkie bardzo ładne!
Livka - dzięki za podzielenie bazarku :loveu: Abi ma już 2 :evil_lol:

Nie ma za co, obiecałam przecież ;) przyda się kasa psinie :)

Posted

kamilqax95x napisał(a):
A może by dać ogłoszenie adopcyjne do tozu ??

No przydało by się ;) Ja mam kontakt z osobą która dodaje te ogłoszenia - Monika z TOZu
To ja jej podeślę jego "metryczkę" ;)

Posted

Widzę, że Monika z TOZu jest bardzo znana wśród dogomaniaków :evil_lol: Abiego powinna kojarzyć, ale nie z imienia. Powiedz, że to ten biały pies ze szczecińskiego schroniska, do którego wysłała wolontariuszkę.. Gosię ?

Posted

Szczecinianka to właśnie Monika, o ile czegoś nie pomieszałam. W razie czego to na transport Abiego pożyczana była od TOZu klatka:)

Posted

cześć Ciotki. trochę mnie nie było bo niestety mnóstwo pracy! ale w przerwach czytałam posty ;) czy pieniądze doszły? Furciaczek coś pisała? potrzeba jakiejś pomocy? wiem wiem... wspominałam o wyprawie do Szczecinka.. jeszcze troche cierpliwości.:)

Posted

some napisał(a):
czy pieniądze doszły? Furciaczek coś pisała? potrzeba jakiejś pomocy? wiem wiem... wspominałam o wyprawie do Szczecinka.. jeszcze troche cierpliwości.:)

Na pewno doszły jakieś wpłaty na konto Abiego, furciaczek niedługo napisze ile i od kogo, chociaż były też jakieś bez nicków.
Jak na razie, to najpilniejsze jest uzbieranie stałych 200zł na hotel :( z resztą wszystko w porządku.

Posted

Ok dojechalam do domku po 24 godzinnej podrozy....matko to uczucie jak sie wjezdza do kraju....jak tak wygladalam przez okno, jaka duma, jak pieknie!! Rewelka...choc doopa mnie boli i nogi mi spuchly hihi melduje sie jutro z rana z rozliczeniem...dzisiaj padam na pysk ;)

Posted

Wplywy na konto Abiego:

Jolanta08- 30zl
Aleksandara A.C.- 20zl (lipiec/sierpien)
Ren- 400zl
Ranias- 40zl
Maruda- 30zl
Beataczl- 10zl
Aleksandra A.C- 50zl
Igieka- 10zl
Sylwia K. 100zl
Fur- 70zl
Fur- 20zl

Wyplaty- 70zl na transport

Kiedy przelac pieniazki za hotel?