Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kur** :crazyeye:
:placz::placz: boję się, że to pomyłka, bo nie zostałam poinformowana o takiej deklaracji, nikomu nie podałam nr. konta oprócz osób, które prosiły tu, u Abiego..
Trzeba jakoś skontaktować się z Panią Renatką!! Ale jak ?

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Ja to oglaszam od samego poczatku, raz ze domki nie znajduja sie niestety od razu, dwa czasami bywa tak ze dojzy go ktos kto sie zakocha a nie bedzie mial mozliwosci adopcji i wspomoze grosikiem ;)
Machne mu Allegro, jak juz bedziemy wiedzialy wiecej to zrobie wyroznione, narazie zwykle takie bez podswietlen itp.
To może jutro postaram się coś napisać, a Wy popo..po... popoprawiacie! Z tych wrażeń nie mogę napisać prostego słowa! Oj, Pani Renatko, co Pani ze mną robi :evil_lol:

Dziękuję! Dobrze, że jesteś tu z nami :loveu:

Posted

Igiełka napisał(a):
Widzisz Ciotka a Ty chciałas za dwa lata jechać teraz dostepne na miejscu. :evil_lol:

no niby tak, ale mundialu na żywo i tak sobie nie odpuszczę :loveu:
a to w Polsce teraz ma być ? tzn za 2 lata ? Atomowka - Ty bardziej zorientowana w tych sprawach. :lol:

Posted

Furciaczek pieniążki za transport doszły:) Dzxiękuję!

Wpłata oszałamiająca, ale juz takie się zdarzały...może i Abiemu sie poszczęściło.

Dajcie znać o tej aukcji z sandałkami rzymskimi;)

Posted

Witam :) jestem na zaproszenie Estrelli - stałej narazie nie mogę dać no chyba, że jakiś psiak domek znajdzie to wtedy będę pamiętać o Abim ;)
Dziś albo jutro będę wystawiała bazarek książkowy dla boksi Trini myślę , że nie będzie miała nic przeciwko i chętnie podzieli się kaską z kolegą :loveu:

Posted

hej dziewczyny! ja wierze w to,że to na pewno żadna pomyłka i to pieniążki dla naszego Abisia. ja jak na razie mogę dać stałą deklarację 10 zł. zapłacę za lipec i sierpień, a po ślubie zobaczymy czy będę mogła sobie pozwolic na więcej bo jak na razie to same wydatki mnie czekaja ;)

Posted

Oj tak z przyjemnością potwierdzam - ren odpisała, że wpłata jest od niej :loveu: 4 stówki.

LAZY napisał(a):
Furciaczek pieniążki za transport doszły:smile: Dzxiękuję!
...
Dajcie znać o tej aukcji z sandałkami rzymskimi;-)

Zapiszę!
Powiadomię Cię o rzymiankach nawet na.. pw.
:)
Livka napisał(a):
Witam :smile: jestem na zaproszenie Estrelli - stałej narazie nie mogę dać no chyba, że jakiś psiak domek znajdzie to wtedy będę pamiętać o Abim ;-)
Dziś albo jutro będę wystawiała bazarek książkowy dla boksi Trini myślę , że nie będzie miała nic przeciwko i chętnie podzieli się kaską z kolegą :loveu:

Śledzę wątek Trini, cudna sunia!
Dziękujemy! :loveu:

some - dziękuję! :loveu: lecę zapisać!

Posted

Estrella napisał(a):
furciaczek - a stała wpłata od dudson13 doszła ? Może coś pominęłam, ale widzę, że w aktualizacji nie zapisałam.

Nie doszlo ale mam dwie wplaty bez niku, wieczorem wrzuce dokladne rozliczenie ile od kogo wplynelo :)