Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 o kur** :crazyeye: :placz::placz: boję się, że to pomyłka, bo nie zostałam poinformowana o takiej deklaracji, nikomu nie podałam nr. konta oprócz osób, które prosiły tu, u Abiego.. Trzeba jakoś skontaktować się z Panią Renatką!! Ale jak ? Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='furciaczek']Ja to oglaszam od samego poczatku, raz ze domki nie znajduja sie niestety od razu, dwa czasami bywa tak ze dojzy go ktos kto sie zakocha a nie bedzie mial mozliwosci adopcji i wspomoze grosikiem ;) Machne mu Allegro, jak juz bedziemy wiedzialy wiecej to zrobie wyroznione, narazie zwykle takie bez podswietlen itp. To może jutro postaram się coś napisać, a Wy popo..po... popoprawiacie! Z tych wrażeń nie mogę napisać prostego słowa! Oj, Pani Renatko, co Pani ze mną robi :evil_lol: Dziękuję! Dobrze, że jesteś tu z nami :loveu: Quote
furciaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jesli pomylka to zaden problem w kazdej chwili moge zwrot zrobic, ale do czasu wyjasnienia sprawy pieniazkow nie rusze i nigdzie nie przesle...tak na wszelki wypadek ;) Quote
furciaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Estrella napisał(a):A było z jakimś dopiskiem ? " Dla Abiego" ...moze mialo byc 40 i wklepalo sie jedno 0 za duzo? Zaden z moich CCtow nie nazywa sie Abi, nidy takowego nie mialam... Quote
Igiełka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Narazie czekać...a moze ta Osoba sama sie zgłosi. Quote
Igiełka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Widzisz Ciotka a Ty chciałas za dwa lata jechać teraz dostepne na miejscu. :evil_lol: Quote
beataczl Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 szok! czekamy, kto sie przyzna do tej kaski...:loveu: Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Igiełka napisał(a):Widzisz Ciotka a Ty chciałas za dwa lata jechać teraz dostepne na miejscu. :evil_lol: no niby tak, ale mundialu na żywo i tak sobie nie odpuszczę :loveu: a to w Polsce teraz ma być ? tzn za 2 lata ? Atomowka - Ty bardziej zorientowana w tych sprawach. :lol: Quote
Atomowka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Post 324 str 34 pisała osoba o nicku ren, że wspomoże Abiego jednorazową wpłatą, napisz Estrella do niej czy to miało byc 400 zł? Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 A ja właśnie też pomyślałam o ren. W aktualizacji mam zapisany "?" a widzę też, że nr. konta wysyłałam. ren.. Czy mamy Ci dziękować ? Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Pw - poszło. Dopiero teraz, bo z tych emocji zapomniałam napisać :) Quote
ageralion Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Alez tu sie dzieje :multi: Abi ktos nad toba czuwa malenki :) Nabieraj cialka i do swojego domku, marsz!!! ;) Quote
LAZY Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Furciaczek pieniążki za transport doszły:) Dzxiękuję! Wpłata oszałamiająca, ale juz takie się zdarzały...może i Abiemu sie poszczęściło. Dajcie znać o tej aukcji z sandałkami rzymskimi;) Quote
Igiełka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Abi z rozesmianym pyszczkiem na pierwsza strone. :eviltong: Quote
Livka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Witam :) jestem na zaproszenie Estrelli - stałej narazie nie mogę dać no chyba, że jakiś psiak domek znajdzie to wtedy będę pamiętać o Abim ;) Dziś albo jutro będę wystawiała bazarek książkowy dla boksi Trini myślę , że nie będzie miała nic przeciwko i chętnie podzieli się kaską z kolegą :loveu: Quote
some Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 hej dziewczyny! ja wierze w to,że to na pewno żadna pomyłka i to pieniążki dla naszego Abisia. ja jak na razie mogę dać stałą deklarację 10 zł. zapłacę za lipec i sierpień, a po ślubie zobaczymy czy będę mogła sobie pozwolic na więcej bo jak na razie to same wydatki mnie czekaja ;) Quote
beataczl Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Masz racje - to nie pomylka ! Ta kwota to na pewno 400 zł dla Abiego:multi: Estrella potwierdzi jak wejdzie na dogo:loveu: Quote
Estrella Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Oj tak z przyjemnością potwierdzam - ren odpisała, że wpłata jest od niej :loveu: 4 stówki. LAZY napisał(a):Furciaczek pieniążki za transport doszły:smile: Dzxiękuję! ... Dajcie znać o tej aukcji z sandałkami rzymskimi;-) Zapiszę! Powiadomię Cię o rzymiankach nawet na.. pw. :) Livka napisał(a):Witam :smile: jestem na zaproszenie Estrelli - stałej narazie nie mogę dać no chyba, że jakiś psiak domek znajdzie to wtedy będę pamiętać o Abim ;-) Dziś albo jutro będę wystawiała bazarek książkowy dla boksi Trini myślę , że nie będzie miała nic przeciwko i chętnie podzieli się kaską z kolegą :loveu: Śledzę wątek Trini, cudna sunia! Dziękujemy! :loveu: some - dziękuję! :loveu: lecę zapisać! Quote
Estrella Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 furciaczek - a stała wpłata od dudson13 doszła ? Może coś pominęłam, ale widzę, że w aktualizacji nie zapisałam. Quote
furciaczek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Estrella napisał(a):furciaczek - a stała wpłata od dudson13 doszła ? Może coś pominęłam, ale widzę, że w aktualizacji nie zapisałam. Nie doszlo ale mam dwie wplaty bez niku, wieczorem wrzuce dokladne rozliczenie ile od kogo wplynelo :) Quote
Recommended Posts